2014 Kasım Anneleri

Ben yıllardır çekiyorum bu sorunu. Bir tatilimizde havuzdan bir bulaştı daha da kurtulamadım, her şeyi denedim. Hala devam ediyor inşallah bebeğime zarar vermez. Allah esirgesin herkesi.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ben ilk haftalar senin gibiydim canım. midem bulanmasa acaba bi sıkıntı mı var diye korkuyordum. ama 2. 3. kontrollerden sonra rahatladım. hala bazen acaba diyorum ama çabuk geçiyor endişem :)

Nasıl kaldın zeyy annelik duygusu hiçbirşeye benzemiyormuş gerçekten

hahahahhahaha
aha beeellleee kaldım vallaaaa
aynen yaa..
meraktan deli oluyorum iyiler mi diye...
hamile kalmadan önce kendi kendime "cinsiyet ohooo 12. haftadan sonra öğreniliyomuş insan nasıl bekler ozamana kadar" diyodum...
en son gittiğimde 13 haftalıktık ve ben cinsiyeti sormayı unuttum iyiler mi diye merakımdan...

Kızlar bizim bebişler artık yukarı doğru çıktı mı? Çünkü ben daha önce sol kasığımda hissettiklerimi şimdi tekme gibi biraz daha üst kısımda hissediyorum. Hatta şu an hissediyorum

evet canım benim bi arkadaşım enfeksiyon sebebiyle 6 aylık doğum yaptı ve 15 gün yaşadı bebeği. çok üzücü Allah hepimizi korusun kimseye o acıları yaşatmasın

hee meybe suyu soda falanda sayılıyorsa benimde 3 lt oluyordur o zaman..bende wc yolunu arkadaş ettim kendime..sürekli oradayım çünkü
araba çok güzel görünüyor canım bencede hafif olması çok önemli.çünkü annem bakacak bebeğe..
evine gidip getirirken rahat taşısın istiyorum..
bende kırmızı düşünüyorum rengini hem kıza olur hem erkeğe..
güle güle kullansın bebeğin canım

canım hepimizde bu var..gece gündüz onlarla olunca ve uyuyunca bilinç altı görüyoruz bu rüyaları.

ben ilk haftalar senin gibiydim canım. midem bulanmasa acaba bi sıkıntı mı var diye korkuyordum. ama 2. 3. kontrollerden sonra rahatladım. hala bazen acaba diyorum ama çabuk geçiyor endişem :)

Ne garip bir duygu yahu!
Normalde de canım çok kıymetlidir ama sadece onu düşünüyorum.
Doğduktan sonra düşünemiyorum.

Bende dr a girmeden bir sürü şey sıralıyorum aklımdan sormak için fakat bebeğimi görünce hepsini unutuyorum diyebilirim

Allah gönlüne göre versin inşallah bende Allah biliyo ya erkek istedim ama kizlar üç ledim
Cok şükür Rabbime uzulmedim sadece korkuyorum layikiyla yetistirebilecekmiyim diye

inşallah canım kız da olsa erkekde olsa önemli olan o zaten..
olsun ne güzel birbirlerine arkadaş olurlar biraz büyüsünler seninle bile arkadaş olurlar...

işte bu duyguya annelik duygusu diyolarmış canım
bende kontrol olduğu günler daha çok stres oluyo hastaneye gidene kadar hatim indiricem neredeyse ama sonra bebeğimi görünce

Ahhaaa aynı bende 12+2 de unuttum sormayı unuttum sağlıklı görünce kımıl kımıl insanın aklı başından gidiyo suratta şapşal bi gülümseme sonra 16 da örendim

hayırlısı olsun çok önemli değil tabiki ikiside yavrum inşallah sağlıkla kucağımıza alırız..
ama içimden kız geçiyo işte bakalım

tabiki öyle önce hayırlı olsun.ikiside mi kız geçiyor senin.

Bende dr a girmeden bir sürü şey sıralıyorum aklımdan sormak için fakat bebeğimi görünce hepsini unutuyorum diyebilirim

bende sizin gibiyim kızlar :) we bu sıralar unutkanlıgım çok fazla bende doktora sorucaklarımı kağıda yazıyorum aklıma geldıkçe :)
ee tabii kagıdı benım gıbı ewde unutmazsanız soru rahat rahat sorarsınız :)

işte bu duyguya annelik duygusu diyolarmış canım
bende kontrol olduğu günler daha çok stres oluyo hastaneye gidene kadar hatim indiricem neredeyse ama sonra bebeğimi görünce

Ahhh ahh!
Hep aynı, hep!
Ama oraya yatıp ekranda görünce her şey uçup gidiyor bir anda.
Soracaklarımı bile unutuyorum ben :)

ben kağıda yazıyorum sorcaklarımı
bu sefer kağıda tek yazıcağım şey "cinsiyeti sor"
ama onu da eşime sordurucam valla adam geçen sefer baya azarladı beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…