Canim ilac kullanmıyorum çünkü Çözüm olmadi bundan evvel bebegimde etkilmenmesin gereksiz yere ilapCok gecmis olsun. Sanmiyorum bir problem olacagini. Bende de az az oksuruk basladi, bogazim da sis ve fena agiriyor.
Bugun doktora gidicem, olmazsa senin bu sorunu da sorayim.
Faranjit icin ilac aliyor musun acaba? Yoksa dogal yollarla mi bas etmeye calisiyorsun? Cok eziyetli bir hastalik, ben de yavastan kayiyorum galiba son iki gundur oraya dogru
Teşekkür ederim inşaallah hepimizinkini Rabbim tamamına erdirsin:)
Benimki kıpır kıpırdi doktorum bu sefer epey inceledi ve bebeğimiz çok kesin olmamakla beraber kız dedi :) sana da Hayırlı olsun:)
12+6 günlüktu canım dün öğrendik :)
Oh ohh maşallah :)
Prenseslerimiz çoğalıyor :)
ewet :) herkes bana erkek dıyordu basta ama rabbım kız nasıp etsın :)
inşallah canım kız da olsa erkekde olsa önemli olan o zaten..
olsun ne güzel birbirlerine arkadaş olurlar biraz büyüsünler seninle bile arkadaş olurlar...
Bende yoğun sekilde erkek hissediyordum ama doktot kıza benzettim dedi bakalim saglikli hayirli olsun da
Valla buyuk kizim 3.5 yaşında ama bana cok yardımı oluyo kizlar bambaşka ama gonul oglan anneligini istiyordu nasibimde yokmus
Canim teşekkür ederim insallah bebeklerimiz hayirli evlat olurlaray hayırlı olsunnnn
12+6 günlüktu canım dün öğrendik senin ne kadarlıkken kız gibi dedi?
Karnima cekmeyince ayaklarimi mahvoluyorum agridanBen bir ay öksürdüm yeni yeni geçti en az üç doktora sordum öksürmenin bebeğe bir zararı var mı diye üçüde hayır dediiçin rahat olsun dizlerini kendine çekerek elinde karnını destekleyerek öksürmeye çalış.. ben boşta bulunup öksürünce karnım yırtılıyor gibi oluyordu ve demediğim yöntem kalmadı en iyisi zencefil ve balı karıştırıp yemek süper işe yarıyor bir dene
Yaaa banane banane bende istiyorum
aynen ilk zamanlar insan bişey anlamıyo bende yeni tadını çıkarmaya başladım hamileliğin kıpraşsada ikiye katlasam bu güzel günlerin sevincini
İnş. canım bekleyen herkese zaman su gibi akıp geçsin
Mutlu haberlerinizi bekliyoruz
çok saol tuti..gerçekten içim rahatladı..bebişimi sık görmek ii oluyo ama o soru işaretide kafamı karıştırıyodu..çok geçmiş olsun bu arada inş atlatmışsındır ..
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bende cok istiyorum kullanmayi oglumla gezeriz bol bollGünaydın güzel anne adayları
Aynen bende hiç topuklu giyemiyorum iş yerinde de problem olmayınca insan gerek duymuyor zaten
bu arada kitaplarla ilgili yorumlarını bekliyorum
Ama yaa ben bunların hastasıyım kesin alıcam, evet erkek bebekler için önermiyorlarmış ama içimde kalır almazsam zaten hergün kullanmıcam
hafta sonu takar oğlumu gezerim avmde, deniz kenarında
Canim teşekkür ederim insallah bebeklerimiz hayirli evlat olurlar
olsun oğlan olsa hayırsız olucaktı belki çok üzücekti..
kısmet nasip biz bilemeyiz ki hayırlısını...[/QUOTE
Bende oyle düşünüyorum Rabbimin hakkimda hayirli olani verdigini. Hep oyle dua ettim zaten sukur 3 kiz evlat ev islerinden kurtuldum galiba
Canim teşekkür ederim cevap icinmerhaba
ben kızımda kullanmıştım kanguru chicco nun bel destekli bir modelini. ben 150 tl ye almıştım pahalıydı ama bel destekli olmasından dolayı açıkçası paraya kıydım oada falan da yapmadıgım için bunlara harcadım parayı :)
http://www.e-bebek.com/chicco-you-me-kanguru-fizyolojik-konfor_CHI-48014-M
mayıs ayında doğmuştu kızım yazın bol bol gezdim kanguruyla :) 4 ay bitene kadar bebeğin yüzü kendinize dönük 4 aydan sonra dışa dönük yazıyordu. üst kısmı istenildiğinde kıvrılabildiği içinde cocuk bunalmıyor. erkek bebek için sıkıntı doğurabilir gerçekten. babasling diye bir ürün var onu kullananlar da cok memnun. araştırın isterseniz.
evdeki yoğunluktan dolayı forumu fazla takip edemiyorum hanımlar. haftaiçi mesaide vakit bulursam :) ben de henuz cinsiyeti ogrenemedim
herkese sağlıklı günler diliyorum :)
İnşallah bakalim benimki ikidir gostermiyor :) artik dun bi tahminde bulundu erkek dedi ama kesin degil 2 hafta sonra üçlü taramaya gidince kesinlesir inşallah :) 7 cmlik cocuk parmaginda oynatiyor simdiden bakalim dogunca naparizzzYok söylemedi. 11 haftalıkken gittim en son, o zaman eşim sordu belli mi diye daha erken bir dahaki gelişinizde dedi önümüzdeki salı randevum var. Bakalım inşallah gösterir :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
cok tesekkurler evet sonunda atlattim.benim kese etrafinda kanama alani olmustu zamanla kuculdu ve tamamen bitti. cok zor bi surec Allahim kimseye gostermesin.ben ilk bebegimi de 12.haftada düşürdugum icin cok korkmustum.Allah hepimizin yardimcisi olsun
Erkek canimm
İnşallah bakalim benimki ikidir gostermiyor :) artik dun bi tahminde bulundu erkek dedi ama kesin degil 2 hafta sonra üçlü taramaya gidince kesinlesir inşallah :) 7 cmlik cocuk parmaginda oynatiyor simdiden bakalim dogunca naparizzz
Arkadaşlar innuk uğradımı son zamanlarda foruma?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?