Evet isim konusu açıyorum bakalım kimler neler düşüyor biraz kopya çekelim birbirimizden gerçi erken ama işte eğlence olsun
ben içimde bir CAN taşıdığım için ve ikimizin CANından bir parça olduğu çok ısındım bu isme eşimde kararını verirse bakalım şimdilik en çok içime sinen bu oldu
benim oğlumun adı MUSTAFA...kp benim çok genç yaşta vefat etmiş...
eşime teklif ettim mustafa koyalım dedim oda sevindi..
bizim mustafamız geliyor inşşş
M
Cok güzel düsünmüsünüz 😊
Ben kiz olursa zeynep erkek olursa yusuf düsünüyorum ama kesin bisey yok daha tabi
Bi zeynebim olmasini cook istiyorum 😍 hayirlisi olsun insallah
çok güzel isimler kızlarrr
Evet isim konusu açıyorum bakalım kimler neler düşüyor biraz kopya çekelim birbirimizden gerçi erken ama işte eğlence olsun
ben içimde bir CAN taşıdığım için ve ikimizin CANından bir parça olduğu çok ısındım bu isme eşimde kararını verirse bakalım şimdilik en çok içime sinen bu oldu
Cok tesekkur ederim 😊
Senin masallah ikizlerin olacakmis ne guzel Allah bagislasin
Ikiz kizlarim olsaydi zeynep ve zeliha olurdu isimleri hazirdi 😛
erken değil canım artık belirlemek gerekiyor...
Allah korusun kötü bir durum olursa öbür tarafta ismi olması gerekiyormuş şöyle bir hadis var;
Düşük çocuklara da isim koyun. Allah onunla mizanınızı (amel terazisi) ağırlaştırır. Zira onlar kıyamet günü gelir de şöyle derler: "Ey rabbimiz beni zayi ettiler ve bana isim vermediler. (Ravi: Hz. Enes (r.a.) )
bir de konusu açılmışken bu değişik isim bulma modası çıktı ama kızlar şu hadisi de hatırlatmak isterim;
Peygamberimiz (asm) hadis-i şerifleriyle şöyle buyurmaktadır: Muhakkak siz kıyamet günü kendi isimleriniz ve babalarınızın isimleri ile çağırılacaksınız. Öyle ise çocuklarınıza güzel isimler koyunuz .(Hadis-i Şerif, Sünen-i Ebu Davud)
gerisi size kalmış
M
Cok güzel düsünmüsünüz 😊
Ben kiz olursa zeynep erkek olursa yusuf düsünüyorum ama kesin bisey yok daha tabi
Bi zeynebim olmasini cook istiyorum 😍 hayirlisi olsun insallah
benim oğlumun adı MUSTAFA...kp benim çok genç yaşta vefat etmiş...
eşime teklif ettim mustafa koyalım dedim oda sevindi..
bizim mustafamız geliyor inşşş
çok güzel isimler kızlarrr
Sağol canım bu güzel hadisler için bilmediğimiz şeyleri öğreniyoruz burası çok yararlı oldu bize gerçekten
cinsiyeti öğrendikten sonra mı söyleyeceksin bize peki:26:
İkiside çok yakın arkadaşlarımın çocuklarının isimleri Allah uzun ömürler verir isimleriyle yaşarlar inş. canım
Ne güzel düşünmüşsün canım eşinde çok sevinmiştir gerçekten
benim kp genç yaşta vefat etmiş ama eltimin oğlunun adını koymuşlar
Sağol canım bu güzel hadisler için bilmediğimiz şeyleri öğreniyoruz burası çok yararlı oldu bize gerçekten
bizde iki kız olursa 1 isim bulduk diğerini daha bulamadık
benim ismimde zeynep çok güzel bir isim...
senin isimler ne kuzu yazmışsın ama açıklamamışsın yavrummm
Benim de annemin ismi zeynep bayiliyorum bu isme huzur veriyor bana Allah annelerimizi basimizdan eksik etmesin
Yusuf da kayin pederimin ismi cok severim kendisini
Senin isimler surpriz mi soylemedin de o bakimdan sordum merakima yenildim 😄
Sağol canım.dinleneyimm, sanırım rahim büyüyor ondan olabilir...
İkiside çok yakın arkadaşlarımın çocuklarının isimleri Allah uzun ömürler verir isimleriyle yaşarlar inş. canım
Ne güzel düşünmüşsün canım eşinde çok sevinmiştir gerçekten
benim kp genç yaşta vefat etmiş ama eltimin oğlunun adını koymuşlar
burayı dini topiğe dönüştürmek ve tepki almak istemiyorum o yüzden yeri geldikçe yazıyorum canım bildiklerimi rahatsız olan varsa yazmam ama...
bilmeyen de çok insan vardır bende yeni yeni öğreniyorum bazı şeyleri..
özellikle insan hamile kalınca maneviyata daha bir yöneliyor..
evet canım cinsiyetlerimiz belli olsun yazarım size de düşündüğümüz isimleri
ben kendim adıma teşekkür ederim böyle paylaşımların için.. maneviyat kadar iç huzur veren başka bir şey yok
İlk çocuğun kız olsun ikinci erkek olsun ablası kardeşini korusun etsin derdim hep, erkek hissettim erkek çıktı. 1 gün içerisinde hemen alıştım düşünceye. Düşük tehlikesi yaşadım, ben hatırlamıyorum ama ağlarken eşime demişim ben çok sevdim onu benimle kalsın demişim. İçi parçalanmış.. Allah korusun evlatlarımızı. Geçti Allahtan o zamanlar. Eşine anlat bunları, azıcık üzülsün ben ne biçim düşündüm diye ki alışmasına yardımcı olsun.aynen canim.
pat diye soyluyorlar fikirlerini.
tamam ben de istiyordum kiz olmasini. o da istiyor biliyorum. cok düşkün kiz cocuklarina. ama yani ne yapalim Allah bize erkek verdi. siparis usulü degil ki canim bu :)
ben bu bebisi cok bekledim. geldi. şükür. erkek de olsa kiz da olsa suramda yaa karnimin icinde büyüyor. :) biz yaptik bunu. ikimizin parcasiii <3
Bizimde cinsiyetine erkek dedi doktor inşallah sağ salim dünyaya gelsin ismi YAMAN olacak
burayı dini topiğe dönüştürmek ve tepki almak istemiyorum o yüzden yeri geldikçe yazıyorum canım bildiklerimi rahatsız olan varsa yazmam ama...
bilmeyen de çok insan vardır bende yeni yeni öğreniyorum bazı şeyleri..
özellikle insan hamile kalınca maneviyata daha bir yöneliyor..
evet canım cinsiyetlerimiz belli olsun yazarım size de düşündüğümüz isimleri
İlk çocuğun kız olsun ikinci erkek olsun ablası kardeşini korusun etsin derdim hep, erkek hissettim erkek çıktı. 1 gün içerisinde hemen alıştım düşünceye. Düşük tehlikesi yaşadım, ben hatırlamıyorum ama ağlarken eşime demişim ben çok sevdim onu benimle kalsın demişim. İçi parçalanmış.. Allah korusun evlatlarımızı. Geçti Allahtan o zamanlar. Eşine anlat bunları, azıcık üzülsün ben ne biçim düşündüm diye ki alışmasına yardımcı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?