2014 Kasım Anneleri

bende 18. haftada yaptırıcam canım doktor o zaman çağırdı...

sizinle ayniyiz biz galiba kendi doktoruma gitmedim daha 16 hfta olunca gidicem bakalim bekleyelim yani kiz diyince degismiyo diye biliyorum bakalim hayirlisi artik :)

Ben gece aşersem de nasıl olsa esim gitmiyor almaya uykuya duskun.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sanırım ben kıyıp kaldıramam, arabanın anahtarını yavaşça alıp pıırrrr kaçabilirim

benim ayrıntılı 22. haftada kızlar 17-18 ler erken değilmii :44::44:

benim ayrıntılı 22. haftada kızlar 17-18 ler erken değilmii :44::44:

canım benim kendi doktorum perinatolog 18-24 haftalar arası uygun ama en güzeli 20. hafta dedi .Ama bu haftasonu anlaşmalı hastaneden çağırdılar ayrıntılı için bende arayıp sordum şimdi 17+2 olacağım uygun olurmu diye.bir sorun olmayacağını söyledi doktor.

Randevum pazartesi günü ama ayrıntılı ultrasonu 2 hafta sonra yaptırcam

Ben yaptırdım bugün detaylı canım çok şükür herşey yolunda dedi organlarına kalbine beynine ayak we el kemiklerine baktı bide
ağırlığına 200 gram geldi :)
saçı tarıyordu kızım :) bize güzel gözükmek için :)
diğer randewum 4 hafta sonra ondada kalbine we kan akışlarına bakıcak. Rabbime emanet tüm bebekler

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bencede erken yani benim fikrim olarak demiyorum çünkü 22. haftada yapılır

bana doktorum 21-22 haftalarda yaptır dedi...bende ondan 22 ye aldım canım..

nese kuzum bedavaymış canım..git bakalım sonra kendi doktoruna bir daha gidersin canım

Canım ayrntılı ultrason içn hemn vermiyolr mı randevu. Ben 18 haftama girmş olcm gittgmde 2 hafta sonrasna verrlr mi hemn

Bende 18. Haftadayım bugün baktı ayrıntılıya benim dr perinatolog oda 18 we 20 haftayı söylemişti. Belki o hafta bakarlar sanada

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

merhaba hanımlar? Nasılsınız?ben çok yoğunum bu sıra 2 çocuk , bu hafta sonu açık öğretim sınavları...kızları üşütmüşüm ateşleri var... diğer yandan dışarı dantel yapıyorum onu yetiştirmek ev işi yemek....pöfffffffffffffff.....sanki yoruldum biraz...yarında doktor kontrolüm var 3 lü test yaptırcam ama bakalım ultrosona girebilecekmiyim...umarım bi günde hallolur işlerim. 14 üncü haftada doktor kıza benziyor demişti bu defada kız derseler emin olacağım. gerçi ben alışveriş yapmayı düşünmüyorum küçüğüm daha 1 yaşında herşeyi duruyor onunkilerle idare etsin. boşa masrafa gerek yok:)cinsiyet aynı olunca bebek büyütmek pek zor olmuyo...bi kıyafeti hepsi giyiyor:)

Kadin dogum doktoru yapmiyor , aile hekimine hamile oldugunuzu bildirmediyseniz aramazlar.

Aile hekimimi de bunun kaydını tutanları da Allah ıslah etsin, 9 sene evvel bandırmadan istanbula taşındım, aile hekimi bandırmada gözüktüğü için 2 kere yazılı dilekçe verdim sağlık ocağına hala bandırma gözüküo. aile hekimine bi e mail atayım bildireyim bari.
bu arada bişi duydum, bebek doğunca zorunlu aşıları için aşısını yaptırınca sağlık ocağına bildirmek gerekiyomuş hummm

Canım ayrntılı ultrason içn hemn vermiyolr mı randevu. Ben 18 haftama girmş olcm gittgmde 2 hafta sonrasna verrlr mi hemn

hayır canım vermiyorlar...
o kadar doluki..
dün arkadaşıma aldım en yakın 9 temmuz var dediler..
o da 23. haftasına denk geldi..

Kizlar, birşey aşerdiginizde esiniz hemen alip getiriyor mu?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Evet canım koşa koşa gidiyo :) Lütfen yalvarıyorum canın ne isterse söyle diyo. Ne görsek canın istedi mi alıyım mı diyo sağolsun canım benim :)

gerçi cinsyetni öğrnym o da yeter

evet canım soda bende içiyorum günde 1 tane...
ama dün akşam ilk defa oldu..
gece uykudan uyandırdı ben anlayamadan girdi zaten kıvrandımm fenaydı ya
Kizlar mrhaba. Ne hapi kullaniiyordunuz? Bende doktora yazdirayim. Daha bir ilac kullanmiyorum. Dun gece benimde bacagima kramp girdi. Esim nasil firladi ovdu ancak gecti. Kendim yapinca dahi gecmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…