Melse seninkide mi kızdı ohh ohh yalnız değilmişim yahu prensesim paşaların içinde kaldı diyordum
benim doktorumda hiç bir şey söylemiyor..
geçen ben bir şeyler sordum plesantayla ilgili falan..
bi sinirlendi nerden okuyosun bunları, sen bunları düşünme bişey olsa napıcaksın yat soluna dinlen dedi
aha böyle kaldım
ama gerçekten fazla şey söylediklerinde biz çok kafaya takıyoruz...
Ahh canım sorma ama meyve suyu falanda sayılıyormuş ben öğlen greyfurt falan sıkıyorum herslde sodalarla birlikte 3 oluyordurayya bizim burada öle derler..böğrüme öküz oturdu diyeaslında düşünsek böğür denen bir yer yok vücudumuzda öle bir organ yok ben
daha ne tekme nede birşey hissettim..benim oğlan tembel..etrafımda herkeste oğlan olsa şimdiye çoktan hissederdin oğlan erken belli eder diyorlar..doktor yanılmış onlara göre
sen ne kadar şanslısın keşke benimkide kıpırdasada sevemesemm
canım peki bu 3 tekerlilerde 2 taraflı dönüyormu..özellikleri ne tatlım..
ben çift taraflı olmasını istiyorum..
birde kız foto ekle..ben bulamadım geri sayfalarda..
canım badana suyu az dedi..günde 3 lt su dedi ama ben 2 zor içiyorum ya..
ama süt soda falanda içince yer kalmıyor..
Kız anneleride duyuyorum artık :)
Bende bi prenses annesi olucam Rabbim izniyle:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Erkek senesinde kizi bulan nadir insanlariz
Ahh canım sorma ama meyve suyu falanda sayılıyormuş ben öğlen greyfurt falan sıkıyorum herslde sodalarla birlikte 3 oluyordurzaten her dk wc ye taşınıyorum
Eki Görüntüle 1124662
Arabamızda bu önce chicco nun kini beğendim ama katlayınca devasa bişey oluyo ondan anında vazgeçtim bu çift taraflı olmuyor ama çok hafif ve dönüşleri çok hoşuma gitti ankaradaysan çukurambarda 3 tane bebek mağazası yan yana ordan indirimli alabilirsin ben 850-900 tl yi gözden çıkarmıştım travel sistem düşündüm için ama 475 travel için çok iyi bir fiyat ve kullanışlı geldi bana
Cinsiyeti belli olan arkadaşlar tebrikler
nazlı kızlarımız kendini göstermeye başladı artık yavaştan
sayım bildiriyorum: 19-erkek 8-kız
benim doktorumda hiç bir şey söylemiyor..
geçen ben bir şeyler sordum plesantayla ilgili falan..
bi sinirlendi nerden okuyosun bunları, sen bunları düşünme bişey olsa napıcaksın yat soluna dinlen dedi
aha böyle kaldım
ama gerçekten fazla şey söylediklerinde biz çok kafaya takıyoruz...
günaydın canım maşallah diyorum seninkine erkenci şeybende hissetsemde artık şurda heyecanımı paylaşsam bugün 17.haftam doldu tık yok benimkinde
bu arada kızlar başlamış alışverişe ben cinsiyeti belli olsun bir iki parça alayım diyodum ama hala alamadım bişeyler
hehe inşallah bende bulmuşumdur
ohh arabalarda alınmış çok güzel güle güle kullansınn bebiş..meyve suyunuda sıkman iyi hazırlar çok zararlı şuan bize su içmen de çok ii keşke bende içebilsem sabahları çok içesim gelio içtiğim gibi çıkıo ama..
Günaydın kızlarr
Metbel tikita
çok güzel şeyler almışsınız güle güle sağlıklı güzel günlerde kullanın
günaydın canım maşallah diyorum seninkine erkenci şeybende hissetsemde artık şurda heyecanımı paylaşsam bugün 17.haftam doldu tık yok benimkinde
bu arada kızlar başlamış alışverişe ben cinsiyeti belli olsun bir iki parça alayım diyodum ama hala alamadım bişeyler
Erken doğuma neden olduğunu ilk defa duyuyorum. Allah esirgesin.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kıyamam bulantıların devam ediyor mu :26: gerçekten çok zor ben hemen hemen bir aydır kurtuldum ben bide istifra edemiyordum içim dalga dalgaydı inşallah seninde geçer
Günaydın kızlar, dün bebeğimizin cinsiyetini öğrendik ve güzeller güzeli prensesimiz olacakmış inşaallah :)
hehe inşallah bende bulmuşumdur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?