2014 Kasım Anneleri

ayy tam benimkide 12+6 olacak çok heyecanlandım şimdi ikili test yaptırdın mı?

Hadi bakalım inşaallah öğrenirsin :)ama pek söylemiyor doktorlar inşaallah söyler seninki. Ben ikili yaptırmadim, gerek duymadim Allah ne verirse başım gözüm üstüne bi sorun çıkarsa engel olamıyorlar ve tedavi yolu yok bu yüzden yaptırıp ne kendimi strese soktum ne de bebeğimi ışınlara maruz bırakmadim.

ikili test için ayrı bi makinaya mı sokuyorlar ki? sadece kan alınacak diye söylendi bana bir de ense kalınlığı ölçülecek diye. benim dr söyler son kontrolde erkeğe benziyor diye tahminde bile bulunmuştu bakalım hayırlısı

Boyun yapisindan tahmin edemezmisnz dedim,mumkun degl diyor. Cinsel organla tahmin edilir dedi. Bana birşey söylemedi çok merak ediyorum.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

benimde 12+1 di canmm..bende kız istedim hep..bakalım 2hafta sonra kesinleşir

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben erkek istiyordum doktorun ağzının içine baktım erkek desin diye ama hayırlısı sağlıklı olsun Rabbimden başka bişey istemem.

Ikili testi yaptirdim,kan aldilar sadece,makina falan yok

Ben erkek istiyordum doktorun ağzının içine baktım erkek desin diye ama hayırlısı sağlıklı olsun Rabbimden başka bişey istemem.

umudunu kaybetme değişebilir bence..en önemlisi o zaten..sağlıklı olsunlarda

O zaman söyler. Evet canım ense kalınlığı için ultrasona alıyorlar ve yarım saat falan bakıyorlar. Ben aldırmayi düşünmeyecegim için boşuna strese girmek istemedim.

O zaman söyler. Evet canım ense kalınlığı için ultrasona alıyorlar ve yarım saat falan bakıyorlar. Ben aldırmayi düşünmeyecegim için boşuna strese girmek istemedim.

hımm anladım canım . benim dr um hiç fikrimi sormadı o yüzden yaptırıcam. Allah korusun olumsuz bişey çıkarsa çok takmam zaten yanılma çok oluyormuş.ama iyi haberler alırsam da içim rahat eder diye düşünüyorum. hakkımızda hayırlısı olsun artık :13:

Ense kalinligi ne zaman ölculuyo bana gecen kontrolde nrmal ulturasyon bakiminda yanindaki hemsireye bilgilerimi yazdirdi ense kalinligini yazdi ayri makinaya girmedim.

merhaba kızlar nasılsınız

hala çok tuvalete çıkıyor musunuz ? ben gece 3-4 kere çıkıyorum

Merhaba :) iyiyiy sen nasilsin, ben gece 2 kez cikiyorum tuvalete.

SLm kizlar guzel anne Adaylari bizde cinsiyetimizi ogrendik 1 kizimiz vardi 1 kizimiz daha olacakmis doktor kizima bakip bukadar guzel olacaksa kiz Olsun tabi dedi
Ama benim icimden hep erkek geciyodu Basindan beri erkek hissediyodum yanildim hislerimde esim hep buda kiz diyodu o tutturdu bu Sefer )
Umarim herkesler iyidir telden girdigim icin sik giremiyorum ama takip etmeye calisiyorum size

Ben niye ögrenemedim bana doktor deediki, 14 ile 16. Haftada belli oluyor genelde diye.

11 we 13 hafta arasi ölçülüyor ayri bir makinaya girmiyorsun doktor ultrsnla kontrol ederken doktor belli noktalari işaretliyor otomatik ölçum yapiyor ardindan kan weriyorsun o kadar canım

ben de aynen senin gibi dusunuyordum. bos yere para vermeye gerek yok diyordum. esime aldirmayacagimz icin gerk yk dedim. erkek akli mi desem akil karisikligi mi desem açıkça söylemedi ama baktiralm da down sendromu cikarsa aldiririza getirdi lafi. yk dha neler dedim. o zmn yaptirmayalm die anlastk. doktora gidince ozel hastane iste para icin " yaptirin , zaten bebeginiz iyi gozukuyor tam olark iciniz rahat eder " dedi. esim de hemen tamam dedi. bugun yaptrdk. ctesi cikacak sonuc. icim her anlamda rahat. bir sorun cikacagini dusunmuyorm. bebisim her kontrolde cok saglkli gozukuyor :) bir sey varsa da Allahtandir...

💑💓

benim biraz moralim bozuk bugun... oysa kontrolde her seyin yolunda gittigini ogrenince mutlu olmuştum. .

esim bir arkadasimiza erkek gozukuyormus ama ben kiz olmasini cok istiyordum ilk cocugumuzun dedi tamam kendimizi kiz gibi hazirladigimizdan erkek fikrine cok alisamadik ama bu laf denir mi yaa....

💑💓

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…