çok agrı yapıyomuş bnm arkadaşım vurulmuş bi gün rapor alıp yattım dedi :18:
kookuyom ben :18:
benim 1 hafta ağrıdı ya
yok anam nerde..geçen karpuz aşerdim..karpuzlu sakız verdi benimki..sen düşün yane..
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
sor doktoruna ama daha var 20. haftada yapılıyomuş işte...
Ben iki üç gün diyim dedim göz korkmasın diye valla bende tırsıyorum
ağrı yapıyor ama rapor alıcak kadar değil yahuuu,arkadaşının acı eşiği düşük sanırım ondan öyle olmuş,ben 2010 da en son vuruldum ve toplam 3 kere o da 5 yıl koruduğu için şimdi vurulmama gerek yok...
Canim cok tatlisin yaa cok guzel anlatmissincanım ben mp3e dolsurdum Mozart bach kulaklığı koyuyorum göbeğime işyerinde zaten bol giyiyioruz sıkıştırıyorum mp3 de cebimde kimse bişey anlamıyo bebiş dinliyo 2 saat müzik sende böyle bişey yapabilirsin ya da işyerin müsait değilse eve gelince koy karnına kulaklığı dinlesin kuzucuk.
gözün aydın canım darısı başımıza benim de 16 haziranda randevum özledim bebişimi
benim sadece çok su içtiğimden tuvaletimi tutarsam aşırı baskı yapıyo geldiği an gitmeliyim tuvalete yoksa başlıyo kasıkta ağrı
aynen benim bebek de saklanmış arkasına hiç net değildi görüntü.
benim doktorum da güneş kremi olarak solante kullan dedi çatlak kremi bella b dedi çok iyi ürünlermiş onu aldım bende hamiller için ve bebkler için çok iyidir zararı yok dedi onu önerdi aklınızda bulunsun eczanelerde var bir araştırın
benm de akşamları oluyordu sordum zaten akşam olur magnesium eksikliğinden kaynaklanır dedi magnesiyum verdi bana onu içiyorum şimdi baya azaldı
ee şimdi hep böylemi kalcak değişmezmiymiş önceki kontrollerde nasıl net görmüştüm bebeğimi son kontrolde hiç net değildi .aaaa bundan sonra böylemi olcak eh be bebeğim ne işin var arkasında çık önüne de annen rahat görsün seni. şimdidien kız kaprisli bzim saklanıyo:)
Ayy inanmıyorum ya bu erkeklerin sivri zekalarına bayılıyorum.
he yaa benimki alem..bende öyle deli gibi aşermiyom zaten..sende en sevdiklerini aşeriyom ayana aldır işte..adam dünden razı :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
demekki herkes de farklı artık 2hafta sonra bndevurulacam bakalım ozaman anlarız
zaten saçma salak şeyler isitoy canım oda gülüyo bi ara su böregi çekti canım düşün alakasız şeyler
Hiç olmadım tetanoz aşısı, çocuk muyum ben aşı vurulcam peehh
eyvah git atar git git kış kış
ben 20. haftadayım doktor aşı maşı demedi, 22. haftada gidicem gene o zaman sorarım bakiim
benı 2 sene once kedi ıssırmıştı ondan olmuştum olacakmıyım yine??
Bizde merakla bekliyoruz bakalım, inşallah önce sağlıklı olduklarını sonra cinsiyetlerini öğrenelim.
Off yaa, bakalım bebeğimiz bir doğsun, sanırım 4-5 aylık olduğunda yani mayıs 2015 gibi düşünüyoruz.
Hergün bakıyorum inan bir sürü kıyafet, ama yok cinsiyet belli değil. Neyse hayırsıyla sağlıklı olsunlar da, cinsiyeti de illa ki öğrenicez.
Henüz hiç aşerme falan yaşamadım, yaşamakta istemem açıkçası. Yani gecenin bir yarısı hiç olmadık birşeyi canının çekmesi bence çok tatsız bir durum. Hani mevcut birşeyi istemek ayrı da, kış günü karpuz, yaz günü portakala gibi mesela. Umarım eşimi uykusundan kaldıracak kadar aşerme yaşamam.
kizlar merhaba dun 14+5 de kizim olcagini ogrendim ins saglikla gelsin butun bebislerimiz dunyaya size sorum daha degisirmi cinsiyeti yani alisveris icin erkenmi siz nezaman ogrendiniz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?