2014 Kasım Anneleri

Merhaba arkadaşlar ben 16+4 erkek annesiyim aranıza yeni katıldım heyevanlarimi paylaşmak istiyorum Lütfen sizde bana yazin

Ya link değişti yazıyor. Buraya yorum yapamıyorum. Deneme 1-2

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

mrb kızlar dun doktora gittigimde cinsiyetini sordum doktor dedı tam net değil ama şekil yapı itibariyle erkek dedi,ama emin olarak soyleyemeyecegım dedı.bugun baska bir doktora gıttım bugunku ozel hastanenin doktoruydu.oda tam 15 dk ugraştı ama bacak arasını acmadı doktorda yzde doksan kız ama kendınıde cınsiyet konusunda hazırlıga başlama dedi...ne yapacagımı şaşırmısım..sizce nedir...devlet hast.doktorunaa mı guveneyım yoksa bugunkıne mii?

yorumlarınızı beklıyorum

tam kafa karışıklığı..kaç haftalıksın

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

8 .9 saat cnm 13 haftalıktım o zmn

hava alanında üst arama bölümlerinden geçtin mi peki? Zararlı değil diyorlar ama tedirgin oluyorum. Yazın ben de mecbur yolculuk yapacağım ama, geçmek istemediğimi söylediğimde sorun yaparlar mı acaba diye de endişeleniyorum.

Kızlar bebefixte acayip indirim var. Bayağı uygun fiyatlar..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım senin batmalar oluyor mu bazen iğne batar gibi bazen bıcak sarlanır gibi ama sanıyelik dr aynı senın gıbı 1 aysonra gel dedi birde 2 testi ne yaptın 3 yaptıracakmısın ben hıc birını yaptırmıyorum allahın taktiri....................

Havuzlu Han ismi

Günaydın kızlar!
Bugün biraz moralim bozuk.
Gözlerim şiş vaziyette yatıyorum yatakta. Yazılanları okudum.

Zeyy babalar gününe değinmiş; ben kitapçılara baktım babalıkla ilgili harika kitaplar var. Onlardan birini alacağım. Zaten anneler,babalar,sevgililer gününe karşı bir aileyiz. Sadece o gün bahanesi olacak.

İsim konusunda da biliyorsunuz kızım olacak. 4 yıllık evliyiz biz. İlk günden beri belli ismimiz. Kız olursa MİNA olacak demiştik. Hayallerimizden bahsederken bile kızımız değil Mina'mız derdik..

3'lü testim de normal çıktı bu arada.
Şimdi ayrıntılı ultrason yaptırsam mı diye düşünüp duruyorum. :/

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

benimde çenemde çıkıyo
yaw doğuma kadar napıcaz peki :26:
doğumdan sonra zaten hormonlar normale dönüceğinden kediliğinden geçer...

Ben kızım olacağını sivilceden anlamıştım. Şimdiye kadar ne göğüslerimde, ne sırtımda ne başka bir yerimde sivilce olmamıştır. Şimdi görseniz hergün bir yerde!

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…