Arkadaşın çok doğru söylemiş canım,
Bende ilk gebelikte çok takıntılıydım, bir şey benim istediğim gibi olmak zorundaydı sanki aksini asla kabul etmezdim, huysuzlanırdım, yada çok üzülürdüm. Hamilelikte sonra geçti . Ama şimdi oğlum aynı durumda takıntılı, illa herşey onun istediği gibi olacak olmazsa fena.. Bir şey alınacak mesela o yeşil istiyor sen mavi alıyorsun yok illa ki yeşil olacak. Ya da elmanın kenarında küçük bir çizik var o elmayı istemiyorum diye tutturur çizksiz elmaa diye başlar. Bunu gibi neler neler..
Bende taşıyorum da işte kalmıyor bu saate sorun orda..
Sabah evden çıkarken yanıma kuru üzüm baden falan aldım bir torba zerre kalmadı.. süt vardı onuda bir ara hüpletmişim.. iş yerinin mutfağında dolapta yoğurdum meyvem var.. Onlardan da yedim bugün..
Ama işte şu saatler olunca canım böyle ekmek arası birşeyler istiyor.
Geçenlerde ayvalık tostuna kriz tuttu.. gecen terasta durduk yere döner kokusu aldım..
Şimdi arkadaşım bişeyler verdi saolsun dürüm tarzı.. Göbüşüm mutlu oldu
Oyyyy arkadaşım bu yapılır mı yaa
Kızlar 1 saat olmadı baya bi fındık yedim benimkiler hareketlendi haberiniz olsun belki sizde de işe yarar
Bepantol catlak onleyici normalde ne kadar bilen var mi.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Benim ki de lokum yiynce çıldryo. Ya ben bu aralar çock gibi ne görsem istyorm yiyeck yani tv izleyemyorm resmn
al benden de o kadar
Ayy 5tabak çorba içtm birz önce çokkkk ackyormm benhmm nam nam namm
bende soğuk karpuz yiyorum süper oluyo yaa birde nar ekşisi ımmmmacaba kız mı erkek mi kimi ekşi yiyorsun kızın olur diyo kmi tam tersi:95: iyiki doktorlar var eski kafadan insanlara baksaydık çatlardıkk
canım benim de canım çok ekşi istiyordu, hele hele turşu...... Bana da kızdır demişlerdi etraftan. Ama benim bebişim erkekmiş..Hiç belli olmuyor, Allah doktorlara zeval vermesin.
Bepantol catlak onleyici normalde ne kadar bilen var mi.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Eki Görüntüle 1143449 böyle mi olacağızzz
Depresyona girdim şuan itibariyle....
Mrb yol kac saat sürdü acaba? Bide kac haftalık hamileydiniz giderken?
eşim eczaneden 60 liraya aldı canım 1,5 ay falan oldu. ama galiba sonradan nette daha ucuz olduğunu görmüştü ben bakmadım.
bebeğin cinsiyetinin yeme ile alakası olduğuna HİÇÇÇÇ inanmıyorum, henüz hamile olduğumun bilmeden canım baklava istemişti, normalde hiç sevmem ve ekşi ile aram pek olmadı, çok fazla acı yedim hala da yiyorum, ama benim bebişim kızzz
bunlara hiç bakmayın arkadaşlar hepsi fasa fiso,hatta anelerin hissedebildiği bile hikaye, bizde baba hissetti mesela, daha ortada bebek bile yokken hem, hiç değişmedi hep kızzz dedi ve oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?