2014 Kasım Anneleri

Cnm miden bulanmiyorsa ic tabi suyunu oh. Bird meyve yiyelim bol bol. Onda da su miktari var mesela erik cok faydali su konusunda.

Meyve de yiyorum bol bol.. Özellikle karpuz. Onda da su miktarı fazla. Keza elma ve erik de dediğin gibi.
Ay yeterki sağlıklı olalım bebişlerimizle. Normalde canım çok tatlıdır ama artık önce bebeğimi düşünüyorum. :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Aynen annelik fedakarlik iinsan once onu dusunur oluyor.. bende karpuz yemeye baslayim

Vala yat dinlen tadını çıkart....benim yerime de :))

Arkadaslar cani eksi ceken arkadaslar icin kivi de yiyin bol bol birgunluk c vitamini ihtiyacimizi karsiliyormus tavsiye ederim😉

öncelikle hayirli olsun cnm, masAllah bebis büyümüs ve tekmelerinede az kalmis :) ne gariptirki senle zevklerimiz ayni olsa gerek :) bende Zeynep ve Elif ismine bayiliyorum, Zehra ve Züleyhada hosuma gidiyor :) benimkinin cinsiyeti ama daha beli degil :) sonra oylama yapip oy karariyla ismine karar vericez galiba :)

Bali lokma tatlisi, aman hadi hayirlisi )

Guldurdun canim beni yaa😊 valla faydali diye yiyorum ben bayadir kıllı mıllı napalim akilli saglikli olsunlarda❤️😊

bende saglikli beslenmek adina meyve sebze yemeye zorluyorum kendimi (abur cuburla beslenen biri olarak) :) anne yüregi iste aklima geldi ve sonra vazgectim ya killi olurlarsa :) amooouu bide kiz cocugu olursa lazer masrafi cikmasin bide )

bende saglikli beslenmek adina meyve sebze yemeye zorluyorum kendimi (abur cuburla beslenen biri olarak) :) anne yüregi iste aklima geldi ve sonra vazgectim ya killi olurlarsa :) amooouu bide kiz cocugu olursa lazer masrafi cikmasin bide )

Benimki erkek yırttim masraftan😊 ben hayatimda hicbir meyveyi yemeyen hatta tadini bilmeyen biriydim..simdi eksi olanlari bayilarak dierlerini zoraki yemeye calisiyorum.. Kiviyide bi arkadasim onermisti ama kıl konusu aklima gelmedi valla hic😊😊

hihihi bak iste annelik bu olsa gerek :) daha anne adayiyken bile hayatimizin merkezi bebislerimiz :)

bende eksiye bayiliyorum, bide erik tuza bandirip hiiiii agzim sulandi
eksi eksi :) corbalarimin yarisi limon :) banada kiz diyorlar, eksiye taktigim icin ama daha cinsiyeti beli degil ablasi :)

kil konusunu arastiralim :) bence

Son düzenleme:
Yüzümün yapısının müsait oluşundan ve polikistik overdan dolayı özellikle adet dönemlerine yakın sivilce problemi yaşayan biriydim ama son iki haftadır fazlalaşmaya başladılar, iri ve iltihaplı oldukları için acıyorlar Kükürtlü sabunu yüzümün temizliği için kullanabilir miyim? İnternette araştırdım ama detaylı bilgi bulamadım.

Günaydın.
sizler uyuyun benim yerime de.
Ben mesaideyim

bu arada bizim baba adayı hala "du bakalım belki yanılmıştır doktor, kızdır belki" diyor :)
16. haftam bitsin de bi daha usg çektireym valla ben de merak ediyorum cinsiyeti yaa :)

💑💓

hayırlı olsun canım, bu hafta kızlar yoğunlaştı, biz de beli olsak hayırlısıyla

herkese hayırlı kandiller arkadaşlar, sağlıklı, bereketli bir gün olsun inşallah

Merhaba arkadaşlar,

İçim sızlasa da, acıdan ölsem de yana yana arada göz atıyorum sizlere. Hep dilimde dualar, gönlümde iyi niyetlerle.. İnşallah Allah'ım acımın karşılığını sevindirerek gösterir, sabrımı arttırır..

Enfeksiyonu okuyunca özellikle yazmak istedim, lütfen ihmal etmeyin ya da ettirtmeyin arkadaşlar. Doktorlar istemese bile 13-14. haftalarda kan ve idrar tahlili isteyin, enfeksiyonlarınızı tedavi ettirin. Ben ikizlerimi kaybettim birini 14 birini 15. haftada, benim durumum ayrı ama enfeksiyonla başladı herşey. Minik kuzularınıza sahip çıkın ve kasapların ellerine düşmeyin.

Miraç Kandiliniz de mübarek olsun..

Canim ayni aciyi daha once yasadigim icin cok iyi anliyorum seni ve dualarim seninle..su mubarek gunde rabbim sabrini verecektir ve en hayirli zamanda kucagina almayi nasip edecektir..sanada hayirli kandiller

Herkesin mirac kandili mubarek olsun. Allahim sabir versin size insallah.

arkadaşlar benim oldum olası akıntım vardır. bazen beyaz bazen renksiz gelirdi. yine kokusu olurdu. hamile kaldıktan sonra miktar olarak arttı yine kokusu var ama kaşıntı yanma gibi problmlerim yok sizce test yaptırmalımıyım yani bence normal sadece miktarı arrttı birde pek dikkat etmiyorum üşütüyor olabilirim

Sen ne istiosun bilmiyorum canim ama eger yediklerine bakarsak erkek gibi duruyo cunku bende sadece eksi yiyorum bastan beri☺️

Canim kokulu dedigin icin doktoruna danismani tavsiye ederim..üsütmedende olabilir tabiki mutlaka dikkat et ve cok su iç..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…