2014 Kasım Anneleri

hayırlı olsun canım. ruh üfürmesi ne ? ilk defa duydum

Valla heyecan dorukta bende, inşallah bebeğim bu sefer nazlanmaz da cinsiyeti öğreniriz. Her seferinde horon tepiyor içeride, az sakin dursa
İnşallah öğreniriz canım Bana bugün zaman geçmek bilmiyor ya, bi cumartesi olaydı

gözün aydın cnm, olsun sağlıklı olsun da tembel olsun varsın Ben gitmeden 1 saat önce çikolata yemiştim, çok hareketliydi. Çikolatadan mı bilmem artık

ayy hadi gözün aydın zeyy..bendede arada pıt oluyo ama emin olamıyom..darısı başımıza artık:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

cnm peki ne kadar yatmam gerek, doktor bana sabah kullan dedi, işe gelmeden önce koyacağım o zaman, peki onu kullanırken ilişki yasağı oluyor mu?

inanmıyorum,aşerme kardeşliği..geçen bende suböreği aşerdim..börekçide bitmiş..yiyemedim hala 😔

haa demekki normalmiş yaa bende anneme yaptırdım ya walla kaç dilim yedim hatırlamıyorum ama çok kilo aldım ya daha 4ayı bitti bn 3 kilo aldım

haa demekki normalmiş yaa bende anneme yaptırdım ya walla kaç dilim yedim hatırlamıyorum ama çok kilo aldım ya daha 4ayı bitti bn 3 kilo aldım

amann hiç dert etme bende 3kilo aldım sağlıklı olsunlarda veririz tatlım yaa

cnm peki ne kadar yatmam gerek, doktor bana sabah kullan dedi, işe gelmeden önce koyacağım o zaman, peki onu kullanırken ilişki yasağı oluyor mu?

Carm ben çalşmadğm içn erkndn koyp uyuyrdm ama çalşyrsan yarm saat 45dk yetrli olr herlde ilşki yasağı yoktu bizde canm ama tabi ayıp olcek azck ama sool tarafa yan yatrk ilşki en doğrusymş

canım sorma ben çikolata yedim, su içtim ,yürüdüm ettim hiiiç banamısın demedi paşam ya....

Aynen valla, al benden de o kadar. 1 ay oldu görmedim kuzumu

yazık acıom yavrucukluraaa bu dünyaya gelecekleri içinnn hain acımasız..
korkuorum nasıl korucaz biz bu yavrucuklaarııı

Üst üste kötü günlerden geçtik bu aralar ülke olarak üzücü olaylar yaşadık Allah kuzucuklarımıza dert tasa göstermesin

Aynen valla, al benden de o kadar. 1 ay oldu görmedim kuzumu
Ben de çok özledim kuzumu
Ya bu arada benim dün akşam bacağıma kramp girdi demiştim ya, 3-4 gündür de sürekli gözüm seyiriyor. Bu da acaba kalsiyum magnezyumla alakalı bir durum olabilir mi? yaşayanınız var mı? resmen takıldı ya sinirim bozuluyor artık

bu antika durum bendede var sol gözüm seyriyor..
bende hiç sormadım doktore..

Amanın göz seyirmesi kadar sinir bozucu bir şey daha yok sanırım, valla sebebi nedir bilemiyorum. Yani bana da ara ara oluyordu eskiden ama, bunun vitamin eksiliği ile ilgili olduğunu hiç duymamıştım. Belki bilen birileri vardır.

Kizlar, birşey aşerdiginizde esiniz hemen alip getiriyor mu?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ben hiç aşermiyorum ki canım bir de bebişlerimizin huyu, hamilelikteki tavırlarımıza benziyormuş, o yüzden normal zamanda yapacağım kaprisleri bile yapmıyorum, kızım nazlı ve hassas olmasın diye, eşim çok memnun, evde hiç kavga çıkmıyor, doğum sonrasına saklıyorum enerjimi

hadi bakalım hayırlı sonuçlarla dön inşallah, duble kontrolden geçecek senin kuzu

kizlar merhaba dun 14+5 de kizim olcagini ogrendim ins saglikla gelsin butun bebislerimiz dunyaya size sorum daha degisirmi cinsiyeti yani alisveris icin erkenmi siz nezaman ogrendiniz :)

16 da garanti sonuç oluyormuş canım, muhtemelen doğrudur, hayırlı olsun ama bir sonraki kontrolü bekle bence

oyy maaşallah, süslü olacak senin prenses, şimdiden başlamış saç bakımına

evet canım bebeği düzenli takip edecekler, aşı için gittiğinde bebeğin kalbini de dinleyebilir, ve ilgililer, bence bir an önce yaptır kaydını

tam anlamadım canım, kramp girince ayağımızı öne doğru mu kıvırıcaz yani:26::26:

hayırlı olsun canım, ruh üfleme olayını nette okuyunca ilahiyatçı bir dostuma danışmıştım ben de, o ruh üflenmesi için özel bir zaman olmadığını, bebeği öğrendiğin anda ona yönelik, dua ibadet vb başlamak gerektiğini söylemişti, ben bol bol okuyorum allahım kabul etsin

bence onlar bebişlerin canım, emin ol ben ilk 10. haftada hissetmiştim ama emin olamamıştım, hatta hissetmediğimi sanıyorrdum.zamanla hissettiğim hep aynı olunca artık eminim, ama pazartesiden beri daha fazla hareket ediyor prernsesim benim

canım sorma ben çikolata yedim, su içtim ,yürüdüm ettim hiiiç banamısın demedi paşam ya....

sen fark edemiyorsundur canım, tatlı yedğinde hatta meyve suyunda bile hareketleniyor, doktora giderken dene bak göreceksin

dün telefonuma bebeğim diye bir uygulama yükledim arkadaşlar, hepinize tavsiye ederim, çok detaylı bilgi ve takip var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…