Benimde oglusum olacakmış kızlar yeni ogrendik. :)
Bu arada dördüncü ayda bebege ruh üfürüldügü zaman yanlis hatirlamiyorsam, o yuzden o siralarda iyi seyler yapmaya ozen gostermek faydali olurmus. Mesela tv bakmamak gibi. Aklinizda bulunsun.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Olsun senin karnında en huzurlu oldukları yerdeler
İnşallah öğreniriz canımValla heyecan dorukta bende, inşallah bebeğim bu sefer nazlanmaz da cinsiyeti öğreniriz. Her seferinde horon tepiyor içeride, az sakin dursa
gözün aydın cnm, olsun sağlıklı olsun da tembel olsun varsınoh kızlar 3'lü test sonucum iyi şükür amniyon sıvım azdı normale dönmüşyalnız bebeğim hep uyuyor... çok tembel ya doktor karnımı bayağı bir dürtükledi paşam lütfedip hareket etti.. böyle tembel bebeği olan var mı benim gibi yahu...
kızlarrr 10 dakikadır aralıksız bir kımıltılar hissediyorum böyle vuruş gibi çırpınış gibi...
gaz gibi değil..
tam da emin olamıyorum ama çok heyecanlandım
elimi koydum biraz karnıma devam etti..
sanırım bebişlerim bunlar ya Allahıma çok şükür
ayy hadi gözün aydın zeyy..bendede arada pıt oluyo ama emin olamıyom..darısı başımıza artık:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canım ben 3.5 ay kullandm vajinadan sabah ve akşm wc girdkten sonra ellermi yıkyp itekleybldğm kadr içeri koyp yatyrdm yatmn gerekyr yksa eriynce akyor dışarı. Birz sersemlik yapyor akıntıda çok olyo o sırda günlk ped çok işe yaryor.
inanmıyorum,aşerme kardeşliği..geçen bende suböreği aşerdim..börekçide bitmiş..yiyemedim hala 😔
haa demekki normalmiş yaa bende anneme yaptırdım ya walla kaç dilim yedim hatırlamıyorumama çok kilo aldım ya daha 4ayı bitti bn 3 kilo aldım
cnm peki ne kadar yatmam gerek, doktor bana sabah kullan dedi, işe gelmeden önce koyacağım o zaman, peki onu kullanırken ilişki yasağı oluyor mu?
Kadin dogum doktoru yapmiyor , aile hekimine hamile oldugunuzu bildirmediyseniz aramazlar.
İnşallah öğreniriz canımBana bugün zaman geçmek bilmiyor ya, bi cumartesi olaydı
gözün aydın cnm, olsun sağlıklı olsun da tembel olsun varsınBen gitmeden 1 saat önce çikolata yemiştim, çok hareketliydi. Çikolatadan mı bilmem artık
canım sorma ben çikolata yedim, su içtim ,yürüdüm ettim hiiiç banamısın demedi paşam ya....
http://urun.gittigidiyor.com/ev-ele...ebbe-kulaktan-ve-alindan-ates-olcer-114157363
arkadaşlar bu sizce nasıldır deneyen var mı
İnşallah öğreniriz canımBana bugün zaman geçmek bilmiyor ya, bi cumartesi olaydı
gözün aydın cnm, olsun sağlıklı olsun da tembel olsun varsınBen gitmeden 1 saat önce çikolata yemiştim, çok hareketliydi. Çikolatadan mı bilmem artık
yazık acıom yavrucukluraaa bu dünyaya gelecekleri içinnn hain acımasız..
korkuorum nasıl korucaz biz bu yavrucuklaarııı
Ben de çok özledim kuzumuAynen valla, al benden de o kadar. 1 ay oldu görmedim kuzumu
bu antika durum bendede var sol gözüm seyriyor..Ben de çok özledim kuzumu
Ya bu arada benim dün akşam bacağıma kramp girdi demiştim ya, 3-4 gündür de sürekli gözüm seyiriyor. Bu da acaba kalsiyum magnezyumla alakalı bir durum olabilir mi? yaşayanınız var mı? resmen takıldı ya sinirim bozuluyor artık
Ben de çok özledim kuzumu
Ya bu arada benim dün akşam bacağıma kramp girdi demiştim ya, 3-4 gündür de sürekli gözüm seyiriyor. Bu da acaba kalsiyum magnezyumla alakalı bir durum olabilir mi? yaşayanınız var mı? resmen takıldı ya sinirim bozuluyor artık
Kizlar, birşey aşerdiginizde esiniz hemen alip getiriyor mu?
Kızlar şimdi bzim bankanın anlaşmalı hastanesinden aradılar cumartesi gelin ayrıntılı usg yapalım dediler bende tamam dedim,kendi doktorum bu ayın sonuna vermişti randevuyu:) iki kez bakılmış olacak bebişe.nasıl olsa ödeme yapmayacağım için kabul ettim hemen kendi doktorumda ay sonunda tekrar bakar:) çok heyecanlandım ben ya inşallah güzel çıkar sonucumuz.cumartesi olmaz şimdi bana.birde cumartesi 17+2 olacağım biraz erken değil mi sanki ayrıntılı için?
kizlar merhaba dun 14+5 de kizim olcagini ogrendim ins saglikla gelsin butun bebislerimiz dunyaya size sorum daha degisirmi cinsiyeti yani alisveris icin erkenmi siz nezaman ogrendiniz :)
Ben yaptırdım bugün detaylı canım çok şükür herşey yolunda dedi organlarına kalbine beynine ayak we el kemiklerine baktı bide
ağırlığına 200 gram geldi :)
saçı tarıyordu kızım :) bize güzel gözükmek için :)
diğer randewum 4 hafta sonra ondada kalbine we kan akışlarına bakıcak. Rabbime emanet tüm bebekler
Aile hekimimi de bunun kaydını tutanları da Allah ıslah etsin, 9 sene evvel bandırmadan istanbula taşındım, aile hekimi bandırmada gözüktüğü için 2 kere yazılı dilekçe verdim sağlık ocağına hala bandırma gözüküo. aile hekimine bi e mail atayım bildireyim bari.
bu arada bişi duydum, bebek doğunca zorunlu aşıları için aşısını yaptırınca sağlık ocağına bildirmek gerekiyomuş hummm
Canm ovalatmak iyi değil kramp girdğnde hangi bacağna giryosa o ayağınzn parmklarını iyice kendnze doğru çekin topuğu dışarı doğru öyle düzelyr hiç harkt edemyrsm eşme ayağımı iteklettryorm.
Benimde oglusum olacakmış kızlar yeni ogrendik. :)
Bu arada dördüncü ayda bebege ruh üfürüldügü zaman yanlis hatirlamiyorsam, o yuzden o siralarda iyi seyler yapmaya ozen gostermek faydali olurmus. Mesela tv bakmamak gibi. Aklinizda bulunsun.
kızlarrr 10 dakikadır aralıksız bir kımıltılar hissediyorum böyle vuruş gibi çırpınış gibi...
gaz gibi değil..
tam da emin olamıyorum ama çok heyecanlandım
elimi koydum biraz karnıma devam etti..
sanırım bebişlerim bunlar ya Allahıma çok şükür
canım sorma ben çikolata yedim, su içtim ,yürüdüm ettim hiiiç banamısın demedi paşam ya....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?