hic agrı falan yapmadı ya. demekki doz mu farklı acaba
Kızlar şimdi bzim bankanın anlaşmalı hastanesinden aradılar cumartesi gelin ayrıntılı usg yapalım dediler bende tamam dedim,kendi doktorum bu ayın sonuna vermişti randevuyu:) iki kez bakılmış olacak bebişe.nasıl olsa ödeme yapmayacağım için kabul ettim hemen kendi doktorumda ay sonunda tekrar bakar:) çok heyecanlandım ben ya inşallah güzel çıkar sonucumuz.cumartesi olmaz şimdi bana.birde cumartesi 17+2 olacağım biraz erken değil mi sanki ayrıntılı için?
banada 12 ve 15.haftada kız dedi canım..bugün özeldeki dr gitcem oda kız derse emin olcam..bence sende bi dahaki kontrolü bekle alışveriş için
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ben gece aşersem de nasıl olsa esim gitmiyor almayauykuya duskun.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
benim ayrıntılı 22. haftada kızlar 17-18 ler erken değilmii :44::44:
Randevum pazartesi günü ama ayrıntılı ultrasonu 2 hafta sonra yaptırcam
bencede erken yani benim fikrim olarak demiyorum çünkü 22. haftada yapılır
canım benim kendi doktorum perinatolog 18-24 haftalar arası uygun ama en güzeli 20. hafta dedi .Ama bu haftasonu anlaşmalı hastaneden çağırdılar ayrıntılı için bende arayıp sordum şimdi 17+2 olacağım uygun olurmu diye.bir sorun olmayacağını söyledi doktor.
kookuyom ben :18:
bana doktorum 21-22 haftalarda yaptır dedi...bende ondan 22 ye aldım canım..
nese kuzum bedavaymış canım..git bakalım sonra kendi doktoruna bir daha gidersin canım
Canım ayrntılı ultrason içn hemn vermiyolr mı randevu. Ben 18 haftama girmş olcm gittgmde 2 hafta sonrasna verrlr mi hemn
Kadin dogum doktoru yapmiyor , aile hekimine hamile oldugunuzu bildirmediyseniz aramazlar.
Canım ayrntılı ultrason içn hemn vermiyolr mı randevu. Ben 18 haftama girmş olcm gittgmde 2 hafta sonrasna verrlr mi hemn
Kizlar, birşey aşerdiginizde esiniz hemen alip getiriyor mu?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
gerçi cinsyetni öğrnym o da yeterBende 18. Haftadayım bugün baktı ayrıntılıya benim dr perinatolog oda 18 we 20 haftayı söylemişti. Belki o hafta bakarlar sanada
İnşallah ya çok özledm bebişmi 1 aydır görmedm
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
hayır canım vermiyorlar...
o kadar doluki..
dün arkadaşıma aldım en yakın 9 temmuz var dediler..
o da 23. haftasına denk geldi..
Kizlar mrhaba. Ne hapi kullaniiyordunuz? Bende doktora yazdirayim. Daha bir ilac kullanmiyorum. Dun gece benimde bacagima kramp girdi. Esim nasil firladi ovdu ancak gecti. Kendim yapinca dahi gecmedievet canım soda bende içiyorum günde 1 tane...
ama dün akşam ilk defa oldu..
gece uykudan uyandırdı ben anlayamadan girdi zaten kıvrandımm fenaydı ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?