2014 Kasım Anneleri

çok agrı yapıyomuş bnm arkadaşım vurulmuş bi gün rapor alıp yattım dedi :18:

ağrı yapıyor ama rapor alıcak kadar değil yahuuu,arkadaşının acı eşiği düşük sanırım ondan öyle olmuş,ben 2010 da en son vuruldum ve toplam 3 kere o da 5 yıl koruduğu için şimdi vurulmama gerek yok...

demekki herkes de farklı artık 2hafta sonra bndevurulacam bakalım ozaman anlarız

Canim cok tatlisin yaa cok guzel anlatmissin

he yaa benimki alem..bende öyle deli gibi aşermiyom zaten..sende en sevdiklerini aşeriyom ayana aldır işte..adam dünden razı :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

zaten saçma salak şeyler isitoy canım oda gülüyo bi ara su böregi çekti canım düşün alakasız şeyler

zaten saçma salak şeyler isitoy canım oda gülüyo bi ara su böregi çekti canım düşün alakasız şeyler

inanmıyorum,aşerme kardeşliği..geçen bende suböreği aşerdim..börekçide bitmiş..yiyemedim hala 😔

Kızlar slm,

Sabah doktora gittim zeynep kamile, Doktor saolsun bebek ile ilgili zerre ağzını açıpta tek kelime etmedi. Bugün cinsiyeti öğrenmeyi umuyordum ama doktordan onaylı öğrenemedim. Elimdeki ultrason fotosuna göre bebikim erkek gibi sankimm..

Ayrıca sabah doktoru beklerken barkodları yukarda onaylatın dediler. Çıktık en üst kata orda ebeler kısa bir eğitim verdi. Asıl eğitimlere katılım içinde broşür veriler. Zeynep kamilde hiç bu şekilde detaylı bir eğitim olabileceği aklıma bile gelmemişti. Eğitimi veren ebe de çok hoşuma gitti .
Hatta ücretsiz yoga eğitimi bile veriyorlarmış. Arayıp saatlerini öğrenin dediler.

Doğuma hazırlık eğitimi haftada 1 gün 13:00-16:00 arası ve 5 hafta sürüyormuş. Elimdeki buroşür e göre

1. Hafta; Gebelik ve beslenme
2. Hafta;Doğum ve nefes egzersizleri
3. Hafta ;Emzirme
4. Hafta;Bebek bakımı
5. Hafta; loğusa bakımı ve aile planlaması..

24 haziranda başlayan bir eğitim var ona katılmayı düşünüyorum, başka düşünen varsa.. Bilgileri olsun..
İseteyene özelden kayıt yaptırılacak tel numarasını iletebilirim.

Kızlar şimdi bzim bankanın anlaşmalı hastanesinden aradılar cumartesi gelin ayrıntılı usg yapalım dediler bende tamam dedim,kendi doktorum bu ayın sonuna vermişti randevuyu:) iki kez bakılmış olacak bebişe.nasıl olsa ödeme yapmayacağım için kabul ettim hemen kendi doktorumda ay sonunda tekrar bakar:) çok heyecanlandım ben ya inşallah güzel çıkar sonucumuz.cumartesi olmaz şimdi bana.birde cumartesi 17+2 olacağım biraz erken değil mi sanki ayrıntılı için?

Ben gece aşersem de nasıl olsa esim gitmiyor almaya uykuya duskun.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kizlar merhaba dun 14+5 de kizim olcagini ogrendim ins saglikla gelsin butun bebislerimiz dunyaya size sorum daha degisirmi cinsiyeti yani alisveris icin erkenmi siz nezaman ogrendiniz :)

kizlar merhaba dun 14+5 de kizim olcagini ogrendim ins saglikla gelsin butun bebislerimiz dunyaya size sorum daha degisirmi cinsiyeti yani alisveris icin erkenmi siz nezaman ogrendiniz :)

banada 12 ve 15.haftada kız dedi canım..bugün özeldeki dr gitcem oda kız derse emin olcam..bence sende bi dahaki kontrolü bekle alışveriş için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…