mrb kızlar dun doktora gittigimde cinsiyetini sordum doktor dedı tam net değil ama şekil yapı itibariyle erkek dedi,ama emin olarak soyleyemeyecegım dedı.bugun baska bir doktora gıttım bugunku ozel hastanenin doktoruydu.oda tam 15 dk ugraştı ama bacak arasını acmadı doktorda yzde doksan kız ama kendınıde cınsiyet konusunda hazırlıga başlama dedi...ne yapacagımı şaşırmısım..sizce nedir...devlet hast.doktorunaa mı guveneyım yoksa bugunkıne mii?
yorumlarınızı beklıyorum
8 .9 saat cnm 13 haftalıktım o zmn
kızlar sizde de sivilce çıkıyo mu ya 1 haftadır sivilcelerle başım dertte :26:
kızlar sizde de sivilce çıkıyo mu ya 1 haftadır sivilcelerle başım dertte :26:
kizinmi olucak yoksa :) kiz cocugunda cikarmis sivilce :) dogum yapinca sacinla yüzünü sil gecer :)
canım benimde akıntım oluyor ama doktorum baktı,normal bir akıntı sonuçta vajina kendini yeniliyor her ay dedi,tabi sen yinede danış doktoruna nolur nolmaz.evet cnm ya doğru düzgün hissetsekte rahatlasa artık içimiz:) hoş o zamanda tekme atmadımı düşün dur niye atmadı diye.allah bebişlerimizi korusun inşallah.senin ayrıntılı ne zaman cnm?
Bende de cikiyor. Suan cenemde var bitane.
ben duymustum bu sac olayini ama dogum yaparken diyorlardi..
hayırlı, sağlıklı, bereketli yeni bir gün dileğiyle, günaydınlarrrrrrr
hayırlı, sağlıklı, bereketli yeni bir gün dileğiyle, günaydınlarrrrrrr
herkese günaydıniyi mesailer
Bende de cikiyor. Suan cenemde var bitane.
ben duymustum bu sac olayini ama dogum yaparken diyorlardi..
kizinmi olucak yoksa :) kiz cocugunda cikarmis sivilce :) dogum yapinca sacinla yüzünü sil gecer :)
canımm çok teşekkürler emek vermişsin, bu listeler benim beynimi döndürüyor, eşimi sıkıştırıyorum, ilk fırsatta eminönüne gitmeye çalışıcam, orada bir mağazadan bahsedilmişti, 3-4 katlı bebek mağazası adı neydi arkadaşlar? ben istanbuldayım ama eminönü en çok gitmekten kaçtığım yer, çok yoğunnnnn, bebişim için gidicem yıllar sonra
benimde çenemde çıkıyo
yaw doğuma kadar napıcaz peki :26:
doğumdan sonra zaten hormonlar normale dönüceğinden kediliğinden geçer...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?