Yaw doktora ne zaman hissedicem diye sormuştum 1 ay evvel, daha var zayıf olanlar daha çabuk hisseder, senin daha sürer demişti. Eşim de sinir olmuş lafa, ne demek zayıf olmak ne alakası var diye inceden kızmıştıDerkeenn akabinde başladı benim bıcırık hıçkırmaya, sonrası da malum :) açıkçası ben hamile kalınca pek bişey hissetmemiştim, kıpırdamaya başlayınca dank etti bana, o zamandan beri korumacı kollamacı ana rolünü üstlendim. Biliyosunuz yıpratıyodum kendimi
Dun bende baya hiseetim kipir kipirdisabahta top gibi toplandı karnımda; -)
inşallah bizimkide gösterir cumartesi
Bende dr a girmeden bir sürü şey sıralıyorum aklımdan sormak için fakat bebeğimi görünce hepsini unutuyorum diyebilirim
bende sizin gibiyim kızlar :) we bu sıralar unutkanlıgım çok fazla bende doktora sorucaklarımı kağıda yazıyorum aklıma geldıkçe :)
ee tabii kagıdı benım gıbı ewde unutmazsanız soru rahat rahat sorarsınız :)
ben kağıda yazıyorum sorcaklarımı
bu sefer kağıda tek yazıcağım şey "cinsiyeti sor"
ama onu da eşime sordurucam valla adam geçen sefer baya azarladı beni
işte bu duyguya annelik duygusu diyolarmış canım
bende kontrol olduğu günler daha çok stres oluyo hastaneye gidene kadar hatim indiricem neredeyse ama sonra bebeğimi görünce
Ahhaaa aynı bende 12+2 de unuttum sormayı unuttum sağlıklı görünce kımıl kımıl insanın aklı başından gidiyo suratta şapşal bi gülümsemesonra 16 da örendim
Senin dr alemmiş vallahi
aynennnn..
ama haklı anlatıp napsın doktormuyum ben sanki..
bilsem kafama takıcam..
eşim bile çıkınca azarladı kafana takıyosun adamda söylemiyo bişey haklı dedi
erkek dayanışması işte
Bugün böyle kasık ağrısıyla uyandım..
Sol tarafımda sankii çişini sanki saatlerce tutunca ağrı olur ya onun gibi
Dr u da aramak istemiyorum :/
ayy inşallah darısı başıma canım bende gititğimde 16 olucaz inşallah sağlıkla görelimde yine unutsakta bişey olmaz alırız beyaz yeşil turuncu bişeyler zaten kaç ay giycekler doğduktan sonra da alırız
endişelenme bende de oluyor uzanabiliyorsan uzan biraz korkma
eee ben o bir ayı zor geçirdim 16 da gittiğimde daha koltuğa yatarken dedim biz bebeğimizin cinsiyetini bilmiyoruz
senin hamilelik takviminde ki isimlerde süpermiş
Günaydın gözünüz aydın Allah tamamına erdirsin
Teşekkür ederim inşaallah hepimizinkini Rabbim tamamına erdirsin:)Allah kucağına almayı nasip etsin benim öğrenmeme daha 1 hafta var
Benimki kıpır kıpırdi doktorum bu sefer epey inceledi ve bebeğimiz çok kesin olmamakla beraber kız dedi :) sana da Hayırlı olsun:)Tebrik ederiz o zaman. Kızlar daha geç belli oluyor normalde.ayni günlerde doğucak yaklaşık bizimkiler.biz de öğrendik erkek miş bizimki.
12+6 günlüktu canım dün öğrendik :)ay ne güzel canım hayırlısıyla al kucağına inşallah. tam kaç günlüktü öğrendiğinde ?
Oh ohh maşallah :)Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin inşallah. Benim de bi kizim olacak inşallah
Prenses kervanına biri daha gelmiiiş hoşgeldinn
Çok iyi
Canim uzan ve ayaklarini yukari kaldir rahatlatacaktir seniBugün böyle kasık ağrısıyla uyandım..
Sol tarafımda sankii çişini sanki saatlerce tutunca ağrı olur ya onun gibi
Dr u da aramak istemiyorum :/
Okuyalim canim isimize yarar herhaldekızlarrr kadınlar kulübünün sayfasındaki Mükemmel Anne Olmanın Yolları'nı okudunuz mu benim çok hoşuma gitti
http://www.kadinlarkulubu.com/portal/anne-cocuk-2/mukemmel-anne-olmanin-yollari-63670.html
Canim biciriklar gostermiyor ki kendinieee ben o bir ayı zor geçirdim 16 da gittiğimde daha koltuğa yatarken dedim biz bebeğimizin cinsiyetini bilmiyoruz
senin hamilelik takviminde ki isimlerde süpermiş
Canlarimmmm
Ben Yakisikli bir Erkek annesi olacagimmmm
hayırlı olsun canmm..öğrendiğinde tam ne kadarlıktı..banada kız gibi dedide ondan merak ettim
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?