2014 Kasım Anneleri

Ayy çok tatlılar Bebek Arabasının resmini de koysaydin ya arabayi ne kadara aldın

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bir arkadaş istemiştide netten bulup koymuştum bir iki sayfa geride olması lazım kraftın üç tekerlekli modeli çukurambardan oto koltuğu yağmurluğu ile birlikte 475 tl ye aldık

gnydn kızlr dün doktra gttm....suyunda azlma var dedi ve kramp görüyrum dedi.böyle sorun yasayan var mı..çok su iç dedi..beslnmene dkkat et dedi

Kız anneleride duyuyorum artık :)
Bende bi prenses annesi olucam Rabbim izniyle:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Melse seninkide mi kızdı ohh ohh yalnız değilmişim yahu prensesim paşaların içinde kaldı diyordum

gnydn kızlr dün doktra gttm....suyunda azlma var dedi ve kramp görüyrum dedi.böyle sorun yasayan var mı..çok su iç dedi..beslnmene dkkat et dedi

Banada suyun biraz az gibi demişti çok korktum bol su iç dedi bende hiç dikkat etmiyordum suya 2 lt ye çıkardım bi dahaki gidişimde daha iyi dedi 3 lt iç dedi ama hala 3 e çıkamadım en çok 2.5 içiyorum

Günaydın kızlarr

Metbel tikita
çok güzel şeyler almışsınız güle güle sağlıklı güzel günlerde kullanın

günaydın canım maşallah diyorum seninkine erkenci şey bende hissetsemde artık şurda heyecanımı paylaşsam bugün 17.haftam doldu tık yok benimkinde
bu arada kızlar başlamış alışverişe ben cinsiyeti belli olsun bir iki parça alayım diyodum ama hala alamadım bişeyler

Banada suyun biraz az gibi demişti çok korktum bol su iç dedi bende hiç dikkat etmiyordum suya 2 lt ye çıkardım bi dahaki gidişimde daha iyi dedi 3 lt iç dedi ama hala 3 e çıkamadım en çok 2.5 içiyorum

canım bana doktor dediki meyve suyu soda falan da giriyomuş o 3 lt nin içine sadece su olmak zorunda değil ama suyu fazla iç diğerlerine göre tabi dedi..

ben çok korkuyorum..aldım elime kocman şişeyi içyrum artık dünden beri..nmazlrdan sonra hepb dua edyrum..rabbim sağlıklkı hayırlı.ömürlü şeklde kucğıma almyı nasip et dye...cümlmize dua edyrum

ayya bizim burada öle derler..böğrüme öküz oturdu diye aslında düşünsek böğür denen bir yer yok vücudumuzda öle bir organ yok ben
daha ne tekme nede birşey hissettim..benim oğlan tembel..etrafımda herkeste oğlan olsa şimdiye çoktan hissederdin oğlan erken belli eder diyorlar..doktor yanılmış onlara göre
sen ne kadar şanslısın keşke benimkide kıpırdasada sevemesemm

Bir arkadaş istemiştide netten bulup koymuştum bir iki sayfa geride olması lazım kraftın üç tekerlekli modeli çukurambardan oto koltuğu yağmurluğu ile birlikte 475 tl ye aldık

canım peki bu 3 tekerlilerde 2 taraflı dönüyormu..özellikleri ne tatlım..
ben çift taraflı olmasını istiyorum..
birde kız foto ekle..ben bulamadım geri sayfalarda..

canım badana suyu az dedi..günde 3 lt su dedi ama ben 2 zor içiyorum ya..
ama süt soda falanda içince yer kalmıyor..

Cinsiyeti belli olan arkadaşlar tebrikler
nazlı kızlarımız kendini göstermeye başladı artık yavaştan
sayım bildiriyorum: 19-erkek 8-kız

günaydın canımmm inşallah bende hissederim artık yavaş yavaşşş

canım benim bildiğim kadarıyla adet dönemimizde hamile olsak bile yine sancı oluyor.benimde 3 gündür sancım var tam adet döngüm geldi ona bağlıyorum

aynen bende de adet olmam gereken günlerde sancı oluyor...

Oo iyi o zaman ben 3 yapıyorumdur hemen hemen

ayyyy yenirki o yumurcaklarrr

ohh maşallahh hepimize hayırlısı olsunn inş..

Allah kabul etsin canım benim annelik işte dr lar ne söylese biz hemen panik yapıyoruz bende çok dua ediyorum bütün benek bekleyenlere bebek isteyenlere yalnız şunu farkettim özeldeki dr lar hep bişey söylüyolar şöyleki bana ilk suyun az gibi dedi sonrakinde aa rahim ağzı boyu 3.5 cm bunun 4 yada 4.5 olması lazım dedi tabii ben öldüm korkudan sonraki gidişimde suyun daha iyi dedi rahim ağzı boyunu hatırllattım hadi ölçelim dedi alttan ölçüm yaptı çok güzel 5 cm olmuş dedi en son kontrolümdede plasentan biraz rahim ağzına yakın duruyo dedi bende netten bakınca çok korktum devletteki dr uma gittim bunu sana niye söylüyor ki 20. Haftaya kadar her yerde olur plasenta bizim için 24. Haftada rahim ağzındaysa tehlike dedi gerçekten dikkat ettim her gidişimde bi sorun yok ama dikkat edelim diyip aklımda bişey kalıyordu ama nedense bunların hiçbirini devletteki dr um döylememişti devletteki dr umda doç.dr bundan sonra bende özeldekilerin söylediklerini devlette onaylatmadıktan sonra kulak ardı etmeye karar verdim biraz uzun oldu sanırım

benim doktorumda hiç bir şey söylemiyor..
geçen ben bir şeyler sordum plesantayla ilgili falan..
bi sinirlendi nerden okuyosun bunları, sen bunları düşünme bişey olsa napıcaksın yat soluna dinlen dedi
aha böyle kaldım
ama gerçekten fazla şey söylediklerinde biz çok kafaya takıyoruz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…