İlk çocuğun kız olsun ikinci erkek olsun ablası kardeşini korusun etsin derdim hep, erkek hissettim erkek çıktı. 1 gün içerisinde hemen alıştım düşünceye. Düşük tehlikesi yaşadım, ben hatırlamıyorum ama ağlarken eşime demişim ben çok sevdim onu benimle kalsın demişim. İçi parçalanmış.. Allah korusun evlatlarımızı. Geçti Allahtan o zamanlar. Eşine anlat bunları, azıcık üzülsün ben ne biçim düşündüm diye ki alışmasına yardımcı olsun.
can evet güzel isim.benimki inş.allahın izni ile UFUKHAN...
Ben hamile olduğumu öğrendiğim gün herkese Çınar bebek geliyor dedim ve de bebeğimin cinsiyeti erkek oldu başından beri hissetmiştim
bu nedenle büyük ihtimal ile oğlumuzun adı Çınar olucak inşallah :)
Kızlar isim kesinlesmedi ama eşimle şuan bunları konusuyoruz degisebilir tabi ama aile ile karar verince dusunduklerimiz ;
SEYİT , EMİR ,CEM
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kızlar hamile yastığı kullanmaya başlayanlar var mı ben gece çok uyanmaya başladım yüz üstü yatamıyorum artık sırtüstü yatınca da bebeğe yeterli oksijen gitmiyormuş hep yan yatmaya başladım ama alışkın olmadığım için baya zor oluyor bütün gece dönüyorum .hamile yastığı baya yardımcı diyorlar sizce nasıl kullanan var mı
ayy bi oğluş daha gelmiş topiğeeee maşallah
inşallah bir an önce herşey yoluna girer canım...
Canim korkma bendede oluyordu. Doktor rahim büyüyor dedi. Benimki bıçak saplanmasi gibi çok feciydi. :)
SLm kizlar guzel anne Adaylari bizde cinsiyetimizi ogrendik 1 kizimiz vardi 1 kizimiz daha olacakmis doktor kizima bakip bukadar guzel olacaksa kiz Olsun tabi dedi
Ama benim icimden hep erkek geciyodu Basindan beri erkek hissediyodum yanildim hislerimde esim hep buda kiz diyodu o tutturdu bu Sefer)
Umarim herkesler iyidir telden girdigim icin sik giremiyorum ama takip etmeye calisiyorum size
Ben niye ögrenemedim bana doktor deediki, 14 ile 16. Haftada belli oluyor genelde diye.
Bazen gülüyorum ardından senin dediğin gibi kramp gibi nasıl acıyo, hareket edemiyorum :) vücudumu tanımıyorum haliyle ilk gebeliğim panik oluyorum o an...;/
Selamlar kızlar rahmimde ve kasıklarım da ağrılar vardı ve arttı. Doktora telefon ettik magnezyum verdi. Biraz daha rahatım artık. Birde dün gece bacağıma kramp girdi. Bugün yürürken zorlandım. Sizde de var mı bu kramplar? Sürekli olursa yine telefon edeceğim sanırım. Bebisin cinsiyetini ogrenemedim daha 12. Haftada söylemedi. Haftaya gidecektim ama doktorumuz hastane değiştirmiş. 5 haziran da gelin dedi. Sabırla bekliyorum içimden kız olacak gibi geçiyor bakalım hayırlısı :)
Ben bugün topikte görünmez oldum galibaKimse beni sallamıyor bugün
Bugün bir şey sormuştum cevap alamadım, tekrar ediyorum; bebişler artık yukarı mı çıktı? Eskiden sol kasığımda hissettiğim hareketleri şimdi daha belirgin tekme şeklinde ve üst kısımda hissediyorum. Bu normal mi acaba?
Ben bugün topikte görünmez oldum galibaKimse beni sallamıyor bugün
Bugün bir şey sormuştum cevap alamadım, tekrar ediyorum; bebişler artık yukarı mı çıktı? Eskiden sol kasığımda hissettiğim hareketleri şimdi daha belirgin tekme şeklinde ve üst kısımda hissediyorum. Bu normal mi acaba?
Benimde ilk gebeligim ve feci panik olmuştum artık olmuyor gerçi bende. Direk internete kosmustum :sly: sağ kasikta özellikle çok sık rastlanirmis ama tabii fazla ve sik oluyorsa dikkat etmek lazim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?