2014 Kasım Anneleri

Dun bende baya hiseetim kipir kipirdi sabahta top gibi toplandı karnımda; -)

Yaaa banane banane bende istiyorum
aynen ilk zamanlar insan bişey anlamıyo bende yeni tadını çıkarmaya başladım hamileliğin kıpraşsada ikiye katlasam bu güzel günlerin sevincini

inşallah bizimkide gösterir cumartesi

İnş. canım bekleyen herkese zaman su gibi akıp geçsin
Mutlu haberlerinizi bekliyoruz

Bende dr a girmeden bir sürü şey sıralıyorum aklımdan sormak için fakat bebeğimi görünce hepsini unutuyorum diyebilirim

aynen bende öyleyim. sonra eve gidince geliyo aklıma bi de telefonla arayıp rahatsız ediyorum dr umu e insan bebeğini görünce herşeyi unutuyo napalım

Hehhe bu da güzelmiş

ayy inşallah darısı başıma canım bende gititğimde 16 olucaz inşallah sağlıkla görelimde yine unutsakta bişey olmaz alırız beyaz yeşil turuncu bişeyler zaten kaç ay giycekler doğduktan sonra da alırız

Senin dr alemmiş vallahi

aynennnn..
ama haklı anlatıp napsın doktormuyum ben sanki..
bilsem kafama takıcam..
eşim bile çıkınca azarladı kafana takıyosun adamda söylemiyo bişey haklı dedi
erkek dayanışması işte

aynennnn..
ama haklı anlatıp napsın doktormuyum ben sanki..
bilsem kafama takıcam..
eşim bile çıkınca azarladı kafana takıyosun adamda söylemiyo bişey haklı dedi
erkek dayanışması işte

Bende devletteki dr umu o konuda çok seviyorum gereksiz hiçbirşey söyleyip beni rahatsız etmiyo hatta özeldeki dr un söylediklerini duyunca sinirlendi en iyisi o bencede

Kızlar ben şimdiden netten ayşe öner in gaz masajı videolarını izliyorum hergün bebeğime yapıcam çok seviyorum ayşe öner in videolarını hatta masajları akşam eşimdede uyguluyorum öğrendiklerimi

Bugün böyle kasık ağrısıyla uyandım..
Sol tarafımda sankii çişini sanki saatlerce tutunca ağrı olur ya onun gibi
Dr u da aramak istemiyorum :/

eee ben o bir ayı zor geçirdim 16 da gittiğimde daha koltuğa yatarken dedim biz bebeğimizin cinsiyetini bilmiyoruz
senin hamilelik takviminde ki isimlerde süpermiş

eee ben o bir ayı zor geçirdim 16 da gittiğimde daha koltuğa yatarken dedim biz bebeğimizin cinsiyetini bilmiyoruz

bende eşime diyorum sen sor unutma diye..
unutcak gibi değil zaten günde kaç kere söylüyo bana cinsiyetleri öğrenelim artık diye...
hee sorma ne güldüm

Günaydın gözünüz aydın Allah tamamına erdirsin

Allah kucağına almayı nasip etsin benim öğrenmeme daha 1 hafta var
Teşekkür ederim inşaallah hepimizinkini Rabbim tamamına erdirsin:)
Tebrik ederiz o zaman. Kızlar daha geç belli oluyor normalde.ayni günlerde doğucak yaklaşık bizimkiler.biz de öğrendik erkek miş bizimki.
Benimki kıpır kıpırdi doktorum bu sefer epey inceledi ve bebeğimiz çok kesin olmamakla beraber kız dedi :) sana da Hayırlı olsun:)
ay ne güzel canım hayırlısıyla al kucağına inşallah. tam kaç günlüktü öğrendiğinde ?
12+6 günlüktu canım dün öğrendik :)
Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin inşallah. Benim de bi kizim olacak inşallah
Oh ohh maşallah :)
Prenses kervanına biri daha gelmiiiş hoşgeldinn

Prenseslerimiz çoğalıyor :)

Bugün böyle kasık ağrısıyla uyandım..
Sol tarafımda sankii çişini sanki saatlerce tutunca ağrı olur ya onun gibi
Dr u da aramak istemiyorum :/
Canim uzan ve ayaklarini yukari kaldir rahatlatacaktir seni

kızlarrr kadınlar kulübünün sayfasındaki Mükemmel Anne Olmanın Yolları'nı okudunuz mu benim çok hoşuma gitti

http://www.kadinlarkulubu.com/portal/anne-cocuk-2/mukemmel-anne-olmanin-yollari-63670.html
Okuyalim canim isimize yarar herhalde

Canim biciriklar gostermiyor ki kendini

Canlarimmmm
Ben Yakisikli bir Erkek annesi olacagimmmm

hayırlı olsun canmm..öğrendiğinde tam ne kadarlıktı..banada kız gibi dedide ondan merak ettim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

12+6 günlüktu canım dün öğrendik senin ne kadarlıkken kız gibi dedi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…