2014 Kasım Anneleri

Yazdıklarımı çok yanlış algılamışsınız,

Söylemek istediğim hadislerin din alimleri tarafından farklı farklı yorumlanabildiği idi. Ayet önemlidir hadis değildir demedim.. Bencede iyiden iyiye bilmeden konuşmamak lazım..

Ama çok şükür rabbim hepimize akıl ve mantık ihsan etmiş. Sonuç olarak eğer kötü şeylerden uzak durmak gerekiyorsa bu sadece ruh üflendiği ay ile sınırlı değildir. hatta hamilelik ile de sınırlı olmamalıdır. Bunu yaşam biçimi olarak kabul etmek gerekir ki Tv seyretmek örneğini verdiğiniz için söylüyorum. TV de bilgi edinmek ve kendinizi geliştirmek üzere izleyeceğiniz şeylerden zarar gelmez. Ama magazin programı, evlilik programları , insanların birbirine laf giydirmek için yemeklere bile burun kıvırdığı, onumu giysem bunu mu tarzı programlardan bende hayatın her aşamasında uzak kalmak insan için daha yararlı..

Ayrıca farz edelim ki bu hadisten haberimiz yoktu bilmeden izledik, bunun bebeğe ne gibi bir kötü etkisi olabilir ki? Sonuçta o masumm..

Tabiki herkesin kendi hayatı istediğini yapar, sadece kafa karışıklığı yaşanmasın diye yazdım.

Size de, fikrinize de saygı duyarım.

canım kasılma şimdi olmazki..
benimde o şekilde sertleşme arada ağrım oluyor..
buda bebek büyüyor hızla büyüyor yeri açılıyor..diğer organların sıkışıyor olduğu yerde o yüzden oluyor canım..
korkma kasılma değildir o..
oğluşunda hayırlı olsun canımm

Bebişler canım...

Artık vaktidir hissedersin yavaştan.. Zaten herzamankinden farklı hissediyorsan o hisler bebişlerdir..

ayy hadi inşş bebişlerdir kuzucumm..
dün bende de oldu bugün tık yok demekki gazmış dedimmm

ay hadi inşallah bugün 16+0 ız ama 1 hafta da önde gidiyolar yani 18. haftamda sayılırım herhalde...
yerim ben onların kımıltılarını

isyan123 canım şimdi her gün olmaz zaten belkide bebişindir..
24. haftadan sonra her gün hissetmek gerekiyormuş...

dğn sanki böle kayıyo gibiydi ya değişikti ama bugün tık olmayında gaz dedim kendi kendimeee
ayy uyku bastı yaaa

umarım dediğin gibidir çok teşekkür ederim

Merhaba kizlar.bugun benim dr kontrolüm vardi.cok sukur hersey yolunda.3lů tarama yaptirmadim.bir ay sonra ayrintili ultrasona gidecegim.bu arada cinsiyeti kız :) prenseslere benim kızımı da ekleyebiliriz :)

Eklentiler

• $1401970358137.webp
    4,5 KB · Görüntüleme: 38

Teşekkür ederim. Evet yanlis anladigimi sonradan fark ettim kusura bakma

Evet onlar masumdur tabiiki her halukarda. Ne demek istediğimi bi kissayla anlatirdim sizde beni gayet guzel anlardiniz inanin ama konu cok uzayacak ve derinlesecek. Herkes böyle derin mevzulari kaldiramiyor ve hemen itiraz ediyor saçma buluyor. O yüzden konuyu uzatmiyim ve hic böyle bişey demedim farzedin. Size ve bebeginize Sevgiler... :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ankara'da nerede yapmıştınız? Ben de o kadar kararsızım ki, hala nerede yapacağımı bilmiyorum :S

Ankara Üniversitesi'nde. Ankara'da çoğu tanıdıklarıma doğum yaptırmış doktor Ruşen Aytaç çok başarılı gerçekten. Ankara Üniversitesi'nde de çok değerli kadın doğum doktorları var. Eniştem var Ali Gemici mesela.

dğn sanki böle kayıyo gibiydi ya değişikti ama bugün tık olmayında gaz dedim kendi kendimeee
ayy uyku bastı yaaa

ay bana uyku deme sabahtan beri zor duruyorum

Merhaba kizlar.bugun benim dr kontrolüm vardi.cok sukur hersey yolunda.3lů tarama yaptirmadim.bir ay sonra ayrintili ultrasona gidecegim.bu arada cinsiyeti kız :) prenseslere benim kızımı da ekleyebiliriz :)

hayırlı olsun süslü kızın inşallah

birbirini itekliyolardır ben sağda durcam hayır ben sağda durcam

Cnm aynen yaptim dedgniz gibi. Dizden asagi sanki damar damar uzerine gelmis gibi parmak ucuma kadar sardi ne yapcagimi. Bilmedim. Esim sikti birakti hafifce iyi geldi. Bu gecede korktum sanki olacak gibi oldu kendime dogru cektim. Can acisi iste. Hepimize rabbim kolayliklar versin. Bu sureci hayirlsiyla atlatalim insallah

Zaten saglik ocaginda yapiliyor bebegin asilari da.. Ama senın yapman gereken su, en yakin saglik ocagina basvr kaydini aldirmak istiyorum de. Sen kaydini aldirinca bandirmadan duser aile hekimligi..

Konunun burda uzamasını bende istemem..

Ancak anlatmak isterseniz özel mesaj olarak iletin seve seve okurum. Sonuçta farklı bir bakış açısı olabilir . Görmek isterim bende bu konularda araştırma ve bilgilenme taraftarıyım.

Araştırılmamış, yoruma kapalı, dayatma bilgilerden ziyade farklı açılardan yorumlanan, kişinin kendi mantığı ile algılayıp yorumlayabileceği bilgilerin taraftayım.

Kızınızı sağlıkla kucağınıza almanızı dilerim.

yerim senin oğluşunu bnmde ogluşum oluyo artık isim düşünelim bence bi türlü bulamıyorum çünük

Tebrikler cnm. Ben bu ruh üfürülmesini anlamadim nasil?

kızlar bana doktor progestan verdı nasıl kullanıcam eczacı erkektı soramadım

kullanan bana bılgı verebıır mı acaba

Canım ben 3.5 ay kullandm vajinadan sabah ve akşm wc girdkten sonra ellermi yıkyp itekleybldğm kadr içeri koyp yatyrdm yatmn gerekyr yksa eriynce akyor dışarı. Birz sersemlik yapyor akıntıda çok olyo o sırda günlk ped çok işe yaryor.

Evet aradım bizim tarafın sağlık ocağını, evimin dibi, netçüm dedim, kimlik fotokopini al gel dedi abla. :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…