2014 Kasım Anneleri

Arkadaslar hamile kalmak isteyen bir arkadasim icin 41 hamileden 1'er yasin topluyoruz okuyabilecek arkadaslar yazarsa cok cok sevinirim..hayirli bol duali kandilleriniz olsun❤️

arkadaşlar BEN 17+2 Günlük hamileyim.dün deprem saatinde evde tek başımaydım malesef . binanın en üst katında oturduğumuz için hem fazla etkilendim hemde dışarı çıkamadım.kendim için korkmadım ama bebeğim için çok korktum.sinirlerim boşaldı ağladım. sonra kasıklarım ağrımaya başladı.birazda belim ağrıdı. 1-2 saat sonra kasık ağrılarım geçmeye başladı.
kontrolüme 3 hafta var içim rahat değil.
acaba diyorum yarın sağlık ocağına gitsem kalp atışına falan bakarlar mı bilgisi olan varsa yazarsa çok sevinirim. çok korkuyorum

Arkadaslar hamile kalmak isteyen bir arkadasim icin 41 hamileden 1'er yasin topluyoruz okuyabilecek arkadaslar yazarsa cok cok sevinirim..hayirli bol duali kandilleriniz olsun❤️

ben okurm canım inşallaah en ykın zamanda hamile kalır

kimsenin bilgisi yok herhalde

Canım Allah yardımcın olsun.. Rabbim en kısa zamanda yüzünü güldürsün. Bütün güzel dileklerim seninle.
Enfeksiyon bende var. Ve bir haftadır bu duruma kafayı takmış haldeyim. 2 gün sonra kontrolüm var, ilk şey bunu araştırmak olacak.
Kandilin kutlu olsun canım..
Gönlünü ferah tut! Her şey Allah'tan..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kimsenin bilgisi yok herhalde

Sağlık ocaklarında ultrason cihazı yoktur. Hastaneye gitmen gerekir. Evham yapma! Ben bir şey olacağını sanmıyorum, çünkü o panik anlarını ben de çok yaşayıp kasık ağrısı çekmiştim. Ama çok şiddetliyse doktoruna görün.
Ilık bir duş öneririm.

öyle mi sonra ne oldu bir sıkıntı olmadı di mi?
çok şükür bugün ağrım falan hiçbiri kalmadı. ama tüp bebek tedavisiyle hamile kaldığım için kaybetme korkusunu hadsafhada yaşıyorum. geçtiğimiz salı kontrolüm vardı herşey gayet normal dedi doktor ama dünkü korkuda herhalde yavrum benimle beraber oda mı korktu

Sen ne istiosun bilmiyorum canim ama eger yediklerine bakarsak erkek gibi duruyo cunku bende sadece eksi yiyorum bastan beri☺️

ye eksiyi, dogur ayseyi, ye tatliyi, dogur hakkiyi :)) diyorlar genelde ama bilmiyorum bende kiz gibi hisediyorum cinsiyeti farketmez yeterki saglikli hayirli evlat olsun insAllah umarim yarin ikili teste beli olur hemen haber ederim sana :)

ye eksiyi, dogur ayseyi, ye tatliyi, dogur hakkiyi :)) diyorlar genelde ama bilmiyorum bende kiz gibi hisediyorum cinsiyeti farketmez yeterki saglikli hayirli evlat olsun insAllah umarim yarin ikili teste beli olur hemen haber ederim sana :)

Merakla bekliyorum annesi☺️ hayirli saglikli olsun insallah

cnm elevit de domuz yağı katkısı olduğu söyleniyor haberlerde filanda çok çıktı gündeme geldi internetten de yazarsan görürsün bence sen onuda değiştirttir bende decavit kullanıyrm vitamin ilacı olarak onda bi sıkıntım yok çok şükür

ben içiyorum canım,bende öyle bir yan etki yapmadı bide yanında elevit içiyorum vitamin

bende uyumadan önce alıyorum artık hiç bişey hissetmyrm mide bulantısı filan iyi bi yöntem oldu :) bu arada eleviti bi araştır derim içerisnde domuz yağı olduğuna dair çokça haberler çıkmıştı

Herhangi bir sıkıntı olmadı.
Sadece sakin olmalıyız. Ben de evhamlı olduğum için sürekli okuyup araştırıyorum. Aslında bebişler orda çok mutlu ama biz onları strese sokuyoruz malesef..
Dediğim gibi şiddetli kasık ağrın olursa doktora başvur. Geçmiş olsun bu arada..

bence doğru diorlar :) ben gebeliğimi öğrendiğim andan itibaren hep ekşi tuzlu şeyler istedi canımm halada öyle devam ediyor tatlı şeyleri ağzıma koyasım gelmiyor ve bebişimin kız olduğunu öğrendim bide derler ya kız bebek annenin güzelliğini alırmış diye oda doğru bence :) her yerimde sivilceler çıktı benim :) tabi herşeyin sağlıklısı hayırlısı olsn ama halk efsanelerine de kulak vermek doğru olabiliyor bazen :)

Yarin kontrol ve 3'lu test :/ korkuyorum sanki :/

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

evet bende duydum ama doktorum bunu önerdi,öyle olsa doktorumun önereceğini sanmam canım,ama yine de bir araştırırım tabii,teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…