Cnm miden bulanmiyorsa ic tabi suyunu oh. Bird meyve yiyelim bol bol. Onda da su miktari var mesela erik cok faydali su konusunda.
Meyve de yiyorum bol bol.. Özellikle karpuz. Onda da su miktarı fazla. Keza elma ve erik de dediğin gibi.
Ay yeterki sağlıklı olalım bebişlerimizle. Normalde canım çok tatlıdır ama artık önce bebeğimi düşünüyorum. :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
insanlıktan nasibini almamışlar canım böle insanlar bence bu dünyada fazlalıkyah ben de helal etmiyorum son gramına kadar hemde Rabbim öbür cihanda da çıkarcak elbet karşıma onları....en çok dokunan da işleri yaptığım aksatmadığım özveriyle çalıştığım halde olması ama artık diyorum bunda da bi hayır varmış demek ki dinlenmeme bakıyorum ....
merhaba bayanlar 16+0 dayım vee bugün doktora gittik. bebegimizi grdük sağlıklıydı maşaallah tekmeledi yine decavite devam et dedi ve kan ilacı yazdı doktorum. cinsiyetine kız dedi 2 kez baktı sıpama o kadar mutlu olduk ki isim olarak elif, zeynep yada zehra düşünüyorum tek isim olacak inşallah sonradan erkek demez doktorum onu görmek çok mutlu ediyor beni hareketlerini 5. ayda hissedersin dedi bakalım allaha çok şükür sağlıklı olsun da 142 grammış kilosu kızımın
Arkadaslar cani eksi ceken arkadaslar icin kivi de yiyin bol bol birgunluk c vitamini ihtiyacimizi karsiliyormus tavsiye ederim😉
kiz Koala sonra bebisler kili killi dogmasin?
Guldurdun canim beni yaa😊 valla faydali diye yiyorum ben bayadir kıllı mıllı napalim akilli saglikli olsunlarda❤️😊
bende saglikli beslenmek adina meyve sebze yemeye zorluyorum kendimi (abur cuburla beslenen biri olarak) :) anne yüregi iste aklima geldi ve sonra vazgectim ya killi olurlarsa :) amooouu bide kiz cocugu olursa lazer masrafi cikmasin bide)
Kızlar merhaba,bugün bebişi görmeye gittik 😊Allah şükür sağlığı yerinde dedi doktorum.26haziranda ayrıntılı usg randevumuza yazdı ,inşallah hayırlısı ile onuda temiz atlatırız🙏🙏bu ârada cinsiyeti direk kız dedi ,yanılma olur mu bilmem ama dört boyutlu usg dende baktı ve kız dedi😊😊sağlıkla gelir inşallah...
Merhaba arkadaşlar,
İçim sızlasa da, acıdan ölsem de yana yana arada göz atıyorum sizlere. Hep dilimde dualar, gönlümde iyi niyetlerle.. İnşallah Allah'ım acımın karşılığını sevindirerek gösterir, sabrımı arttırır..
Enfeksiyonu okuyunca özellikle yazmak istedim, lütfen ihmal etmeyin ya da ettirtmeyin arkadaşlar. Doktorlar istemese bile 13-14. haftalarda kan ve idrar tahlili isteyin, enfeksiyonlarınızı tedavi ettirin. Ben ikizlerimi kaybettim birini 14 birini 15. haftada, benim durumum ayrı ama enfeksiyonla başladı herşey. Minik kuzularınıza sahip çıkın ve kasapların ellerine düşmeyin.
Miraç Kandiliniz de mübarek olsun..
Merhaba arkadaşlar,
İçim sızlasa da, acıdan ölsem de yana yana arada göz atıyorum sizlere. Hep dilimde dualar, gönlümde iyi niyetlerle.. İnşallah Allah'ım acımın karşılığını sevindirerek gösterir, sabrımı arttırır..
Enfeksiyonu okuyunca özellikle yazmak istedim, lütfen ihmal etmeyin ya da ettirtmeyin arkadaşlar. Doktorlar istemese bile 13-14. haftalarda kan ve idrar tahlili isteyin, enfeksiyonlarınızı tedavi ettirin. Ben ikizlerimi kaybettim birini 14 birini 15. haftada, benim durumum ayrı ama enfeksiyonla başladı herşey. Minik kuzularınıza sahip çıkın ve kasapların ellerine düşmeyin.
Miraç Kandiliniz de mübarek olsun..
hihihi bak iste annelik bu olsa gerek :) daha anne adayiyken bile hayatimizin merkezi bebislerimiz :)
bende eksiye bayiliyorum, bide erik tuza bandirip hiiiii agzim sulandi
eksi eksi :) corbalarimin yarisi limon :) banada kiz diyorlar, eksiye taktigim icin ama daha cinsiyeti beli degil ablasi :)
kil konusunu arastiralim :) bence
arkadaşlar benim oldum olası akıntım vardır. bazen beyaz bazen renksiz gelirdi. yine kokusu olurdu. hamile kaldıktan sonra miktar olarak arttı yine kokusu var ama kaşıntı yanma gibi problmlerim yok sizce test yaptırmalımıyım yani bence normal sadece miktarı arrttı birde pek dikkat etmiyorum üşütüyor olabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?