oh kızlar 3'lü test sonucum iyi şükür amniyon sıvım azdı normale dönmüşyalnız bebeğim hep uyuyor... çok tembel ya doktor karnımı bayağı bir dürtükledi paşam lütfedip hareket etti.. böyle tembel bebeği olan var mı benim gibi yahu...
ama şart diil tatlım mesela kzııma hamileyken yapmadılar bana
bunda da mecbur kaldım dizime paslı demir battı mecbur 14.haftada yapıldı
ama bi sorun yokken 20 de yapıyolarr
eğer istersen yani mecbur diil
20.hafta canımm
tşk ederim canım peki kaçıncı ay kullanalım şimdiden başlayım mı?
valla doktor bana cildin kuru çatlamaya müsait dedi 11. haftadaydık hemen başla kullanmaya dedi. o zaman başladım ben güneş kremi ve çatlak kremi kullanmaya
Hiç olmadım tetanoz aşısı, çocuk muyum ben aşı vurulcam peehhhahahahha :) gelsin kız işi ne oturuyorlar orda zaten boş boş... canım gereklimi değil mi bilmiyorum ama sanırım son 5 yıl içinde yaptırdıysan yapmıyorlar zaten.. internette bir araştır istersen...
benimkilerde tembelll
özelde yapıyolar mı ki??
ohh karadenizlilerde çokmuş ne güzelll bende karadenizdeyim..
trabzondan ilerisini rizeyi artvin tarafını çok merak ediyorum yaa inşallah gezmeye geliriz...
Hiç olmadım tetanoz aşısı, çocuk muyum ben aşı vurulcam peehh
eyvah git atar git git kış kış
Tetanoz aşısını yaptırın arkadaşlar iyidir faydası var zararı yok.. canlı aşı değil zaten gebeliğe zararı yok sadece iki üç gün kolumuz biraz ağrıycak
evet tatlım ben medicalparkta yaptırdım
bende medicale gidiyorum yaptırıyım ozaman orda...
Tetanoz aşısını yaptırın arkadaşlar iyidir faydası var zararı yok.. canlı aşı değil zaten gebeliğe zararı yok sadece iki üç gün kolumuz biraz ağrıycak
evet cnm ıcte benım bebege dogru gelmıs, korktum bende dusuk rıskı var dıyor
sanada gecmıs olsun umarım sorun cıkmaz sen sezeryan mı olacaksın kesın bana o konuda bırsey demedı
çok agrı yapıyomuş bnm arkadaşım vurulmuş bi gün rapor alıp yattım dedi :18:
benim 1 hafta ağrıdı ya
evet duydum onu bende bir kaç gün ağrıyomuş rapor isterim bende madem...
benı 2 sene once kedi ıssırmıştı ondan olmuştum olacakmıyım yine??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?