2014 Kasım Anneleri

Bu arada bende 14 haftanin cindeyim. 12. Haftada folik asiti biraktim. Ondan sonra doktor bir ilac vermedi. 16. Haftada dedi. Decavite ilaci nedir

Elevit ya da decavit ikisi de aynı içerikte olan içinde folikasit ve minumum vitamin olan hap...google amcadan içeriğine bakabilirsiniz

Hayret bir şey yaaaa, ben de memurum çıkaramadıkları için beni de sağolsun amirim tozluuu mikropluuu arşive vermişş..
Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın...o kadar mesaide kaldım hepsiii haram olsun :))

Geçmiş olsun canım..
Enfeksiyon bende de var. Doktor bir şey söyledi mi?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

geçen ay çıktı enfeksiyon toz bi ilaç kullandım monurol mu neydi ismi. ilaçtan sonra kültür yaptırdım. yine geçmemişti. cipro kullandım. ikili için idrar tahlilinde yine çıktı. amfisilin di sanırım ilaç yazdı bugün doktorum. Sonra tekrar kültür yaptırcam.

bunu atlatmamız lazım dedi. su içme konusunu sordu. yalan söylemedim. az içiyorum. su çok önemli dedi. böyle işte...

💑💓

öncelikle teşekkür ederim.

Dediğim gibi bu hastalık beni küçük yaşlardan beri terk etmedi. ama daha önce hep rahatsızlanır sonra tahlillerde enfeksiyon olduğunu öğrenir ve antibiyotik tedavisi görürdüm. bünye artk bu yüzden antibiyotiklere cevap vermiyo. dozunu artırmıştı Son kullanımda doktor.

bu sefer hiç bir belirti yaşamadım. Direk tahliden öğrendim.

ilacın dışındaki tek tavsiyesi BOL SU İÇMEK oldu.

temizlenmen lazım bu enfeksiyondan dedi. Allah korusun bebek karnında ölebilir, çok tehlikeli dedi...

bebeğim için damacanayı dikcem kafaya :)

💑💓

bende çok merak ediyorum düşününce bile ağlayasım geldi
kaçıncı haftada yaptırıcaksınız??

canım ben şu an 16. haftadayım doktor beş alltı hafta sonrası için gün verdi bende haziranın 23 üne randevu aldım çok heyecanlanıyorum
sen kaç haftalıksın

arkadaşlar bebekler resimlerdeki gibi başı yukarıda mı duruyor şu anda aşağı dönük mü yoksa?

ben de hiç tatlıyı ağzıma sokmadım, canım hep ekşi, turşu falan istedi. Ama bebeğim erkekmiş..

Tazminat iste. 1 seneyi doldurduysan ve seni işten cikardilar ise kıdem tazminati alabilirsin. Sigortan yatiriliyordu degil mi?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım öyle güzel planlamışlar ki 6 ayımı doldurmama izin vermediler işe iade istemim diye..

onun gerçeklik payı var benmde sağ kolumda mürdüm eriği izi var ama o şöle ki canım misal gizli yersen oluyor o onun dışında sıkıntı yok yaniii :)

Hayret bir şey yaaaa, ben de memurum çıkaramadıkları için beni de sağolsun amirim tozluuu mikropluuu arşive vermişş..
Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın...o kadar mesaide kaldım hepsiii haram olsun :))

insanlıktan nasibini almamışlar canım böle insanlar bence bu dünyada fazlalık yah ben de helal etmiyorum son gramına kadar hemde Rabbim öbür cihanda da çıkarcak elbet karşıma onları....en çok dokunan da işleri yaptığım aksatmadığım özveriyle çalıştığım halde olması ama artık diyorum bunda da bi hayır varmış demek ki dinlenmeme bakıyorum ....

canım öyle güzel planlamışlar ki 6 ayımı doldurmama izin vermediler işe iade istemim diye..

