- 25 Şubat 2008
- 1.434
- 657
- 448
Ağlattın beni yaaaiyice duygusala bağladım valla herşeye gözlerim doluyor
erkekler bizim gibi hissetmedikleri için belirtileri değişimleri daha duygusuz oluyorlar...
hele bi annesinin karnından tekmelerini hissetsin ozaman görücez koca adamlar nasıl duygusallaşıcaklar...
Ayy bizim kız için de ismimiz hazır erkek için de ismimiz hazır ama cinsiyet yok piyasadaHerkes öğrendi ben öğrenemedim.
Bizim de erkek olursa Mert, kız olursa Melis
Ben bugün topikte görünmez oldum galibaKimse beni sallamıyor bugün
Bugün bir şey sormuştum cevap alamadım, tekrar ediyorum; bebişler artık yukarı mı çıktı? Eskiden sol kasığımda hissettiğim hareketleri şimdi daha belirgin tekme şeklinde ve üst kısımda hissediyorum. Bu normal mi acaba?
Bugün bir şey sormuştum cevap alamadım, tekrar ediyorum; bebişler artık yukarı mı çıktı? Eskiden sol kasığımda hissettiğim hareketleri şimdi daha belirgin tekme şeklinde ve üst kısımda hissediyorum. Bu normal mi acaba?
Hıı bende yazarken ağladım azcık, sonra dedim kızları ağlatıcam susayım
Hissetmediğini nerden bliyosun kiiigeçen cuma poposunu pırtlattı oğlum, hemen eşimi çağırdım elledi 'anaaaaa' dedi şimdi sık sık çıktımı poposu diyip elliyo
canım ben henüz hiç hissetmedim bebeği..karnım büyüyor ama hiç hissedemedim bebeği daha..o yüaden nerede olduğunu bilmiyorumki
Merti bende düşündüm çok güzel benim erkek ya direk erkek ismi arıyor artık gözlerim
Bende hissetmiyorum canım ama artık göbek civarlarına gelmiş olmaları lazım
gerçi benimki aşağıda daha dedi doktor inş. sorunsuz bir şekilde yukarı çıkar bu cumartesi tekrar bakıcaz
bende seğirme hissediorum kasıklarımda..
ama göbeğimdeki batmalar arttı zaten doktor 2 hafta önce bana artık göbeğe doğru çıkıcak rahim demişti...normal canım..
Hımmm , demek normalmiş, bu sabahtan beri yukarıda hissediyorum çünkü. Baya tekme hissediyorumayy çok heyecanlı
Bu arada alıntı yapma durumunda gelen bildirimler bana gelmiyor
evet canım normal...
bende hissederim artık inşallah...
kullanıcı kontrol panelini bir kurcala orda alıntılar mesaj olarak gelsin kısmı vardı
Mesaj kutum dolmuşBende burada üzülüyorum, beni kimse sallamıyor bugün diye
hahaha herkesin günahını aldın burda
Valla ya, görünmez oldum galiba diyorum , heyy Allah'ım ya şaşkınlığım tutuyor böyle işte
Oooo hadi bakalım, pres geliyor desene, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Uff ya ben de öğrenmek istiyorum artıkkkkkk
Ben bayadır hissediyorum canım, başlarda seyirme gibi falandı, yada kelebek kanat çırpıyor gibi; bu sabahtan beri karın bölgesinde baya tekme şeklinde hissediyorum.
Eşimle ilk tanıştığımız zamandan beri "çocuğumuz erkek olursa ismi Mert olsun mu?" diye sordu durdu. Kız olursa sen seç, erkek olursa ben Mert istiyorum dedi. Kırmadım bende. Bakalım babasının Mert'i mi olacak annesinin Melis'i mi?
Hımmm , demek normalmiş, bu sabahtan beri yukarıda hissediyorum çünkü. Baya tekme hissediyorumayy çok heyecanlı
Bu arada alıntı yapma durumunda gelen bildirimler bana gelmiyor
canım dolmuştur...tüm özel messajları sil yoksa bildiri gelmez..kutu dolunca gelmiyor..
Ayy ne güzel hissetmen yaa..ben dert etmeye başladım artık niye hisssetmiyorum offf
arkadaşlar Ayrıntılı Ultrason ile ilgili ne düşünüyorsunuz?
benim doktorum ayrıntılı ultrason istedi.
sizin fikirleriniz neler bu konuyla alakalı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?