2014 Kasım Anneleri

benimkilerde tembelll

ama şart diil tatlım mesela kzııma hamileyken yapmadılar bana
bunda da mecbur kaldım dizime paslı demir battı mecbur 14.haftada yapıldı
ama bi sorun yokken 20 de yapıyolarr
eğer istersen yani mecbur diil

özelde yapıyolar mı ki??

valla doktor bana cildin kuru çatlamaya müsait dedi 11. haftadaydık hemen başla kullanmaya dedi. o zaman başladım ben güneş kremi ve çatlak kremi kullanmaya

tamam canım cumartesi kontrol var. diyeceklerimi kağıda not edıyorum onu da sorarım artık. .
Teşkler canım

hahahahha :) gelsin kız işi ne oturuyorlar orda zaten boş boş... canım gereklimi değil mi bilmiyorum ama sanırım son 5 yıl içinde yaptırdıysan yapmıyorlar zaten.. internette bir araştır istersen...
Hiç olmadım tetanoz aşısı, çocuk muyum ben aşı vurulcam peehh
eyvah git atar git git kış kış

Hiç olmadım tetanoz aşısı, çocuk muyum ben aşı vurulcam peehh
eyvah git atar git git kış kış

ya siz öyle diyince bende yaptırmasam mı diye düşündüm biraz baktım internete bunu buldum:

Tetanoz aşısı yapılan anne adayında oluşan antikorlar bebeğe de geçer ve bebeği yenidoğan döneminde oluşabilecek tetanoz hastalığına karşı koruma sağlar. Hamilelikte yapılmasının nedeni bebeği yenidoğan tetanozundan korumaktır. Bebeğin doğum sırasında kordonunun (özellikle evde doğumlarda) steril olmayan bir aletle, bıçakla v.b kesilmesi sonucu bebekte tetanoz gelişebilir. Yenidoğan döneminde bebekte gelişebilecek tetanoz yüksek oranda ölümcül olabilmektedir, bunun önlenmesi açısından bu aşı çok önemlidir.

arkadaşlar bir sorum olacak ...

17 şubat son adet tarihimin ilk günü .... fakat doktora göre ben 16+3 üm ısrarla sordum daha önce daha küçük olması gerekmiyor mu 3-3.5 aylık gibi adet tarihime göre dedim yok normal taih ve gelişimde dedi bişey anladıysam ne olayım bilgisi olan varsa lütfen bi el atanız bu soruma şimdiden tşklr

Tetanoz aşısını yaptırın arkadaşlar iyidir faydası var zararı yok.. canlı aşı değil zaten gebeliğe zararı yok sadece iki üç gün kolumuz biraz ağrıycak

evet cnm ıcte benım bebege dogru gelmıs, korktum bende dusuk rıskı var dıyor

sanada gecmıs olsun umarım sorun cıkmaz sen sezeryan mı olacaksın kesın bana o konuda bırsey demedı

İnşallah senin içinde sorun çıkmaz canım, içini ferah tut, iyi düşün iyi şeyler olsun. Benim henüz net birşey yok, gönlüm epidural normal doğum ama, tabi ki ilerleyen dönemi fiziksel şartları şimdiden kestirmek zor. Doktorumda bende normal doğum taraftarıyız, sancıya dayanamayacağımı bildiğimden epidural normal istiyorum. Doktorum sadece olasılık olarak söyledi o zaman "sezeryan olursan miyomu da alırız" diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…