2014 Kasım Anneleri

Hakveriyorum sana daha az kendimizi dinlemeliyiz aslında. Benimde bundan önceki ilk gebeliğim düşük olunca kaygım olabiliyor. Benim cinsiyet belli kızım olacak inşallah

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Allah her hamileye seninki gibi uşak versin. her merak ettiğinde hemen göstersin . bu arada aynı tarihte doğumumuz hayırlısıyla.

Uşak deyince hemen iline baktım. Sende Rizedensin:) aynı tarihte evet doğumumuz. Hangi doktora gidiyorsun

Anladm cnm. Ben daha ogrenmedim cinsiyti . Pazartesi kontrole giderken visne suyu icmeyi dusunuyorum. Bakalim hayirlisi

Ben tadelle yiyorum. Yoğun oluyor çikolatası sağlıkçı arkadaşım önermişti. Gerçektende bebek doping almış gibi oluyor:) her açıdan poz veriyor resmen benimki

Günaydınlar😄😄bütün 15:30 da randevumuz var bebişimi görcem inşallah iyidir minik😊ayrıntılı ultrasonda gireceğim için çok heyecanlıyım😊birde kızlar ben bugün soracağım sizde sorun istersiniz doktorunuza ,24-28haftalar arası kalp ekosu gibi bir şey çekiliyormuş bebeğe ve randevu önceden alınmalıymış .

Günydın canm bende 16. Haftadn sonra diye duyup okumştum ben arada konşyrm inş duyuyordur. Duyuyo gibi gelyo bana tek otrdğmda pik harkt etmyo nerde arkdaşlrmla dedikodu yapsk o da içrdn iteklyo :26: kız mı ki ne

Slm kizlar daha once basindan sezaryen dogum gecmis biri olarak ben gecelik tavsiye edecegim. Cunku sezaryende alt pijamayi giymek ilk gunlerde inanilmaz zor oluo.cok ayrintiya girmek istemiyorum.ama dusunurseniz alt karin kesilio. Ve oraya pansuman yapilio. Lastik kismi bile rahatsiz etmisti beni. Ve acik renk konusunda da kesinlikle hakli arkadaslar ilk gun ozellikle en az 40 derecede yikanabilir turde pijama ya da gecelik almanizi tavsiye dderim. Benimki narin pembis suslu bi pijama takimiydi da o yuzden 30dan fazlaya atsam bozulurdu. Giyemedim.

Canim çok saol.bilgi için...ama gecelikke kadim ayında usutmeyelim

bebeğime bebefix den ıslak mendil sebamed şampuan sabun ve pişik önleyici krem aldımmm

Gunaydin güzel hanimlarrr biraz sonra annemle carsiya cikacagiz bebeğe battaniye camasir fajan akacagiz çok heyecanlı

herkese günaydın. Galiba soğuk aldım, tüm vücudum ağrıyor, burnum tıkandı ve boğazım çooookk acıyor. İnşallah ateşim çıkmaz. Ne yapacağım bilemedim Yatsam olmuyor, kalksam olmuyor...:2:

Gunaydin güzel hanimlarrr biraz sonra annemle carsiya cikacagiz bebeğe battaniye camasir fajan akacagiz çok heyecanlı

aldıklarını paylaş merakla bekliyorum
Evet onu da dusunuorum cunku ben dogum yaptigimda temmuz ayiydi. Ama hastane cok soguk olmaz diye dusunuorum cunku yanimizda bebiskolar da olacak ya::))))

ben çok çabuk üşüyen bir insanım canım hala çorapla yatmaktayım sen düşün, beli rahat pijamalara bakıcam karnımı sıkmasın diye, onu hatırlatman iyi oldu, kom da gördüm erkek pijaması tipinde önden düğmeli pijama takımları var ondan alıcam hastane için, ama bellerini tekrar kontrol etmeliyim

Çokkkk heycanlı ya benim sıpa kız mı erkk mi ya çatlyacm 3gün kaldı bende bişler almk istyorm artk

ara renkler al canım, çokk daha güzel şeyler var, ben kız diye hep pembe giydirilmesine karşıyım
benim kızım doğanın tüm renkleriyle barışık olacak, hele sarılar öyle güzel ki bayıldım bayıldım

herkese günaydın. Galiba soğuk aldım, tüm vücudum ağrıyor, burnum tıkandı ve boğazım çooookk acıyor. İnşallah ateşim çıkmaz. Ne yapacağım bilemedim Yatsam olmuyor, kalksam olmuyor...:2:

geçmiş olsun canım, havalar çok kötü, dikkat et kendine, önce dinlen, sıcak bir çorba iç, üstüne de bir bardak ballı zencefilli ıhlamur ohh şifa olsunhafiflemezse doktora gidersin:2::2:

geçmiş olsun canım, havalar çok kötü, dikkat et kendine, önce dinlen, sıcak bir çorba iç, üstüne de bir bardak ballı zencefilli ıhlamur ohh şifa olsunhafiflemezse doktora gidersin:2::2:[/QUOTE]

teşekkür ederim, inşallah en kısa sürede geçer.

günaydınn günel annişlerr:):)
herkesin keyfi iyidir inş. kızlar yaa benim hala bulantılarm ve kusmalarım geçmedi çeken varmı benim gibi birde ben hala bebişimi hiç hissetmedimm elimi koyuyorum dinliyorum yatıyorum saatlerce hareket edermi diye çikolata yiyyorum yokk
Artık bulantılar olmasa kötü düşünmeye başlıycamda bulantı olunca iyi iyi yaşıyo diye kendimi sevindiriyorumm.

Tunaydn kizlr haftnn son gunu bizde yarn alisverise ccikcaz papyonlu seylere baylryrm ayrca ben kuzumu hissedyrm ozellikle aksm nmazndaykn bide babsi elini gobegime koyup konstgnda harekt edyo muthiss bi duygu

Tunaydn kizlr haftnn son gunu bizde yarn alisverise ccikcaz papyonlu seylere baylryrm ayrca ben kuzumu hissedyrm ozellikle aksm nmazndaykn bide babsi elini gobegime koyup konstgnda harekt edyo muthiss bi duygu

ya bende hissetmeyenlerdenim yada hissedip bilmeyenlerden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…