Aile hekimimi de bunun kaydını tutanları da Allah ıslah etsin, 9 sene evvel bandırmadan istanbula taşındım, aile hekimi bandırmada gözüktüğü için 2 kere yazılı dilekçe verdim sağlık ocağına hala bandırma gözüküo. aile hekimine bi e mail atayım bildireyim bari.
bu arada bişi duydum, bebek doğunca zorunlu aşıları için aşısını yaptırınca sağlık ocağına bildirmek gerekiyomuş hummm
Kizlar mrhaba. Ne hapi kullaniiyordunuz? Bende doktora yazdirayim. Daha bir ilac kullanmiyorum. Dun gece benimde bacagima kramp girdi. Esim nasil firladi ovdu ancak gecti. Kendim yapinca dahi gecmedi
benim ayrıntılı 22. haftada kızlar 17-18 ler erken değilmii :44::44:
Canım ayrntılı ultrason içn hemn vermiyolr mı randevu. Ben 18 haftama girmiş olcm gittgmde 2 hafta sonrasna verrlr mi hemn
Aile hekimimi de bunun kaydını tutanları da Allah ıslah etsin, 9 sene evvel bandırmadan istanbula taşındım, aile hekimi bandırmada gözüktüğü için 2 kere yazılı dilekçe verdim sağlık ocağına hala bandırma gözüküo. aile hekimine bi e mail atayım bildireyim bari.
bu arada bişi duydum, bebek doğunca zorunlu aşıları için aşısını yaptırınca sağlık ocağına bildirmek gerekiyomuş hummm
bana doktorum 21-22 haftalarda yaptır dedi...bende ondan 22 ye aldım canım..
nese kuzum bedavaymış canım..git bakalım sonra kendi doktoruna bir daha gidersin canım
İnşallah senin içinde sorun çıkmaz canım, içini ferah tut, iyi düşün iyi şeyler olsun. Benim henüz net birşey yok, gönlüm epidural normal doğum ama, tabi ki ilerleyen dönemi fiziksel şartları şimdiden kestirmek zor. Doktorumda bende normal doğum taraftarıyız, sancıya dayanamayacağımı bildiğimden epidural normal istiyorum. Doktorum sadece olasılık olarak söyledi o zaman "sezeryan olursan miyomu da alırız" diye.
canım miyomda büyüyor diye biliyorumm..ama böyle doğum yapan çok kişi duydum..
kontrollerini sıklaştırcaktır kuzum doktor..
ayy hadii sevindimm bebeğim temiz çıkmış..
benimkide hep uyuyo yaa ondan hissedemiom galiba..
ama en son çikolata yedim çok hareketlitdi..
Benimde oglusum olacakmış kızlar yeni ogrendik. :)
Bu arada dördüncü ayda bebege ruh üfürüldügü zaman yanlis hatirlamiyorsam, o yuzden o siralarda iyi seyler yapmaya ozen gostermek faydali olurmus. Mesela tv bakmamak gibi. Aklinizda bulunsun.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Benimde oglusum olacakmış kızlar yeni ogrendik. :)
Bu arada dördüncü ayda bebege ruh üfürüldügü zaman yanlis hatirlamiyorsam, o yuzden o siralarda iyi seyler yapmaya ozen gostermek faydali olurmus. Mesela tv bakmamak gibi. Aklinizda bulunsun.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Tüh ya bi 1 ay daha beklyecm ben alsm mı randevu doktra sormadn
Kizlar mrhaba. Ne hapi kullaniiyordunuz? Bende doktora yazdirayim. Daha bir ilac kullanmiyorum. Dun gece benimde bacagima kramp girdi. Esim nasil firladi ovdu ancak gecti. Kendim yapinca dahi gecmedi
Banada 22. haftaya verdiler. Ama 18. hafta ile 24. hafta arasında olduğu için 17+1 itibariyle 18. haftada sayıldığı için yapıyorlar sanırım.
Ben bugün zeynep kamile gittim Ayrıntılı ultrason randevusunu 22 temmuz'a verdiler, neredeyse 1,5 ay sonrasına..
