2014 Kasım Anneleri

Oyyyy arkadaşım bu yapılır mı yaa

Bepantol catlak onleyici normalde ne kadar bilen var mi.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Oyyyy arkadaşım bu yapılır mı yaa

bende soğuk karpuz yiyorum süper oluyo yaa birde nar ekşisi ımmmm acaba kız mı erkek mi kimi ekşi yiyorsun kızın olur diyo kmi tam tersi:95: iyiki doktorlar var eski kafadan insanlara baksaydık çatlardıkk

bende soğuk karpuz yiyorum süper oluyo yaa birde nar ekşisi ımmmm acaba kız mı erkek mi kimi ekşi yiyorsun kızın olur diyo kmi tam tersi:95: iyiki doktorlar var eski kafadan insanlara baksaydık çatlardıkk

canım benim de canım çok ekşi istiyordu, hele hele turşu...... Bana da kızdır demişlerdi etraftan. Ama benim bebişim erkekmiş.. Hiç belli olmuyor, Allah doktorlara zeval vermesin.

canım benim de canım çok ekşi istiyordu, hele hele turşu...... Bana da kızdır demişlerdi etraftan. Ama benim bebişim erkekmiş.. Hiç belli olmuyor, Allah doktorlara zeval vermesin.

öğrenme konusunda darısı bana kardeş aminn

Bepantol catlak onleyici normalde ne kadar bilen var mi.

eşim eczaneden 60 liraya aldı canım 1,5 ay falan oldu. ama galiba sonradan nette daha ucuz olduğunu görmüştü ben bakmadım.

bebeğin cinsiyetinin yeme ile alakası olduğuna HİÇÇÇÇ inanmıyorum, henüz hamile olduğumun bilmeden canım baklava istemişti, normalde hiç sevmem ve ekşi ile aram pek olmadı, çok fazla acı yedim hala da yiyorum, ama benim bebişim kızzz

bunlara hiç bakmayın arkadaşlar hepsi fasa fiso,hatta anelerin hissedebildiği bile hikaye, bizde baba hissetti mesela, daha ortada bebek bile yokken hem, hiç değişmedi hep kızzz dedi ve oldu

Tamam canim,bende alim bari.. var olan catlagada iyi geliyor mu ki.

Arkadaşlar ikili test sonucumu bugün aldım. Doktor normal sınırların içinde dedi ama bu kağıtta yazanlar beni endişelendirdi.
beta:110
biyokimyasal trizomi 21 riski: 1:186
kombine trizomi 21 riski: 1:1102

trizomi 21 için hesaplanan risk cut off değerinin altındadır(yaş riskinin üzerinde). aynı veriye sahip 1102 kadından,bir kadında trizomi 21 li gebeliğe rastlanmıştır. Beta HCG seviyesi yüksektir.

Lütfen fikrinizi yazar mısınız? Devlet hastanesine gidiyorum doktor pek konuşmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…