Gebelikte idrar yolları enfeksiyonunun belirtileri nelerdir?
• Kişi sık sık idrar yapma isteği duyar
• İdrarı yeterince yapamama
• İdrar yaparken acıma ve yanma hisseder
• Karnının alt bölgesinde ağrı olur.
Gebelikte idrar yolları enfeksiyonu neden önemli ve tedavi edilmezse nasıl sorunlara yol açabilmektedir?
Hamilelik döneminde idrar yolu enfeksiyonu ciddi problemlere neden olabildiğinden önemsenmesi gerekmektedir. Hatta tedavisi geciktirilen idrar yolu enfeksiyonları düşük, erken doğum, hipertansiyon, kansızlık, amniyon sıvısının enfeksiyonu ve böbreklerde kalıcı hasara yol açılabilir.
Günaydın güzel arkadaşlarım..
Cinsiyet haberlerinizi ve gelişmelerinizi heyecanla okuyorum :)
Ben bugün biraz durgunum. Rüyamda doktorum bebek çok küçük, şurası şöyle olmuş tarzında bir şeyler söylüyordu. Bir gitseydim şu kontrole rahatlayacaktım. İyi mi acaba diye düşünmekten hayatımı yaşayamıyorum.
Var mı benim gibi olan?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Nasıl kaldın zeyyannelik duygusu hiçbirşeye benzemiyormuş gerçekten
part 2 (şimdilik bunları alabildik)
Eki Görüntüle 1123927 Eki Görüntüle 1123926 Eki Görüntüle 1123925 Eki Görüntüle 1123924 Eki Görüntüle 1123928
Gebelikte idrar yolları enfeksiyonunun belirtileri nelerdir?
Kişi sık sık idrar yapma isteği duyar
İdrarı yeterince yapamama
İdrar yaparken acıma ve yanma hisseder
Karnının alt bölgesinde ağrı olur.
Gebelikte idrar yolları enfeksiyonu neden önemli ve tedavi edilmezse nasıl sorunlara yol açabilmektedir?
Hamilelik döneminde idrar yolu enfeksiyonu ciddi problemlere neden olabildiğinden önemsenmesi gerekmektedir. Hatta tedavisi geciktirilen idrar yolu enfeksiyonları düşük, erken doğum, hipertansiyon, kansızlık, amniyon sıvısının enfeksiyonu ve böbreklerde kalıcı hasara yol açılabilir.
Ahh canım sorma ama meyve suyu falanda sayılıyormuş ben öğlen greyfurt falan sıkıyorum herslde sodalarla birlikte 3 oluyordurzaten her dk wc ye taşınıyorum
Eki Görüntüle 1124662
Arabamızda bu önce chicco nun kini beğendim ama katlayınca devasa bişey oluyo ondan anında vazgeçtim bu çift taraflı olmuyor ama çok hafif ve dönüşleri çok hoşuma gitti ankaradaysan çukurambarda 3 tane bebek mağazası yan yana ordan indirimli alabilirsin ben 850-900 tl yi gözden çıkarmıştım travel sistem düşündüm için ama 475 travel için çok iyi bir fiyat ve kullanışlı geldi bana
Ben bugün biraz durgunum. Rüyamda doktorum bebek çok küçük, şurası şöyle olmuş tarzında bir şeyler söylüyordu. Bir gitseydim şu kontrole rahatlayacaktım. İyi mi acaba diye düşünmekten hayatımı yaşayamıyorum.
Var mı benim gibi olan?
ben ilk haftalar senin gibiydim canım. midem bulanmasa acaba bi sıkıntı mı var diye korkuyordum. ama 2. 3. kontrollerden sonra rahatladım. hala bazen acaba diyorum ama çabuk geçiyor endişem :)
senin biri kız biri erkek olsunnönce hayırlı olsunda tabi
hahahahhahaha
aha beeellleee kaldım vallaaaa
aynen yaa..
meraktan deli oluyorum iyiler mi diye...
hamile kalmadan önce kendi kendime "cinsiyet ohooo 12. haftadan sonra öğreniliyomuş insan nasıl bekler ozamana kadar" diyodum...
en son gittiğimde 13 haftalıktık ve ben cinsiyeti sormayı unuttumiyiler mi diye merakımdan...
Erkek senesinde kizi bulan nadir insanlariz
Allah gönlüne göre versin inşallah bende Allah biliyo ya erkek istedim ama kizlar üç ledim
Cok şükür Rabbime uzulmedim sadece korkuyorum layikiyla yetistirebilecekmiyim diye
güle güle sağlıkla giydir inşallah canım çok güzeller...
günaydın kızlaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrr
canım hepimizde bu var..gece gündüz onlarla olunca ve uyuyunca bilinç altı görüyoruz bu rüyaları.
Var mı benim gibi olan?
hahahahhahaha
aha beeellleee kaldım vallaaaa
aynen yaa..
meraktan deli oluyorum iyiler mi diye...
hamile kalmadan önce kendi kendime "cinsiyet ohooo 12. haftadan sonra öğreniliyomuş insan nasıl bekler ozamana kadar" diyodum...
en son gittiğimde 13 haftalıktık ve ben cinsiyeti sormayı unuttumiyiler mi diye merakımdan...
hayırlısı olsun çok önemli değil tabiki ikiside yavrum inşallah sağlıkla kucağımıza alırız..
ama içimden kız geçiyo işte bakalım
Bende dr a girmeden bir sürü şey sıralıyorum aklımdan sormak için fakat bebeğimi görünce hepsini unutuyorum diyebilirim
işte bu duyguya annelik duygusu diyolarmış canım
bende kontrol olduğu günler daha çok stres oluyo hastaneye gidene kadar hatim indiricem neredeyse ama sonra bebeğimi görünce
Bende dr a girmeden bir sürü şey sıralıyorum aklımdan sormak için fakat bebeğimi görünce hepsini unutuyorum diyebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?