2014 Kasım Anneleri

geçmiş olsun canım canını sıkma hiç bir şey için...
bebişin de ismiyle yaşar inşallah
ayrıntılı ultrasonu ben hatıra kalsın diye istiyorum görüntüsünün videosunu veriyolar cd de..
ve o görüntüdeki haline baya benziyor doğduğunda...
bak resimdeki gibi

benim normalde de vardı ama şimdi ard arda çıkıyolar :26:

Gittiğim hastanede ayrıntılı ultrasona benzer bir şey yapılıyormuş sanırım, doktorumla henüz konuşmadım vakti gelmediği için. Doktorum zaten çok rahat biri gerek görecek mi onu bile bilmiyorum. Ama bu fotoğraf için de çok istiyorum. Bakalım sanırım yaptıracağım ama doktorumla bir görüşeyim yine de. :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

20-24. haftalar arası yaptırabiliyosun canım..
doktor istemese bile kendin yaptırabilirsin

günaydınn güzel hanımlarrr yağmurlu bir konyadan el sallıyoruz teyzeleri size

Bu listedekilerin hepsini mi aldın anlamadım canım..

listedeki bir çok şey gereksiz gibi geldi bana dur bakiim de ben size bunların içinden ilk almanız gerekenleri yazayım..

canım günaydın senin ilk bebeğin mi?

canım bu fotolar kesin mi?
benim doktorum da ayrıntılı ultrason isteyenlerden
fiyatı ne kadarmış?

canım bende yaptırmayı düşünüyorum ayrıntılı ultrasınu

fiyatı ne kadarmış?
canım doktorum dün bana söledi 22. haftada ayrıntılı USG için radyoojiden randevu al dedi..sonra bana gel bende bakıcam dedi..
devlette ücretsiz ama cd falan vermiyorlar...
özelde hepsini veriyorlarmış canım..bir akadaşım yaptırdı 80 tl ödemiş

fiyatı ne kadarmış?

eğer bebeğin yüzünü gösterirse buna benzer fotolar yakalayabilir canım...
fiyatı hastaneden hastaneye değişiyor..
bizde medical 80 tl ama sgk ödüyo 12 tl dedi (ne kadar detaylı bakıcaklar bilmiyorum)
başka bir hastane 45 dakikalık video ve yakalarsa böyle görüntülerin çıktısını vericekmiş o da 150 tl dedi..
ama ilk resimdeki gibi olucak verdikleri görüntü...ikinci resmi bebek doğduktan sonra çekmişler...

canım nerede hangi ilde ki?
benden 250 tl istendi

canım benim emin olmadığım bu tarz resimleri 7. ayda falan yakalıyorlarmış bizimki için biraz erken değil mi sence?

canım benim emin olmadığım bu tarz resimleri 7. ayda falan yakalıyorlarmış bizimki için biraz erken değil mi sence?

22. haftalardan sonra yüz hatları çok fazla değişmiyomuş diye duymuştum bende...
burda zaten bir çok arkadaş yaptırıcak bende yaptırmayı düşünüyorum bir aksilik olmazsa..
bakarsın canım bizimkilerden..
hoşuna giderse haftanı kaçırmadan yaptırırsın sende..
çünkü ben bi hastaneyi aradım mesela 20. yada 21. haftada yapıyoruz sonrasında yapmıyoruz dedi..
bazıları 24e kadar yapıyolar...

canım bende yaptırmayı düşünüyorum ayın 23ünde randevum sadece enteresan gelen fiyatlar arasındaki fark

canım bende yaptırmayı düşünüyorum ayın 23ünde randevum sadece enteresan gelen fiyatlar arasındaki fark

evet çok değişiyo hastanelere göre..
hele istanbulda çok uçmuşlar..
burda bile bir hastane 80 diğeri 150 diyo iki kat fark var...

höh o ne yaaa konyadayım canım ben..
devlet hastanesine git yada başka hastanelere sor fiyat..
250 ne ya soygunculuk resmenn

canım benim de aklımı karıştıran o zaten devlette ücretsizmiş sanırım ama burada fiyat verenlere bakıyorum onlardan farklı hiçbirşey olmayacak ama fiyat milyarın 4 te 1i

canım benim de aklımı karıştıran o zaten devlette ücretsizmiş sanırım ama burada fiyat verenlere bakıyorum onlardan farklı hiçbirşey olmayacak ama fiyat milyarın 4 te 1i

oha ohaa bende şimdi medicanayı aradım...cd falanda yok sadece foto 175 tl dedii oha oha ohaaa

Günaydınnnnn canlarrrrrrrrrrrrrrr
canım günaydınnn
evet çok değişiyo hastanelere göre..
hele istanbulda çok uçmuşlar..
burda bile bir hastane 80 diğeri 150 diyo iki kat fark var...

bir yere daha sordum hastane dışında 200 dedi
doktoru aradım araştırma hastaneleri yapıyor ama anormalileri atladıkları oluyor dedi çok karıştı aklım yani
diyorum gidip devlet hastanesinde çektireyim ama yine de bilmiyorum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…