2014 Kasım Anneleri

Melse seninkide mi kızdı ohh ohh yalnız değilmişim yahu prensesim paşaların içinde kaldı diyordum

Ewet canım benımkıde kız :) bende herkes bu ay erkek ayı diyince dedim bizim doktor yanlış söyledi diye kuruntu yaptim :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

evet canım çok şey sölediklerinde kafaya takıyoruz..
benim düük tehlikem olduğu için doktorum plesantamın aşağıda olduğunu normalde bu durumu önemsemeyiz fakat bir kanama yaşadın tekrar olmaması için dikkat etmeliyiz dedi..
22-24.hafatada yukarı yerleşecek yerleşmezse o zaman sıkıntı var derim dedi..
bana hareketlerimde diikkat etmemi ve suyumun biraz az olduğunu önümüzünde yaz ayları olacağını ve günde 3 lt su içmemi söledi..
ama bu bile korktuttu beni

Ahh canım sorma ama meyve suyu falanda sayılıyormuş ben öğlen greyfurt falan sıkıyorum herslde sodalarla birlikte 3 oluyordur zaten her dk wc ye taşınıyorum

Arabamızda bu önce chicco nun kini beğendim ama katlayınca devasa bişey oluyo ondan anında vazgeçtim bu çift taraflı olmuyor ama çok hafif ve dönüşleri çok hoşuma gitti ankaradaysan çukurambarda 3 tane bebek mağazası yan yana ordan indirimli alabilirsin ben 850-900 tl yi gözden çıkarmıştım travel sistem düşündüm için ama 475 travel için çok iyi bir fiyat ve kullanışlı geldi bana

ohh arabalarda alınmış çok güzel güle güle kullansınn bebiş..meyve suyunuda sıkman iyi hazırlar çok zararlı şuan bize su içmen de çok ii keşke bende içebilsem sabahları çok içesim gelio içtiğim gibi çıkıo ama..

Nasıl kaldın zeyy annelik duygusu hiçbirşeye benzemiyormuş gerçekten

Yaw doktora ne zaman hissedicem diye sormuştum 1 ay evvel, daha var zayıf olanlar daha çabuk hisseder, senin daha sürer demişti. Eşim de sinir olmuş lafa, ne demek zayıf olmak ne alakası var diye inceden kızmıştı Derkeenn akabinde başladı benim bıcırık hıçkırmaya, sonrası da malum :) açıkçası ben hamile kalınca pek bişey hissetmemiştim, kıpırdamaya başlayınca dank etti bana, o zamandan beri korumacı kollamacı ana rolünü üstlendim. Biliyosunuz yıpratıyodum kendimi

Kıyamam bulantıların devam ediyor mu :26: gerçekten çok zor ben hemen hemen bir aydır kurtuldum ben bide istifra edemiyordum içim dalga dalgaydı inşallah seninde geçer

Dun bende baya hiseetim kipir kipirdi sabahta top gibi toplandı karnımda; -)

Günaydın güzel arkadaşlarım..

Cinsiyet haberlerinizi ve gelişmelerinizi heyecanla okuyorum :)
Ben bugün biraz durgunum. Rüyamda doktorum bebek çok küçük, şurası şöyle olmuş tarzında bir şeyler söylüyordu. Bir gitseydim şu kontrole rahatlayacaktım. İyi mi acaba diye düşünmekten hayatımı yaşayamıyorum.
Var mı benim gibi olan?

Erken doğuma neden olduğunu ilk defa duyuyorum. Allah esirgesin.

Gebelikte idrar yolları enfeksiyonunun belirtileri nelerdir?
• Kişi sık sık idrar yapma isteği duyar
• İdrarı yeterince yapamama
• İdrar yaparken acıma ve yanma hisseder
• Karnının alt bölgesinde ağrı olur.

Gebelikte idrar yolları enfeksiyonu neden önemli ve tedavi edilmezse nasıl sorunlara yol açabilmektedir?
Hamilelik döneminde idrar yolu enfeksiyonu ciddi problemlere neden olabildiğinden önemsenmesi gerekmektedir. Hatta tedavisi geciktirilen idrar yolu enfeksiyonları düşük, erken doğum, hipertansiyon, kansızlık, amniyon sıvısının enfeksiyonu ve böbreklerde kalıcı hasara yol açılabilir.

Kıyamam bulantıların devam ediyor mu :26: gerçekten çok zor ben hemen hemen bir aydır kurtuldum ben bide istifra edemiyordum içim dalga dalgaydı inşallah seninde geçer

aslında 1 haftadır iyiyim diodum akşamları çok iim güzel yiyorum meyve falan ama sabah öldürüo beni bende de kusmayoktu mide bulantısı vardı oda bana bişi yedirmiodu fena şekilde 3 4 anca çıkarmışımdır ama çıkarmak daha rahat emin ol bulantı daha kötü çıkınca rahatlatıo sürekli bişiler yemem lazım sanırım ozaman daha ii süt vs hiç bişi yok bende ayrıca eşim çok kızıo ama napım içemiorum.

Günaydın kızlar, dün bebeğimizin cinsiyetini öğrendik ve güzeller güzeli prensesimiz olacakmış inşaallah :)

hayırlı olsun canmm..öğrendiğinde tam ne kadarlıktı..banada kız gibi dedide ondan merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…