2014 Kasım Anneleri

esimle konusucam bu aksam :) babasi bak aslan gibi bi oglumuz olacak.. birlikte hali saha maci yapacaksiniz falan diye anlatmam lazim :) amin aminnn. bu arada sana ozel mesj attm.

💑💓

Yaww bu program bende de yüklü, ilk histen 147 gün sonrası 8 ay a tekabül ediyo anneciimmm
177 gün ideal benim için :44:

tatlım zaten günü gününü tutmaz diye biliyorum bebişin doğum tarihi
sağlık sıhhatli hayırlı zamanlarda doğsunlarda :)

aynen bende öyle gece 3 4 kere kalkıyorum. kalkmazsam sabaha kadar uyumam mümkün değil zaten

ay erkeklerde bi değişti gerçekten...
kız erkek farketmez sağlıklı hayırlı evlat olsunlarda inşallah...
benimkide erkek istiyo gibi hissediyorum ama kısmet...
baksana şu resme şunu giyen bir oğluş sevilmezmi popişi yenmez mi yaa

ay senin göbişine maşallahhh
benimde bu kadar oldu...
dün gece büyüdü yine

esimle konusucam bu aksam :) babasi bak aslan gibi bi oglumuz olacak.. birlikte hali saha maci yapacaksiniz falan diye anlatmam lazim :) amin aminnn. bu arada sana ozel mesj attm.

💑💓

Aynen canım birbirinizi alışıtırın mesela babalar günü geliyor ben özel bişey yaptırmayı düşünüyorum çünkü emin ol babalığı bebek doğduktan sonra öğrenecekler o yüzden şimdiden alıştırmak lazım sonuçta annelik gibi şimdiden başlamıyor onların serüvenleri

merhaba guzel Kasim anneleri... Uzuuunn zamandir buraya biseyler yazamadim ama surekli takip etmeye calisiyorum sizleri. O kadar cok ust uste problem yasadimki; sukur ki hepsini atlattik simdilik. Bu arada bu sorunlarin icerisinde bebisimin %95 erkek olacagini ogrendik kesin sonucu onumuzdeki haftaki kontrolde soyleyecek doktorumuz. Erkek nufusunuza bi tane daha geldi yani
Bi suru problemle bogusurken bide doktorumu degistirmem gerekicek sanirim. İslerimin icine birde doktor arayisimi ekledim yani Bu arada hepinizin cicileri ve gobusleride muthis gorunuyor bunuda ayrica belirtmem gerek.

Son düzenleme:

bu iyi bi fikir :) babalar günü hediyesi..

💑💓

Güzel arkadaşım, ne olursa olsun sağlıklı olsun bize bağışlanmış bir nimet bu.
Cinsiyeti öğrendiğimizde kayınvalidemle paylaştık,düşünmeden konuşan bi bayandır saolsun, onun 2 oğlu olduğundan heralde, erkek olacak deyince aaaa neyse bidahakine artık kız olur, üzülmeyin dedi. Bende, biz üzülmüyoruz seviniyoruz zaten, sen üzülme anne dedim geçtim.
Bu zamanlar zaten hassas olduğumuz zamanlar, bide yakınlarımız böyle düşünmeden kırıcı konuşunca feci sinir oluyoruz. Haklısın, konuşmanda yarar var. Geçen muayeneye gitmeden eşimle sağlam tartıştık, o da stresli bende tabi. Doktora gene kaş göz yapa yapa hamilenin morali nasıl olur dedim, çakozladı saolsun, eşime bakarak başladı konuşmaya, bu terlik neden ters duruyo diye birbirinize girebilirsiniz, sabırlı olun falan dedi. Sende doktorunu kafalayabilirsin, yalnızken zor olabiliyo bu konuşmalar.

daha bu neee
doktor erkek dediginden beri neler gordum yaaa popisi de yenir göbüşü de

💑💓

aynen canim.
pat diye soyluyorlar fikirlerini.
tamam ben de istiyordum kiz olmasini. o da istiyor biliyorum. cok düşkün kiz cocuklarina. ama yani ne yapalim Allah bize erkek verdi. siparis usulü degil ki canim bu :)

ben bu bebisi cok bekledim. geldi. şükür. erkek de olsa kiz da olsa suramda yaa karnimin icinde büyüyor. :) biz yaptik bunu. ikimizin parcasiii <3

&#128145;&#128147;

Evet isim konusu açıyorum bakalım kimler neler düşüyor biraz kopya çekelim birbirimizden gerçi erken ama işte eğlence olsun
ben içimde bir CAN taşıdığım için ve ikimizin CANından bir parça olduğu çok ısındım bu isme eşimde kararını verirse bakalım şimdilik en çok içime sinen bu oldu

erken değil canım artık belirlemek gerekiyor...
Allah korusun kötü bir durum olursa öbür tarafta ismi olması gerekiyormuş şöyle bir hadis var;

Düşük çocuklara da isim koyun. Allah onunla mizanınızı (amel terazisi) ağırlaştırır. Zira onlar kıyamet günü gelir de şöyle derler: "Ey rabbimiz beni zayi ettiler ve bana isim vermediler. (Ravi: Hz. Enes (r.a.) )

bir de konusu açılmışken bu değişik isim bulma modası çıktı ama kızlar şu hadisi de hatırlatmak isterim;

Peygamberimiz (asm) hadis-i şerifleriyle şöyle buyurmaktadır:” “Muhakkak siz kıyamet günü kendi isimleriniz ve babalarınızın isimleri ile çağırılacaksınız. Öyle ise çocuklarınıza güzel isimler koyunuz .”(Hadis-i Şerif, Sünen-i Ebu Davud)

gerisi size kalmış

ayy bi oğluş daha gelmiş topiğeeee maşallah
inşallah bir an önce herşey yoluna girer canım...

Açıkçası bana da doktor ısrar etti özel hastane olduğu için ama ben şu soruyu sordum "eğer risk çıkarsa yapabileceğiniz birşey var mı? engelleyebilir misiniz yada tedavi edebilir misiniz? " dedim ve Hayır cevabını alınca benimde aldırmaya niyetim yok o halde bilsem ne olur bilmesem ne olur benim içim rahat engelli de olsa sağlıklı da olsa Allahtan hepsine çok şükür :)
Ama içini rahatlatmak için iyi yapmışsın :)

M
Cok güzel düsünmüsünüz &#128522;
Ben kiz olursa zeynep erkek olursa yusuf düsünüyorum ama kesin bisey yok daha tabi
Bi zeynebim olmasini cook istiyorum &#128525; hayirlisi olsun insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…