ayy tam benimkide 12+6 olacak çok heyecanlandım şimdiikili test yaptırdın mı?
Hadi bakalım inşaallah öğrenirsin :)ama pek söylemiyor doktorlar inşaallah söyler seninki. Ben ikili yaptırmadim, gerek duymadim Allah ne verirse başım gözüm üstüne bi sorun çıkarsa engel olamıyorlar ve tedavi yolu yok bu yüzden yaptırıp ne kendimi strese soktum ne de bebeğimi ışınlara maruz bırakmadim.
benimde 12+1 di canmm..bende kız istedim hep..bakalım 2hafta sonra kesinleşir
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ben erkek istiyordum doktorun ağzının içine baktım erkek desin diye ama hayırlısı sağlıklı olsun Rabbimden başka bişey istemem.
ikili test için ayrı bi makinaya mı sokuyorlar ki? sadece kan alınacak diye söylendi bana bir de ense kalınlığı ölçülecek diye. benim dr söyler son kontrolde erkeğe benziyor diye tahminde bile bulunmuştu bakalım hayırlısı
O zaman söyler. Evet canım ense kalınlığı için ultrasona alıyorlar ve yarım saat falan bakıyorlar. Ben aldırmayi düşünmeyecegim için boşuna strese girmek istemedim.
merhaba kızlar nasılsınız
hala çok tuvalete çıkıyor musunuz ? ben gece 3-4 kere çıkıyorum
Canim uzan ve ayaklarini yukari kaldir
Ense kalinligi ne zaman ölculuyo bana gecen kontrolde nrmal ulturasyon bakiminda yanindaki hemsireye bilgilerimi yazdirdi ense kalinligini yazdi ayri makinaya girmedim.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
O zaman söyler. Evet canım ense kalınlığı için ultrasona alıyorlar ve yarım saat falan bakıyorlar. Ben aldırmayi düşünmeyecegim için boşuna strese girmek istemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?