2014 Kasım Anneleri

Ağlattın beni yaaa iyice duygusala bağladım valla herşeye gözlerim doluyor

Hıı bende yazarken ağladım azcık, sonra dedim kızları ağlatıcam susayım

erkekler bizim gibi hissetmedikleri için belirtileri değişimleri daha duygusuz oluyorlar...
hele bi annesinin karnından tekmelerini hissetsin ozaman görücez koca adamlar nasıl duygusallaşıcaklar...

Hissetmediğini nerden bliyosun kiii geçen cuma poposunu pırtlattı oğlum, hemen eşimi çağırdım elledi 'anaaaaa' dedi şimdi sık sık çıktımı poposu diyip elliyo

Ayy bizim kız için de ismimiz hazır erkek için de ismimiz hazır ama cinsiyet yok piyasada Herkes öğrendi ben öğrenemedim.
Bizim de erkek olursa Mert, kız olursa Melis

Merti bende düşündüm çok güzel benim erkek ya direk erkek ismi arıyor artık gözlerim

Bende hissetmiyorum canım ama artık göbek civarlarına gelmiş olmaları lazım
gerçi benimki aşağıda daha dedi doktor inş. sorunsuz bir şekilde yukarı çıkar bu cumartesi tekrar bakıcaz

Sallıyorum seniiii sabah sana yazdım diye hatırlıyorum yazmamışım demek, yes orrayt benim bebek göbek deliğimden daha yukarda şimdi

genel olarak dedim canım senin kocişin duyguluysa bravo ona
inşallah bende hissederim öyle popişlerini falan bir iki haftaya

bende seğirme hissediorum kasıklarımda..
ama göbeğimdeki batmalar arttı zaten doktor 2 hafta önce bana artık göbeğe doğru çıkıcak rahim demişti...normal canım..

canım ben henüz hiç hissetmedim bebeği..karnım büyüyor ama hiç hissedemedim bebeği daha..o yüaden nerede olduğunu bilmiyorumki

Ben bayadır hissediyorum canım, başlarda seyirme gibi falandı, yada kelebek kanat çırpıyor gibi; bu sabahtan beri karın bölgesinde baya tekme şeklinde hissediyorum.

Eşimle ilk tanıştığımız zamandan beri "çocuğumuz erkek olursa ismi Mert olsun mu?" diye sordu durdu. Kız olursa sen seç, erkek olursa ben Mert istiyorum dedi. Kırmadım bende. Bakalım babasının Mert'i mi olacak annesinin Melis'i mi?

bende seğirme hissediorum kasıklarımda..
ama göbeğimdeki batmalar arttı zaten doktor 2 hafta önce bana artık göbeğe doğru çıkıcak rahim demişti...normal canım..

Hımmm , demek normalmiş, bu sabahtan beri yukarıda hissediyorum çünkü. Baya tekme hissediyorumayy çok heyecanlı

Bu arada alıntı yapma durumunda gelen bildirimler bana gelmiyor

Hımmm , demek normalmiş, bu sabahtan beri yukarıda hissediyorum çünkü. Baya tekme hissediyorumayy çok heyecanlı

Bu arada alıntı yapma durumunda gelen bildirimler bana gelmiyor

evet canım normal...
bende hissederim artık inşallah...
kullanıcı kontrol panelini bir kurcala orda alıntılar mesaj olarak gelsin kısmı vardı

evet canım normal...
bende hissederim artık inşallah...
kullanıcı kontrol panelini bir kurcala orda alıntılar mesaj olarak gelsin kısmı vardı

Mesaj kutum dolmuş Bende burada üzülüyorum, beni kimse sallamıyor bugün diye

Merhaba kizlar isimler konulmaya baslanmis :) 12.haftada bebisim kiz gibiydi ama 2 hafta sonra kontrole gittigimde netlesecek.o yuzden bende sadece kiz ismi düşündüm :) Zülal ismi hoşuma gidiyor. Bakalım degisecek mi :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ben de bebişimi bazen hissettim diyorum ama emin olamıyorum. Doktor 20. haftada ancak hissedersin diyor. o zamana kadar beklemek zor geliyor.

canım dolmuştur...tüm özel messajları sil yoksa bildiri gelmez..kutu dolunca gelmiyor..

ayy ne güzel hissetmen yaa..ben dert etmeye başladım artık niye hisssetmiyorum offf

slm kızlar zevkle okuyorum.. sizler kadar aktif paylaşımda bulunamıyorum
ama sizlerin tüm sevinçlerine heyecanlarına ortak oluyorum sessiz sessiz

bebişlerin cinsiyetleri erkekler önde bakalım ben haftaya salı gideceğim inş bu sefer soyler..
hayırlısı ama gönlümden ilki kız olsun geçmiyor değil... :)

ben de size bişey sorayım..
bebek alışverişleri başlamış.. e bi yandan göbüşler de çıkmış..
hamile giyim malesef çok kötü.. ne yapıyorsunuz nerelerden alıyorsunuz??
ben bişey bulamıyorum :44:

arkadaşlar Ayrıntılı Ultrason ile ilgili ne düşünüyorsunuz?
benim doktorum ayrıntılı ultrason istedi.
sizin fikirleriniz neler bu konuyla alakalı ?

canım dolmuştur...tüm özel messajları sil yoksa bildiri gelmez..kutu dolunca gelmiyor..

Ayy ne güzel hissetmen yaa..ben dert etmeye başladım artık niye hisssetmiyorum offf

dert etme isyan doktor bana şuan içinde kıpırdıo dönüp duruo ama sen 19.haftada hissedersin demişti merak etme birkaç haftamız kaldı.

arkadaşlar Ayrıntılı Ultrason ile ilgili ne düşünüyorsunuz?
benim doktorum ayrıntılı ultrason istedi.
sizin fikirleriniz neler bu konuyla alakalı ?

canım benim kuzenim şiddetle tavsiye ediyor çünkü bebeğin organları ayrınyılı incelenebiliyor.
allah korusun anne karnında müdahele edilebilecek gelişim sorunları da tespit edilebiliyor..
ya da bebek de doğum sonrası acil tedbir alınması gereken durumlara önceden hazırlıklı oluyorsun..
inş sağlıklı olsunlar da yine de tedbirli olunması iyidir..

Merhaba arkadaşlar. Pek çoğunuzun haberi olabilir ama yinede duyurmakta fayda var. KK olarak Soma için yardım kampanyası başlatılmış durumda. Desteklerinizi esirgemeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…