2014 Kasım Anneleri

Kızlar internetde böyle bilgi buldum bebeğin ilk hareket tarihlerini not edin diyor 147 gun sonra doğum yapılıyormus bazen buna 15 günde ekleniyormuş :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

erkeklere de bi hal oldu kız çocuklarına düştüler güzel bişey aslında

Onun da kafası karışıktır. Çok takılama boşver bazen insanın ağzından çıkıveriyor öyle laflar. Hem kızımız da olsa oğlumuz da olsa çok sevicez ki. Beni babam erkek istemiş mesela ama sonradan pişman oldu tabi

Kızlar ben de geçen hafta Türkiye'ye geldiğimde ikili testimi yaptırdım. Şimdi doktorum mail attı temiz sonuçlar diye nasıl mutlu oldum. İnsan rahatlıyor ama yine de yanıma payları var bu testlerin..artık içimizi ferak tutucaz
Şu gribi de atlatsam benden iyisi yok valla

Canım bence buna sevinmelisin. benim eşimde kız çocuklarını çok seviyor o da kız istiyor ve ben bununla gurur duyuyorum çünkü erkeklerin çoğunda erkek çocuk takıntısı olduğunu biliyoruz.ama bizim de bir oğlumuz olacak dr un tahminine göre( henüz netleşmedi ama) hatta kaynım bile sinir etmeye başladı beni 1 ay önceden cinsiyeti ne? erkek mi?erkek de mi doğru söyleyin falan diye Allah hayırlısını versin eşin en fazla doğana kadar öyle düşünür ama hele bi kokusunu alsın ondan sonra hatırlatırsın bu sözlerini ona

amin insallah yasamayiz bi daha. benim ikiside tup bebek. birincide arastirmasini yapmadilar doktor genetik bi sorundur ya da cocuk gelismemistir dedi. ilk dusuk diye arastirma geregi duymadilar. ikinci seferde en azindan neden kanamam oldugunu doktor bildi ve tedbitimizi aldik. doktor secimi de inan cok onemli. 3 aydir annemlerde kaliyorum esim antalyada ayriyiz. 3 aydirda yatiyorum. Allah emeklerimizi bosa cikarmasin ins

kadinin yaninda bir sey de diyemedim şok oldn resmen. kesinlikle kafasi karman corman.. ne yaacagini bile sasiriyor... sevmem mi yaa :) 12 aydir bekliyorum gelsn diye :)

💑💓

sevindiim canım sevinmem miii. ne hissediyorsun demişti bir gün. kiz demiştm. ben de öyle hissediyorum diyip gulumsedi. ama iste kiz istiyordum ama erkekmis demesi kizdirdi benii 😠
aynen netlesmedi. geçen hafta dayanamayip sordu iste doktora. o da erkek gibi gozukuyor dedi...

💑💓

Son düzenleme:

Yaww bu program bende de yüklü, ilk histen 147 gün sonrası 8 ay a tekabül ediyo anneciimmm
177 gün ideal benim için :44:

boşver tatlııım o da unutur söylediklerini. Erkek olsun önce erkek sonra kız kardeşi olursa arka çıkar peşinden o koşar bize iş bırakmaz

merhaba kızlar nasılsınız

hala çok tuvalete çıkıyor musunuz ? ben gece 3-4 kere çıkıyorum

23 de yattm diyelim. 1 gibi kalkiyorm. 5 gibi kalkiyorm. 6 da bi daha. 7.30 da işe gitmek icin kalkinca bile gidiyorm tuvalete 😮

valla tuvalete gitmezsem uyuyamiyorm. mecbur yari acik yari kapali gozle gidiyom 😃

💑💓

boşver tatlııım o da unutur söylediklerini. Erkek olsun önce erkek sonra kız kardeşi olursa arka çıkar peşinden o koşar bize iş bırakmaz

hayırlısı bakalim :) esimin kuzeninin bir oglu var. maşallah maşallah yanii. kendi kendime Kağan gibi bir oglum olacak. :) biz yaptk sonucta. hem cinsiyeti belirleyen de kendisi sonucta 😁

💑💓

Ben kiz istiyordum acikcasi erkek deyince afalladim ama olsun hayirlisi ne ise o olsun allahim hayirsiz evlatlardan korusun. Sanki bu yil erkek yili gibi baksana bakarsin sanada erkek der. Bende kesinlesene kadar erkek fikrine kendimi alistirmaya calisiyorum. :) :)

Hiç üzülme canım bizde hep kız bekliyoduk içimizden geçiyodu karı koca geçen hafta doktor erkek dedi o anda evet tepki veremedik tahminimiz tutmadı ama hastaneden çıkar çıkmaz oğlumuz demeye başladık insan gerçekten çabuk alışıyor artık karnımı oğlum diye seviyo ilerisi için planlar yapıyo isim bakmaya başlayın mesela internetten bide mavi şeyler o yüzden sakın üzmeyin kendinizi de bebeğinizide eminim Allah hayırlı olduğu için bu evlatları nasip etti binlerçe şükürler olsun ki bebeklerimiz bizimle inş sağlıkla kucaklarımıza alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…