- 29 Ağustos 2013
- 2.049
- 3.001
- 448
Hiç üzülme canım bizde hep kız bekliyoduk içimizden geçiyodu karı koca geçen hafta doktor erkek dedi o anda evet tepki veremedik tahminimiz tutmadı ama hastaneden çıkar çıkmaz oğlumuz demeye başladık insan gerçekten çabuk alışıyor artık karnımı oğlum diye seviyo ilerisi için planlar yapıyo isim bakmaya başlayın mesela internetten bide mavi şeyler o yüzden sakın üzmeyin kendinizi de bebeğinizide eminim Allah hayırlı olduğu için bu evlatları nasip etti binlerçe şükürler olsun ki bebeklerimiz bizimleinş sağlıkla kucaklarımıza alırız
Uygulama adı: Bebeğim & Ben
Omo ve yumoş işbirliği ile hazırlanmış. haftalık anne, bebek gelişimini ve bebeğin haftalık resmini gösteriyo, güzel bi uygulama.
Yaww bu program bende de yüklü, ilk histen 147 gün sonrası 8 ay a tekabül ediyo anneciimmm
177 gün ideal benim için :44:
Yaww bu program bende de yüklü, ilk histen 147 gün sonrası 8 ay a tekabül ediyo anneciimmm
177 gün ideal benim için :44:
23 de yattm diyelim. 1 gibi kalkiyorm. 5 gibi kalkiyorm. 6 da bi daha. 7.30 da işe gitmek icin kalkinca bile gidiyorm tuvalete 😮
valla tuvalete gitmezsem uyuyamiyorm. mecbur yari acik yari kapali gozle gidiyom 😃
💑💓
benim biraz moralim bozuk bugun... oysa kontrolde her seyin yolunda gittigini ogrenince mutlu olmuştum. .
esim bir arkadasimiza erkek gozukuyormus ama ben kiz olmasini cok istiyordum ilk cocugumuzun deditamam kendimizi kiz gibi hazirladigimizdan erkek fikrine cok alisamadik ama bu laf denir mi yaa....
💑💓
Eki Görüntüle 1124824 Eki Görüntüle 1124829 Eki Görüntüle 1124832 buda benim bebisli gobusum ekleyebidysem
Eki Görüntüle 1124824 Eki Görüntüle 1124829 Eki Görüntüle 1124832 buda benim bebisli gobusum ekleyebidysem
esimle konusucam bu aksam :) babasi bak aslan gibi bi oglumuz olacak.. birlikte hali saha maci yapacaksiniz falan diye anlatmam lazim :) amin aminnn. bu arada sana ozel mesj attm.
💑💓
aynen bende öyle gece 3 4 kere kalkıyorum. kalkmazsam sabaha kadar uyumam mümkün değil zaten
Aynen canım birbirinizi alışıtırın mesela babalar günü geliyor ben özel bişey yaptırmayı düşünüyorum çünkü emin ol babalığı bebek doğduktan sonra öğrenecekler o yüzden şimdiden alıştırmak lazım sonuçta annelik gibi şimdiden başlamıyor onların serüvenleri
benim biraz moralim bozuk bugun... oysa kontrolde her seyin yolunda gittigini ogrenince mutlu olmuştum. .
esim bir arkadasimiza erkek gozukuyormus ama ben kiz olmasini cok istiyordum ilk cocugumuzun deditamam kendimizi kiz gibi hazirladigimizdan erkek fikrine cok alisamadik ama bu laf denir mi yaa....
💑💓
ay erkeklerde bi değişti gerçekten...
kız erkek farketmez sağlıklı hayırlı evlat olsunlarda inşallah...
benimkide erkek istiyo gibi hissediyorum ama kısmet...
baksana şu resme şunu giyen bir oğluş sevilmezmi popişi yenmez mi yaaEki Görüntüle 1124966
daha bu neee
doktor erkek dediginden beri neler gordum yaaa popisi de yenir göbüşü de
💑💓
Güzel arkadaşım, ne olursa olsun sağlıklı olsun bize bağışlanmış bir nimet bu.
Cinsiyeti öğrendiğimizde kayınvalidemle paylaştık,düşünmeden konuşan bi bayandır saolsun, onun 2 oğlu olduğundan heralde, erkek olacak deyince aaaa neyse bidahakine artık kız olur, üzülmeyin dedi. Bende, biz üzülmüyoruz seviniyoruz zaten, sen üzülme anne dedim geçtim.
Bu zamanlar zaten hassas olduğumuz zamanlar, bide yakınlarımız böyle düşünmeden kırıcı konuşunca feci sinir oluyoruz. Haklısın, konuşmanda yarar var. Geçen muayeneye gitmeden eşimle sağlam tartıştık, o da stresli bende tabi. Doktora gene kaş göz yapa yapa hamilenin morali nasıl olur dedim, çakozladı saolsun, eşime bakarak başladı konuşmaya, bu terlik neden ters duruyo diye birbirinize girebilirsiniz, sabırlı olun falan dedi. Sende doktorunu kafalayabilirsin, yalnızken zor olabiliyo bu konuşmalar.
Evet isim konusu açıyorum bakalım kimler neler düşüyor biraz kopya çekelim birbirimizden gerçi erken ama işte eğlence olsun
ben içimde bir CAN taşıdığım için ve ikimizin CANından bir parça olduğu çok ısındım bu isme eşimde kararını verirse bakalım şimdilik en çok içime sinen bu oldu
merhaba guzel Kasim anneleri... Uzuuunn zamandir buraya biseyler yazamadim ama surekli takip etmeye calisiyorum sizleri. O kadar cok ust uste problem yasadimki; sukur ki hepsini atlattik simdilik. Bu arada bu sorunlarin icerisinde bebisimin %95 erkek olacagini ogrendikkesin sonucu onumuzdeki haftaki kontrolde soyleyecek doktorumuz. Erkek nufusunuza bi tane daha geldi yani
Bi suru problemle bogusurken bide doktorumu degistirmem gerekicek sanirim. İslerimin icine birde doktor arayisimi ekledim yaniBu arada hepinizin cicileri ve gobusleride muthis gorunuyor bunuda ayrica belirtmem gerek.
ben de aynen senin gibi dusunuyordum. bos yere para vermeye gerek yok diyordum. esime aldirmayacagimz icin gerk yk dedim. erkek akli mi desem akil karisikligi mi desem açıkça söylemedi ama baktiralm da down sendromu cikarsa aldiririza getirdi lafi. yk dha neler dedim. o zmn yaptirmayalm die anlastk. doktora gidince ozel hastane iste para icin " yaptirin , zaten bebeginiz iyi gozukuyor tam olark iciniz rahat eder " dedi. esim de hemen tamam dedi. bugun yaptrdk. ctesi cikacak sonuc. icim her anlamda rahat. bir sorun cikacagini dusunmuyorm. bebisim her kontrolde cok saglkli gozukuyor :) bir sey varsa da Allahtandir...
💑💓
Evet isim konusu açıyorum bakalım kimler neler düşüyor biraz kopya çekelim birbirimizden gerçi erken ama işte eğlence olsun
ben içimde bir CAN taşıdığım için ve ikimizin CANından bir parça olduğu çok ısındım bu isme eşimde kararını verirse bakalım şimdilik en çok içime sinen bu oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?