Bu arada bende 14 haftanin cindeyim. 12. Haftada folik asiti biraktim. Ondan sonra doktor bir ilac vermedi. 16. Haftada dedi. Decavite ilaci nedir
stres yapıyor olabilirsin canım o da vücudun tepkisi bebişine geçmez de sen olabildiğince dua et ve kitap okumaya çalış müzik dinle yani kafanı dağıt çünkü ben de işten çıkarıldım hamilelikten dolayı bu haftadan itibaren işsizm evdeyim :) kafamı dağıtmak için söz ettiklerimi yapıyorum işe yarıyor
Geçmiş olsun canım..
Enfeksiyon bende de var. Doktor bir şey söyledi mi?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bir sorum olacaktı ; idrar yolu enfeksiyonunu hissediyor musun? Ben de idrar tahlilinde bakteri çıktı ama bitmek üzere olan bir gribim var ona bağladım. Ve hiç bir belirtim yok öyle idrar çıkışı esnasında yanma sancı gibi. Yurt dışındayım burada doktora gitmem sıkıntılı biraz=/ bol su içmeye çalışıyorum mekanik temizleme için. Sana doktorun ilaç haricinde verdiği herhangi bir tavsiye var mıydı?
Geçmiş olsun!
bende çok merak ediyorum düşününce bile ağlayasım geldi
kaçıncı haftada yaptırıcaksınız??
Aynen ben de öyleyim..hatta eşim kız olsun diye ekşi yiyorsun dedi, tatlıları ağzıma tıkamaya çalıştı :)) ama bebiş erkek gibi...en baltan beri de erkek hissediyorum, benden başka herkes kız diyor..bakalım netleşir iki hafta sonra :)) bu arada benim ağrılarım hala geçmedi üç gündür kıvranıyorum..dr ağrı kesii verip yolluyooo beni :/
Tazminat iste.1 seneyi doldurduysan ve seni işten cikardilar ise kıdem tazminati alabilirsin. Sigortan yatiriliyordu degil mi?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canim cok sagol rahatlattin beni. Bu dediklerini yappinca işe yariyor gercekten. Ama canim sikilincada televizyona bakiyorum o sirada bu dediklerim olabiliyor. Birde hani bir batil inanc var duymussunuzdur kesinlikle inanmiyorum fakat evham olabiliyor yinede. Iste elini yikamadan bir tarafina surersen iz olurmus falan. Inanmaktan degil ama yinede gecicide olsa evham gelip gidiyor
Hayret bir şey yaaaa, ben de memurum çıkaramadıkları için beni de sağolsun amirim tozluuu mikropluuu arşive vermişş..
Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın...o kadar mesaide kaldım hepsiii haram olsun :))
canım öyle güzel planlamışlar ki 6 ayımı doldurmama izin vermediler işe iade istemim diye..
Elevit ya da decavit ikisi de aynı içerikte olan içinde folikasit ve minumum vitamin olan hap...google amcadan içeriğine bakabilirsiniz
Anladim cnm. Yani durup dururken yapsan olmaz olmaz degil mi yani kasitlida degil dedimya elim surekli yuzume gidebiliyor diye ondan merak ettimonun gerçeklik payı var benmde sağ kolumda mürdüm eriği izi var ama o şöle ki canım misal gizli yersen oluyor o onun dışında sıkıntı yok yaniii :)
Kızlar selam herkese iyi akşamlar bugün benişimi görmeye gittik cinsiyetimiz belli olduoğluşum olacakmış yüzde 90 dedi doktor
Çok mutluyum oğluşumun sağlığı da iyiymiş doktor sindirim sistemine kadar baktı beynine filan da baktı. Üçlü ve dörtlü teste gerek duymuyorum dedi ayrıntılı ve renkli doplerden baktı birde kan verdim haftaya çıkacak inşallah
Ben kıllanmayı da duymuştum erkek bebekte testesterondan dolayı yine daha fazla oluyormuş. Bilemiyorum ama ne kadar doğru:/
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Masallah cnm. Tam olarak ne kadarliksiniz. Birde ozele mi gidiyorsunuz
Teşekkür ederimmedikal parka gidiyorum canm. Aslında adete göre 16 haftalık ama bebek baştan beri 1 hafta önde gidiyo 17 hafta dedi doktor maşallah kuzuma. Sizin ne kadar?
:) canim insallah saglikla sihhatlede kucagimiza aliriz yavrularimizi. Ben 14 haftanin icindeym. Devlet hast. Gidiyorum. Acaba banada sizin ki gibi detayli ultrason yaparlar mi cunku ozel degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?