2014 Kasım Anneleri

Ben hamile olduğumu öğrendiğim gün herkese Çınar bebek geliyor dedim ve de bebeğimin cinsiyeti erkek oldu başından beri hissetmiştim
bu nedenle büyük ihtimal ile oğlumuzun adı Çınar olucak inşallah :)

kızlar hamile yastığı kullanmaya başlayanlar var mı ben gece çok uyanmaya başladım yüz üstü yatamıyorum artık sırtüstü yatınca da bebeğe yeterli oksijen gitmiyormuş hep yan yatmaya başladım ama alışkın olmadığım için baya zor oluyor bütün gece dönüyorum .hamile yastığı baya yardımcı diyorlar sizce nasıl kullanan var mı

Kızlar isim kesinlesmedi ama eşimle şuan bunları konusuyoruz degisebilir tabi ama aile ile karar verince dusunduklerimiz ;
SEYİT , EMİR ,CEM

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ağlattın beni yaaa iyice duygusala bağladım valla herşeye gözlerim doluyor

can evet güzel isim.benimki inş.allahın izni ile UFUKHAN...

Kızlar isim kesinlesmedi ama eşimle şuan bunları konusuyoruz degisebilir tabi ama aile ile karar verince dusunduklerimiz ;
SEYİT , EMİR ,CEM

Sağlıklı uzun ömürlü hayırlı evlatlar olsunlar her biri inş.

Ben öğrendiğim günden beri hep yan yattım,yüzüstü yatan biri olarak başlarda zorlandım ama alıştım şimdi,bende istiyorum hamile yastığı sanırım anneme yaptırıcam ben :S fiyatları epey pahalı çünkü bide emzirme yastığı alıcam ya da yaptırıcam ben ...

Ayy bizim kız için de ismimiz hazır erkek için de ismimiz hazır ama cinsiyet yok piyasada Herkes öğrendi ben öğrenemedim.
Bizim de erkek olursa Mert, kız olursa Melis

Canim korkma bendede oluyordu. Doktor rahim büyüyor dedi. Benimki bıçak saplanmasi gibi çok feciydi. :)

Bazen gülüyorum ardından senin dediğin gibi kramp gibi nasıl acıyo, hareket edemiyorum :) vücudumu tanımıyorum haliyle ilk gebeliğim panik oluyorum o an...;/

Selamlar kızlar rahmimde ve kasıklarım da ağrılar vardı ve arttı. Doktora telefon ettik magnezyum verdi. Biraz daha rahatım artık. Birde dün gece bacağıma kramp girdi. Bugün yürürken zorlandım. Sizde de var mı bu kramplar? Sürekli olursa yine telefon edeceğim sanırım. Bebisin cinsiyetini ogrenemedim daha 12. Haftada söylemedi. Haftaya gidecektim ama doktorumuz hastane değiştirmiş. 5 haziran da gelin dedi. Sabırla bekliyorum içimden kız olacak gibi geçiyor bakalım hayırlısı :)

benimde bir kızım var ve hep erkek hissediyorum başından beri ama içimdeki erkek bebek isteğide beni yanıltıyor olabilir ve benim eşimde başından beri kız diyor bakalım doktor ne diyecek

Biz Arap kökenli oldugumuzdan hep arap kökenli isim arıyorum bende.. Kuran'dan isimler bakıyorum falan :) hala kafa karmaşık :) sizlerin isim seçerken dikkat ettiğiniz şeyler varmi??

Ben niye ögrenemedim bana doktor deediki, 14 ile 16. Haftada belli oluyor genelde diye.

Garantici doktorlardan bana da söylemedi. Ta 17 de ogrencem tabi gösterirse :)

Bazen gülüyorum ardından senin dediğin gibi kramp gibi nasıl acıyo, hareket edemiyorum :) vücudumu tanımıyorum haliyle ilk gebeliğim panik oluyorum o an...;/

Benimde ilk gebeligim ve feci panik olmuştum artık olmuyor gerçi bende. Direk internete kosmustum :sly: sağ kasikta özellikle çok sık rastlanirmis ama tabii fazla ve sik oluyorsa dikkat etmek lazim

Ben bugün topikte görünmez oldum galiba Kimse beni sallamıyor bugün

Bugün bir şey sormuştum cevap alamadım, tekrar ediyorum; bebişler artık yukarı mı çıktı? Eskiden sol kasığımda hissettiğim hareketleri şimdi daha belirgin tekme şeklinde ve üst kısımda hissediyorum. Bu normal mi acaba?

Kasikta 12. haftada bendede oldu ama rahimde olmadı. Benim sağ kasikta olmuştu ve hareket edemedim bir süre.

Canim ben geçen hafta kontrole gittigimde ultarsyon aletini göbek deligimin hemen altindan koyup bakti doktor. Normalde daha aşağıda bakıyordu. Sanirim yukarı çıktılar artik :) üst kattalar :) :sly: :sly:

canım ben henüz hiç hissetmedim bebeği..karnım büyüyor ama hiç hissedemedim bebeği daha..o yüaden nerede olduğunu bilmiyorumki

Hmm sağ kasığımda hiç sıkıntı yok benim, hepp solumda bir uyarı var..
Hayırlısı bakalım..

Benim de bazen kıpırdanmalar oluyor sonra gazmış diyorum :)))))
Varsa da ayırt edemiyorum (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…