Canım şu an hamile olduğun için kaydını yapmak zorundalar. Gerçi ben taaa istanbul il sağlık müdürlüğüne şikayet ettiğim halde yapmadılar. Bende çok sallamıyorum eski mahallede olduğu için aile hekimim ona gidiyorum, orda da ilgililer açıkçası şımartıyorlar beni.. Öncelik falan veriliyor gittiğimde.
Ama şu anki mahalleme 5 senedir kayıt yaptıramadım.
bende ayın 14.de girecem 18 hafta bitmiş olacak iste doktor ozmn gel dedi herşeyi oluşmuştur rahatlıkla bakarız dedi
kızlarrr 10 dakikadır aralıksız bir kımıltılar hissediyorum böyle vuruş gibi çırpınış gibi...
gaz gibi değil..
tam da emin olamıyorum ama çok heyecanlandım
elimi koydum biraz karnıma devam etti..
sanırım bebişlerim bunlar ya Allahıma çok şükür
kızlar bana doktor progestan verdı nasıl kullanıcam eczacı erkektı soramadım
kullanan bana bılgı verebıır mı acaba
kızlar bana doktor progestan verdı nasıl kullanıcam eczacı erkektı soramadım
kullanan bana bılgı verebıır mı acaba
Canım bu bilgi hadislere dayanan bir bilgi, yani kur'an-ı kerimde direk bunu açıklayan bir ayet yok. Kimi o hadisi bebek 40 günlükken diye yorumlar, kimi 4 aylık ken diye yorumlar.. Ama hadisin herhangi bir yerinde annenin bu dönemde TV seyretmemesi yada iyi şeyler yapmaya özen göstermesi gibi bir ibare yok!
Kafa karışıklığı olmasın.. Sonuçta her bebek ve her çocuk ergenliğe erene kadar masum ve melek.. Ancak onlara doğduktan sonra iyi bir eğitim verirsek, İyi insanlar olarak yetiştirirsek ne mutlu bize..
Ancak ruh üflendiği dönemde TV seyretme , kavga etme, dedikodu yapma, ama 5. aydan itibaren kaldığın yerden devam et! bu biraz saçma bence..
kızlarrr 10 dakikadır aralıksız bir kımıltılar hissediyorum böyle vuruş gibi çırpınış gibi...
gaz gibi değil..
tam da emin olamıyorum ama çok heyecanlandım
elimi koydum biraz karnıma devam etti..
sanırım bebişlerim bunlar ya Allahıma çok şükür
merhaba hanımlar? Nasılsınız?ben çok yoğunum bu sıra 2 çocuk , bu hafta sonu açık öğretim sınavları...kızları üşütmüşüm ateşleri var... diğer yandan dışarı dantel yapıyorum onu yetiştirmek ev işi yemek....pöfffffffffffffff.....sanki yoruldum biraz...yarında doktor kontrolüm var 3 lü test yaptırcam ama bakalım ultrosona girebilecekmiyim...umarım bi günde hallolur işlerim. 14 üncü haftada doktor kıza benziyor demişti bu defada kız derseler emin olacağım. gerçi ben alışveriş yapmayı düşünmüyorum küçüğüm daha 1 yaşında herşeyi duruyor onunkilerle idare etsin. boşa masrafa gerek yok:)cinsiyet aynı olunca bebek büyütmek pek zor olmuyo...bi kıyafeti hepsi giyiyor:)
ben ilk 2,5 ay kullanmıştım. Ağızda alıyordum ama yan etkisi fazla etki yapmıştı. okulda ayakta bile duramaz hale gelmiştim. Doktor vajinadan fitil gibi alabileceğimi söylemişti, onu da uygulamak birkaç defa sonra bana zor geldi. En son öğlen gelince akşam üstü ve yatarken yine ağızdan almaya başladım. bende Çok uyku ve baş dönmesi yaptığı için o günlerim hep uyuyarak geçmişti. Ama tabi herkeste aynı etkiyi yapmıyor. Sana niye verdi şimdi bu ilacı, kanama falan mı var?
Canim ben agizdan kullandim, top gibi birsey.. hic rahatsiz etmedi. Tum 1kutu bitirdim. Doktor karnim agriyo diye verdi. Ilk haftalar kasklarm agriyordu. Ben dusuk tehlikesinden oldugunu bile bilmiyordum. Günde kaç kez tam bilmiyorum. Ama agizdan aldim. Vajinadanda atilabiliyormus.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?