Canim kokulu dedigin icin doktoruna danismani tavsiye ederim..üsütmedende olabilir tabiki mutlaka dikkat et ve cok su iç..[/
dün doktorum sordu çok fazla akıntın kaşıntın ve kötü koku olursa ara dedi bende söyledim ama herhangi bişey söylemedidoktorm
Arkadaslar hamile kalmak isteyen bir arkadasim icin 41 hamileden 1'er yasin topluyoruz okuyabilecek arkadaslar yazarsa cok cok sevinirim..hayirli bol duali kandilleriniz olsun❤️
ben okurm canım inşallaah en ykın zamanda hamile kalır
arkadaşlar BEN 17+2 Günlük hamileyim.dün deprem saatinde evde tek başımaydım malesef . binanın en üst katında oturduğumuz için hem fazla etkilendim hemde dışarı çıkamadım.kendim için korkmadım ama bebeğim için çok korktum.sinirlerim boşaldı ağladım. sonra kasıklarım ağrımaya başladı.birazda belim ağrıdı. 1-2 saat sonra kasık ağrılarım geçmeye başladı.
kontrolüme 3 hafta var içim rahat değil.
acaba diyorum yarın sağlık ocağına gitsem kalp atışına falan bakarlar mı bilgisi olan varsa yazarsa çok sevinirim. çok korkuyorum
Merhaba arkadaşlar,
İçim sızlasa da, acıdan ölsem de yana yana arada göz atıyorum sizlere. Hep dilimde dualar, gönlümde iyi niyetlerle.. İnşallah Allah'ım acımın karşılığını sevindirerek gösterir, sabrımı arttırır..
Enfeksiyonu okuyunca özellikle yazmak istedim, lütfen ihmal etmeyin ya da ettirtmeyin arkadaşlar. Doktorlar istemese bile 13-14. haftalarda kan ve idrar tahlili isteyin, enfeksiyonlarınızı tedavi ettirin. Ben ikizlerimi kaybettim birini 14 birini 15. haftada, benim durumum ayrı ama enfeksiyonla başladı herşey. Minik kuzularınıza sahip çıkın ve kasapların ellerine düşmeyin.
Miraç Kandiliniz de mübarek olsun..
kimsenin bilgisi yok herhalde
Sağlık ocaklarında ultrason cihazı yoktur. Hastaneye gitmen gerekir. Evham yapma! Ben bir şey olacağını sanmıyorum, çünkü o panik anlarını ben de çok yaşayıp kasık ağrısı çekmiştim. Ama çok şiddetliyse doktoruna görün.
Ilık bir duş öneririm.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Sen ne istiosun bilmiyorum canim ama eger yediklerine bakarsak erkek gibi duruyo cunku bende sadece eksi yiyorum bastan beri☺️
ye eksiyi, dogur ayseyi, ye tatliyi, dogur hakkiyi :)) diyorlar genelde ama bilmiyorum bende kiz gibi hisediyorumcinsiyeti farketmez yeterki saglikli hayirli evlat olsun insAllah umarim yarin ikili teste beli olur hemen haber ederim sana :)
Tatlım gyno ferro bana ilk verdiğinde midem çok bulandı hemen anladım söyledim değiştirdi ferromat çiğneme tableti içiyorum ondada söylemesi ayıptır dışkı yemyeşil oluyor onun dışında sıkıntım yokvitamin olarakta elevit içiyorum balık yağı olarakta efa daily içiyorum çok şükür tutturdum ilaçlarımı memnunum
ben içiyorum canım,bende öyle bir yan etki yapmadı bide yanında elevit içiyorum vitamin
öyle mi sonra ne oldu bir sıkıntı olmadı di mi?
çok şükür bugün ağrım falan hiçbiri kalmadı. ama tüp bebek tedavisiyle hamile kaldığım için kaybetme korkusunu hadsafhada yaşıyorum. geçtiğimiz salı kontrolüm vardı herşey gayet normal dedi doktor ama dünkü korkuda herhalde yavrum benimle beraber oda mı korktu
ye eksiyi, dogur ayseyi, ye tatliyi, dogur hakkiyi :)) diyorlar genelde ama bilmiyorum bende kiz gibi hisediyorumcinsiyeti farketmez yeterki saglikli hayirli evlat olsun insAllah umarim yarin ikili teste beli olur hemen haber ederim sana :)
bende uyumadan önce alıyorum artık hiç bişey hissetmyrm mide bulantısı filan iyi bi yöntem oldu :) bu arada eleviti bi araştır derim içerisnde domuz yağı olduğuna dair çokça haberler çıkmıştı
Merakla bekliyorum annesi☺️ hayirli saglikli olsun insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?