Onun bir yolu yokmu acaba nefret ediyorum bu pis düşünceli insanlardan. Çocuklarından çıkar bunlar ama

Elevit ya da decavit ikisi de aynı içerikte olan içinde folikasit ve minumum vitamin olan hap...google amcadan içeriğine bakabilirsiniz

onun gerçeklik payı var benmde sağ kolumda mürdüm eriği izi var ama o şöle ki canım misal gizli yersen oluyor o onun dışında sıkıntı yok yaniii :)
Anladim cnm. Yani durup dururken yapsan olmaz olmaz degil mi yani kasitlida degil dedimya elim surekli yuzume gidebiliyor diye ondan merak ettim

Bizim burda canın bişey isterse ve yemeden bir yerini kasirsan iz olur derler :)

Kızlar selam herkese iyi akşamlar bugün benişimi görmeye gittik cinsiyetimiz belli oldu oğluşum olacakmış yüzde 90 dedi doktor
Çok mutluyum oğluşumun sağlığı da iyiymiş doktor sindirim sistemine kadar baktı beynine filan da baktı. Üçlü ve dörtlü teste gerek duymuyorum dedi ayrıntılı ve renkli doplerden baktı birde kan verdim haftaya çıkacak inşallah

Masallah cnm. Tam olarak ne kadarliksiniz. Birde ozele mi gidiyorsunuz

Ben kıllanmayı da duymuştum erkek bebekte testesterondan dolayı yine daha fazla oluyormuş. Bilemiyorum ama ne kadar doğru:/

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bendede aşırım tüylenme var özellikle karın bölgemde. Diğer taraftakilerde sağlamlaştı sanki bebeğimin cinsiyeti erkek bilmiyodum bundan dolayı olduğunu

Masallah cnm. Tam olarak ne kadarliksiniz. Birde ozele mi gidiyorsunuz

Teşekkür ederim medikal parka gidiyorum canm. Aslında adete göre 16 haftalık ama bebek baştan beri 1 hafta önde gidiyo 17 hafta dedi doktor maşallah kuzuma. Sizin ne kadar?

kızlar bgn dr.a gittim ense kalınlığı ölçülecekti ayyy o kadar hareket ediyordu ki maşallah :) dr. bi turlu olçüm yapamadı enseyi yakalyıp bi turlu profilden durup olması gereken pozunu vermedi yaramaz ) ayy nasıl heyecanlanıyorum ya onu kucağıma almak için inş. test sonucu güzel çıkar 2 hafta sonra öğrenıcem kısmetse Rabbim hepimize sağlıklı bebişler kucaklamayı nasip etsin hayırlısıyla bı de dr.erkeğe benzıyo ama emın değilim dedi e mıllet de o kadar hareketlıyse erkektır diyo ne biliim kız bebekler biraz daha durgun olurmuş anne karnında sanırım ne dıyosunuz??:44:

Teşekkür ederim medikal parka gidiyorum canm. Aslında adete göre 16 haftalık ama bebek baştan beri 1 hafta önde gidiyo 17 hafta dedi doktor maşallah kuzuma. Sizin ne kadar?

:) canim insallah saglikla sihhatlede kucagimiza aliriz yavrularimizi. Ben 14 haftanin icindeym. Devlet hast. Gidiyorum. Acaba banada sizin ki gibi detayli ultrason yaparlar mi cunku ozel degil

:) canim insallah saglikla sihhatlede kucagimiza aliriz yavrularimizi. Ben 14 haftanin icindeym. Devlet hast. Gidiyorum. Acaba banada sizin ki gibi detayli ultrason yaparlar mi cunku ozel degil

Amin inşallah devlet hastanelerindede renkli ultrason var bildiğim kadarıyla doktoruna söyle detaylı görmek istiyorum diye. Ben söylemedim doktor kendisi baktı ikili test iyi çıkarsa üçlü ve dörtlüyü yapmıyorlar zaten. Ayrıntılıdan bakılıyor yada onada gerek duymuyo bazı doktorlar. Sen talep et illaki yapar diye düşünüyorum. Midesine barsaklarına yani sindirim sistemine baktı hatta sesini dinletti garip bi duygu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…