2014 Kasım Anneleri

Ayy heyecanlandim inan ki dediklerine. Ben daha ikili test sonuclarimi almadim pazartesi alcam ama heyecan ve stres var acaba nasil cikacak diye

Onun bir yolu yokmu acaba nefret ediyorum bu pis düşünceli insanlardan. Çocuklarından çıkar bunlar ama

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

işçi mahkemesine başvurup kötü niyet tazminatı açabilioz ama uğraştırcak işte normal olarak işveren tarafından çıkarttıkları için, zaten bu dünyada da olsa hakkımı ben er geç alırım ha bu dünyada ha öbür dünyada Rabbimin adaletine sığınıyorum açıkçası inşallah bu dünyada da alacağım hakkımı

Anladim cnm. Yani durup dururken yapsan olmaz olmaz degil mi yani kasitlida degil dedimya elim surekli yuzume gidebiliyor diye ondan merak ettim

öyle olur dediler yaa bilinçaltı işte sen gizli yemedikten sonra sorun yok ama her ihtimale karşın çilek ve ciğere dikkat et onun dışındakileri dediğim gibi :)

istiarenin etkisine inanıyorum canım, bence doğru işareti almışsındır, bizim için cinsiyet fark etmez, sağlıklı, hayırlı evlat olsun, önemli olan o, baştan beri hissiyatım var ama paylaşmak istemiyorum kesinleşmeden, paylaşırım inşallah, bu arada hayırlı olsun cinsiyetiniz :)
sağ ol canım yorumun için. ben hamileliğimin başından beri çok fazla kabus görüyorum, günlük dualarım ve her gece yatarken fazlasıyla dua okuduğum halde, şimdi senin yazdıklarını görünce aklıma geldi, 2-3 gece önce rüyamda beni bir tinerci kovaladı, kendimi binanın içine attım, ama daire kapısını açamadım bir türlü, o içeri girecek diye çok korktum, o sırada uyanmışım!

ve kızlar deprem çok korkutucuydu, bir türlü bitmek bilmedi, evde yalnız kalmaktan korkuyorum şu anda, hepimize geçmiş olsun, allah beterinden korusun

Cilek mi :) cilegede hayir diyemez ki kimse

Benim arkadaşım çileği yerken elini cildinde bir yerine değirmiş çocuğun sol kolunda çilek bildiğin ama böyle zerrecikleri bile var resim gibi tenin de var bazen görürüm çocuk kocaman oldu ama halen var ondan dikkat edin.kardeş birde ciğer aman Aman bazen çocuğun yüzünde bile olabiliyorMuş bu lekeler:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
Kızlar cinsiyette yanılma payı konularına göz gezdirdim ve gözüm korktu,ne kadar çok oluyormuş yaw

Yani bu lekeler elini bir yerine surunce oluyor oyleyse surmeyince olmuyor degil mi?

Teşekkür ederim doğru söylüyosunuz en önemlisi sağlığı bizim için kız erkek farketmez evlat sonuçta :)

Çok geçmiş olsun canım..
Burada bir arkadaş idrar yolları enfeksiyonunun erken doğuma neden olduğunu yazmıştı o günden beri tedirginim. Salı kontrolüm var, doktorumla paylaşıcam. Ben bol su içiyorum yani günde en az 2 lt ama geçirir mi emin değilim..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Benimde idrarsa bakteri cikti bu enfeksiyon mu oluyor. Birde bol su icincede wcden cikamiyorum resmen.

Benimde idrarsa bakteri cikti bu enfeksiyon mu oluyor. Birde bol su icincede wcden cikamiyorum resmen.

Evet canım malesef..
Wc olayını hiç takmıyorum inanki tatlım mesken ettim orayı resmen. Yeterki yarasın!
İnanılmaz taktım kafaya şimdi. Bir an önce doktorumla görüşmem lazım!

Canim cok ama cok gecmis olsun. Bende de ilk ciktiginda bol bol ictim suyu. Sonra mide bulantilarim baslayinca durdum malesef. Ya bu arada enfeksiyonda yanma olurmus bende oyle bisey yok sizde var mi

Kızlar merhaba,bugün bebişi görmeye gittik 😊Allah şükür sağlığı yerinde dedi doktorum.26haziranda ayrıntılı usg randevumuza yazdı ,inşallah hayırlısı ile onuda temiz atlatırız🙏🙏bu ârada cinsiyeti direk kız dedi ,yanılma olur mu bilmem ama dört boyutlu usg dende baktı ve kız dedi😊😊sağlıkla gelir inşallah...

Canim cok ama cok gecmis olsun. Bende de ilk ciktiginda bol bol ictim suyu. Sonra mide bulantilarim baslayinca durdum malesef. Ya bu arada enfeksiyonda yanma olurmus bende oyle bisey yok sizde var mi

Genelde yanma baş belirti olur. Bende bekarlığımdan beri sistit var.
Bazı bakteriler vücut içinde olması gerekenler olabiliyor. Sen bunu doktorunla mutlaka görüş. En azından için rahatlar. Ama lütfen suyunu iç, ihmal etme! Unutma bebeğin de bir suyun içinde ve sana ihtiyacı var. Zorla kendini. Burnunu kapat, iç. :)

Anliyorum canim destegiin iiciin tesekkur ederim. Insallah bu konuda iyi oluruz erken dogum olmasin ya dusunmesii bile uzucu

Teşekkürler..
evet erken doğum, düşük ve bebeğin anne karnında ölmesi gibi şeylere sebep oluyormuş.
Allah hepimizin bebişlerini ve biz anne adaylarını korusun. Inşallah iyisindir sen de.

💑💓

Anliyorum canim destegiin iiciin tesekkur ederim. Insallah bu konuda iyi oluruz erken dogum olmasin ya dusunmesii bile uzucu

Allah'ım esirgesin düşüncesi bile kötü! Seninle yazışırken 1 lt daha su içtim, düşün!

Amin canım..
Ben yaklasık 25 gün önce hastanede yattım enfeksiyon yüzünden şu an durumum nasıl tam bilmiyorum. Salı günü kontrolüm var inşallah bitmiştir tamamen. Çok su içiyorum. Allahtan yaz geldi rahatız :)

Cnm miden bulanmiyorsa ic tabi suyunu oh. Bird meyve yiyelim bol bol. Onda da su miktari var mesela erik cok faydali su konusunda.

çok geçmiş olsun sana daaa. Allah yaşatmasn tekrar

💑💓

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…