2014 Kasım Anneleri

Canim ilac kullanmıyorum çünkü Çözüm olmadi bundan evvel bebegimde etkilmenmesin gereksiz yere ilap

ayy tam benimkide 12+6 olacak çok heyecanlandım şimdi ikili test yaptırdın mı?

ewet :) herkes bana erkek dıyordu basta ama rabbım kız nasıp etsın :)

Bende yoğun sekilde erkek hissediyordum ama doktot kıza benzettim dedi bakalim saglikli hayirli olsun da

inşallah canım kız da olsa erkekde olsa önemli olan o zaten..
olsun ne güzel birbirlerine arkadaş olurlar biraz büyüsünler seninle bile arkadaş olurlar...

Valla buyuk kizim 3.5 yaşında ama bana cok yardımı oluyo kizlar bambaşka ama gonul oglan anneligini istiyordu nasibimde yokmus

olsun oğlan olsa hayırsız olucaktı belki çok üzücekti..
kısmet nasip biz bilemeyiz ki hayırlısını...

Karnima cekmeyince ayaklarimi mahvoluyorum agridan

Canım ilk ya senin az kalmıştır hareketleri hıssetmen e benim 3 olunca daha rahat ayirt edebiliyorum

cok tesekkurler evet sonunda atlattim.benim kese etrafinda kanama alani olmustu zamanla kuculdu ve tamamen bitti. cok zor bi surec Allahim kimseye gostermesin.ben ilk bebegimi de 12.haftada düşürdugum icin cok korkmustum.Allah hepimizin yardimcisi olsun

Bende cok istiyorum kullanmayi oglumla gezeriz bol boll

Hayırlı sağlıklı olsunlar.bende 2. Yi kız istemiştim bir tane oğlum var.rabbim hayırlısını nasip etsin herzaman.sağlıklı olsun başka hiiçç bişey istemiyorum....rabbim herkesin bebişine sağlık versin hayırlısını versinnn...

Canim teşekkür ederim cevap icin

İnşallah bakalim benimki ikidir gostermiyor :) artik dun bi tahminde bulundu erkek dedi ama kesin degil 2 hafta sonra üçlü taramaya gidince kesinlesir inşallah :) 7 cmlik cocuk parmaginda oynatiyor simdiden bakalim dogunca naparizzz

canmm ya aynı şeyleri yaşamışız nerdeyse..bende geçtimiz aralıkta 10 haftalıkken düşük yaşadım..bu gebeliğimdede 9haftada lekelenmem oldu 1hafta rapor ve progestanla atlattım çok şükür..çok zor gerçekten..allah bi daha yaşatmasın hiçbirimize..senin araştırıldımı düşükten sonra ? benim pıhtılaşma çıktı şimdi clexan oluyorum hergün

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Selam kasim annesi miyim aralik mi bilemiyorum cunku hesaplara göre 30 kasim.. Araligada sarkablr. 12 hafta 5 gunluk bebegim, daha cinsiyet ögrenemedik. Doktor bana ic karnin sıkı bebegi bile anca görüyorum dedi.. kiloluyum nasl sıkı karnim bende anlamadim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

İnşallah bakalim benimki ikidir gostermiyor :) artik dun bi tahminde bulundu erkek dedi ama kesin degil 2 hafta sonra üçlü taramaya gidince kesinlesir inşallah :) 7 cmlik cocuk parmaginda oynatiyor simdiden bakalim dogunca naparizzz

Ayy Allah'ım sıpalar yaa. :)
Sağlığıyla gelsin hepsi. Kız,erkek önemli değil ama tabiki gönlüm kızdan yana. Allah nasip eder inşallah.
Salı günü sonucu bildiririm :)
Sen erkek mi istiyordun kız mı?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…