2014 Kasım Anneleri

arkadaşlar iyi haftasonları; benim bebeğime drun biri erkek dedi diğeri kıza benziyor dedi, artık salı günü tarama testi için gittiğimizde öğrencez inşallah. bir de hafif bulantılar devam ediyor fakat bu koku hassasiyeti hala geçmiş değil, özellikle kendi evimin kokusu beni mahvediyor. deterjan parfüm deli ediyor. böyle olan var mı aranızda?

herkese günaydın. Galiba soğuk aldım, tüm vücudum ağrıyor, burnum tıkandı ve boğazım çooookk acıyor. İnşallah ateşim çıkmaz. Ne yapacağım bilemedim Yatsam olmuyor, kalksam olmuyor...:2:

Geçmiş olsun dikkat et ıhlamur iç bende hastayım burun akıntım ve baş ağrım var :2::2::2::2::2:

Günaydın annelerrr bir haftayı daha devirmek üzereyiz, musmutlu bir hafta gelsin pazartesi prensesimizi göreceğiz babamız çok heyecanlı pek özlemiş kızını

Merhaba. Verdiginiz bilgiler icin tesekkurler. Sezeryan dogumunuz nasil. Gect. Zor oldu mu? Mesela dikis yerleri acimasin diye korse giymek iyi diyorlar. Bu dogru mu?

Tunaydn kizlr haftnn son gunu bizde yarn alisverise ccikcaz papyonlu seylere baylryrm ayrca ben kuzumu hissedyrm ozellikle aksm nmazndaykn bide babsi elini gobegime koyup konstgnda harekt edyo muthiss bi duygu

aldiklarinin fotolarini paylasirmisin :)

kizlar neler aldiniz neler tavsiye edersiniz

bibrfon emzik bebek arabasi ana kucagi kiayfet

ben cok acemiyim kis bebegini nasil giydircez

bende bugün İstanbul Atakent acıbademden doğum fiyatlarını aldım
normal 3000 tl
epidural normal 4000 tl
sezeryan 4500 tl
epi.sezeryan 5000 tl

ilgilenenlere...

Ben kadıköy acıbademe gidiyorum we acıbadem sigortam war full gebelik sigortacım acıbademde normal doğumun bile 10.000 başladığını söylemişti rakamlar gercekden iyi

Merhaba. Verdiginiz bilgiler icin tesekkurler. Sezeryan dogumunuz nasil. Gect. Zor oldu mu? Mesela dikis yerleri acimasin diye korse giymek iyi diyorlar. Bu dogru mu?
Ilk gunler korse giyilmez saniyorum ben. Cunku hareket etmek zor oluyor.genelde sezaryen dogum yapanlar cok kolay oldu falan diyorlar ama ben oyle dusunmuyorum. Sezaryende sonrasi zor.
Dikis yerleri acimior. O kismi ben 2 yil oldu hala hissetmiyorum. Sinirler zarar gordugu icinmis sanirim. Ama ameliyat oldugu icin ozellikle tuvalete gitmek egilmek kalkmak sıkıntı. Hatta ablam beni guldurmustu gulerken o bolge nasil acidi anlatamam. Hareketler kisitlaniyor kisaca.

Ayyy çok korkuyorum sezaryandan:18:
İnşallah norml doğum yaparmm

Veee işte bizde öğrendikkkkk , kızlar bir prensesim oluyorrrrrrrrrr

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Anliyorum cnm. Aslinda normal dogum cok istiyorum fakat beniim dogustan kalca cikigim vardi ameliyatsiz bir sekilde bebekken duzelmisim. Daha doktora sormadim ama cevremden duydugum kadariyla sezeryan olur diiyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…