benim biraz moralim bozuk bugun... oysa kontrolde her seyin yolunda gittigini ogrenince mutlu olmuştum. .
esim bir arkadasimiza erkek gozukuyormus ama ben kiz olmasini cok istiyordum ilk cocugumuzun deditamam kendimizi kiz gibi hazirladigimizdan erkek fikrine cok alisamadik ama bu laf denir mi yaa....
💑💓
Canlarimmmm
Ben Yakisikli bir Erkek annesi olacagimmmm
benim biraz moralim bozuk bugun... oysa kontrolde her seyin yolunda gittigini ogrenince mutlu olmuştum. .
esim bir arkadasimiza erkek gozukuyormus ama ben kiz olmasini cok istiyordum ilk cocugumuzun deditamam kendimizi kiz gibi hazirladigimizdan erkek fikrine cok alisamadik ama bu laf denir mi yaa....
💑💓
💑💓
canmm ya aynı şeyleri yaşamışız nerdeyse..bende geçtimiz aralıkta 10 haftalıkken düşük yaşadım..bu gebeliğimdede 9haftada lekelenmem oldu 1hafta rapor ve progestanla atlattım çok şükür..çok zor gerçekten..allah bi daha yaşatmasın hiçbirimize..senin araştırıldımı düşükten sonra ? benim pıhtılaşma çıktı şimdi clexan oluyorum hergün
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
merhaba kızlar nasılsınız
hala çok tuvalete çıkıyor musunuz ? ben gece 3-4 kere çıkıyorum
Onun da kafası karışıktır. Çok takılama boşver bazen insanın ağzından çıkıveriyor öyle laflar. Hem kızımız da olsa oğlumuz da olsa çok sevicez ki. Beni babam erkek istemiş mesela ama sonradan pişman oldu tabi
Canım bence buna sevinmelisin. benim eşimde kız çocuklarını çok seviyor o da kız istiyor ve ben bununla gurur duyuyorum çünkü erkeklerin çoğunda erkek çocuk takıntısı olduğunu biliyoruz.ama bizim de bir oğlumuz olacak dr un tahminine göre( henüz netleşmedi ama) hatta kaynım bile sinir etmeye başladı beni 1 ay önceden cinsiyeti ne? erkek mi?erkek de mi doğru söyleyin falan diyeAllah hayırlısını versin eşin en fazla doğana kadar öyle düşünür ama hele bi kokusunu alsın ondan sonra hatırlatırsın bu sözlerini ona
erkeklere de bi hal oldu kız çocuklarına düştüler güzel bişey aslında
Eki Görüntüle 1124805
Kızlar internetde böyle bilgi buldum bebeğin ilk hareket tarihlerini not edin diyor 147 gun sonra doğum yapılıyormus bazen buna 15 günde ekleniyormuş :)
sevindiim canım sevinmem miii. Ne hissediyorsun demişti bir gün. Kiz demiştm. Ben de öyle hissediyorum diyip gulumsedi. Ama iste kiz istiyordum ama erkekmis demesi kizdirdi benii 😠
aynen netlesmedi. Geçen hafta dayanamayip sordu iste doktora. O da erkek gibi gozukuyor dedi...
💑💓
merhaba kızlar nasılsınız
hala çok tuvalete çıkıyor musunuz ? ben gece 3-4 kere çıkıyorum
boşver tatlııım o da unutur söylediklerini. Erkek olsun önce erkek sonra kız kardeşi olursa arka çıkar peşinden o koşar bize iş bırakmaz
Yaww bu program bende de yüklü, ilk histen 147 gün sonrası 8 ay a tekabül ediyo anneciimmm
177 gün ideal benim için :44:
Ben kiz istiyordum acikcasi erkek deyince afalladim ama olsun hayirlisi ne ise o olsun allahim hayirsiz evlatlardan korusun. Sanki bu yil erkek yili gibi baksana bakarsin sanada erkek der. Bende kesinlesene kadar erkek fikrine kendimi alistirmaya calisiyorum. :) :)Ayy Allah'ım sıpalar yaa. :)
Sağlığıyla gelsin hepsi. Kız,erkek önemli değil ama tabiki gönlüm kızdan yana. Allah nasip eder inşallah.
Salı günü sonucu bildiririm :)
Sen erkek mi istiyordun kız mı?
💑💓
nedir bu uygulamanın adi?
💑💓
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?