Bende çok takiyorum yaa hele hafta sonu idraryolumu usutmusum su geldi benden doktora gittim idrar kacirmisindir dedi tahlil yapti enfeksiyondan dedi cocuk baski yapiyo anlamamissin ben suyum geliyomu acaba diye ne kadar panik oldum herşeyde bi stres yaşıyorum biraz kendimizi dinlemesek belki iyi olucak ama insanin elinde değil sizin cinsiyet bellimi
Allah her hamileye seninki gibi uşak versin. her merak ettiğinde hemen göstersin. bu arada aynı tarihte doğumumuz hayırlısıyla.
Anladm cnm. Ben daha ogrenmedim cinsiyti . Pazartesi kontrole giderken visne suyu icmeyi dusunuyorum. Bakalim hayirlisi
Günaydin kizlar, birşey sorcam 15.haftama girdim, suan bebegim beni duyuyor mu? Yoksa 24. Haftada mi duymaya baslayacak. Telefnumdaki uygulamalara göre 15. Haftada sizi duyar yaziyor. Ama internette 24.haftada yazıyor.. bilginiz var mi?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım hastanede giyeceğin rengi kesinlikle açık renk alma..
çünkü sezertanda olsa normalde olsa kan olabiliyor yani oluyor daha doğrusu..
ben 2 tane alıcam..
hastaneye giyeceğimizi kırmızı alıcam..
eve çıkıp banyo yapıncada krem rengi alıcam dantelli falan güzel birşey...
Slm kizlar daha once basindan sezaryen dogum gecmis biri olarak ben gecelik tavsiye edecegim. Cunku sezaryende alt pijamayi giymek ilk gunlerde inanilmaz zor oluo.cok ayrintiya girmek istemiyorum.ama dusunurseniz alt karin kesilio. Ve oraya pansuman yapilio. Lastik kismi bile rahatsiz etmisti beni. Ve acik renk konusunda da kesinlikle hakli arkadaslar ilk gun ozellikle en az 40 derecede yikanabilir turde pijama ya da gecelik almanizi tavsiye dderim. Benimki narin pembis suslu bi pijama takimiydi da o yuzden 30dan fazlaya atsam bozulurdu. Giyemedim.
Canim çok saol.bilgi için...ama gecelikke kadim ayında usutmeyelim
Gunaydin güzel hanimlarrrbiraz sonra annemle carsiya cikacagiz bebeğe battaniye camasir fajan akacagiz çok heyecanlı
Gunaydin güzel hanimlarrrbiraz sonra annemle carsiya cikacagiz bebeğe battaniye camasir fajan akacagiz çok heyecanlı
Evet onu da dusunuorum cunku ben dogum yaptigimda temmuz ayiydi. Ama hastane cok soguk olmaz diye dusunuorum cunku yanimizda bebiskolar da olacak ya::))))
Çokkkk heycanlı ya benim sıpa kız mı erkk mi ya çatlyacm 3gün kaldıbende bişler almk istyorm artk
herkese günaydın. Galiba soğuk aldım, tüm vücudum ağrıyor, burnum tıkandı ve boğazım çooookk acıyor. İnşallah ateşim çıkmaz. Ne yapacağım bilemedim Yatsam olmuyor, kalksam olmuyor...:2:
ara renkler al canım, çokk daha güzel şeyler var, ben kız diye hep pembe giydirilmesine karşıyım
benim kızım doğanın tüm renkleriyle barışık olacak, hele sarılar öyle güzel ki bayıldım bayıldım
Bizim aneanne yelekleri hırkaları patikleri faln hep ara renk ördü. Renk açsndan değil de mesla erkeklere papyonlu yelekli faln olyr ya öle şeylr almk istym
Tunaydn kizlr haftnn son gunu bizde yarn alisverise ccikcaz papyonlu seylere baylryrm ayrca ben kuzumu hissedyrm ozellikle aksm nmazndaykn bide babsi elini gobegime koyup konstgnda harekt edyo muthiss bi duygu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?