2014 Kasım Anneleri

Kizlar dun yazamadım coluk cocik yemek sinav falan derken.guzel dua ve dilekleriniz icin Allah razi olsun inşallah Rabbim sizlerede gonlunuzdekini nasip etsin. Canim ben 16+5 tim dun daha küçük dedi doktor zaten gicikti ta canımı yskti bebege nasıl bastirdiysa çocuk oynuyordu ama bu denli canimi yakmamisti daha insallah en kisa zamanda bizde netlesiriz

aaa gerizekalıya bak...görememiş bastırmış usg yi..kendi becereksizliğini sana vurmuş..
canım merak etme özeldede var bu tipler..
bence doktoruna düşeceksin devlet özel fark etmiyor..

Canim kendi doktorum cok iyi ama onlar kendo bakmiyo her defasında ultrosanda baska doktora denk geliyosun ama bu drfa ki bebege bakmama bile musade etmedi:'(

Insallah pazartesi öğrenirsin cinsiyetini Canim ben temmuz ayına kaldım artik:') oda gosterirse benim doktorum çok iyi ama onun odasinda ultrosan yok o bakamiyo o yüzden. Bu arada beraber olurken canim acıyor dedim anlattım durumu pepentan krem sur tahriş oluyodur dedi onu da halledip rahatladım cok şükür. Bugunde sinavi atlattim yarin bakalım onu da atlatsam rahatlayacagim. Canim sen kiz istiyorsun ya bak bakalim sol gözünde v seklinde damar var mı ve sol göğsün daha büyük mu? Benim kızım da bunlar tutmuştu ve gene ayni bakalım bide hastahanede bi kadın soyledi erkegin sag testisi erkek hormonu salgiliyormus erkek isteyen sol testisi baglarsa ( bu nasil olur hiç anlamis degilim) erkk olurmuş doğruluk değeri varmi bilmiyorum ama sizlerle paylaşayım dedim

Anliyorum cnm. Aslinda normal dogum cok istiyorum fakat beniim dogustan kalca cikigim vardi ameliyatsiz bir sekilde bebekken duzelmisim. Daha doktora sormadim ama cevremden duydugum kadariyla sezeryan olur diiyorlar

Riskli durumlarda sezaryen en mantiklisi zaten.yarabbim hepimize saglikli dogumlar nasip etsin.

Benim de belli degl cinsiyet. Ben de çarşamba gdicem 3lu teste. Muhtemelen risk ckack herkeste cikiyor 3lu de.. umarm cinsiyetimizdd belli degl.. bebekler kacinci haftada duyuyor bilen var mi.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Riskli durumlarda sezaryen en mantiklisi zaten.yarabbim hepimize saglikli dogumlar nasip etsin.

Amin canimya. Rabbim herkese guzel hayirli dogumlar nasip etsin insallah. Birde ben buraya telefondan giriyorum bunun bebegime bir zarari olur mu hep aklima takliyor sizce varmidir sakincasi

güzel anneler benim de kızım olacakmış inşallah.. ama o kadar çok değişen duydum ki ayrıntılıyı bekliyorum kesin olması için..
bugün randevu alırken ayrıntılı ultrason(doppler) ve renkli ultrason(4lü ultrason)un farklı şeyler olduğunu öğrendim radyolojide çekilen ayrıntılı ultrason bu organlara fln bakılacak olan renksiz oluyormuş.. renkli ise peritanolog tarafından çekiliyormuş ki o çok daha pahalı.. ne yapsam karar veremedim? sizler ne yapacaksınız?

Cnm ben ozel muayeneddn randevu aldim, ikisini cekiyorlar fiyat toplam 730 lira, bnm sigortam karsiliyor, cok pahali cidden

Teşekkür ederim kızlar. Yine çok nazlandı ama kaçamadı bu sefer

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ayyyy kızmıymışşş yerim ben onu yaaaaa çok duygulandım valla kendim öğrenmişim gibi canım benim inşallah hayırlı evlat olur

Canım kızdır o bence değişmez artık hayırlı olsun..
Benim doktorum aynı zamanda pernatolog o yüzden bilemiyorum..ama ayrıntılıyı yaptırıken renklide görebiliyomuyuz diye bir sor şansını dene..benim doktorum aynı cihazdan açıyo çünkü..

Merhabalar😊bizde geldik doktor muayenemizden .şükür herşey yolunda kızımızın olacağını bir kez daha teyit ettikama bizim yaramaz kordonuyla çok oynuyordu bir koluna dolaydı sonra yüzünün üstüne attı.doktorda takip edelim daha çok küçük bir sorun olmaz ama yinede dikkat edelim dedi😊kalbi,böbrekleri beyni hepsine ayrı ayrı baktı bu ay sonunda kendi doktorumda bakacak inşallah .

şiddetle tavsiye ediyorum. bu kitabı burada bahseden, alıp okuyan bir arkadaş tarafından keşfettim. bugün de aldım.
aklınıza takılan, takılabilecek her sorunun cevabı var.
anne çocuk kitap bölümünde kitabı buldm. bir baktm bir yığın kitap var konuyla alakalı. Ama içerik olarak sanırım enn kapsamlısı bu.
ben d&r den 27 tl ye aldım ama nette daha ucuza da var.
işin uzmanı doktorlar tarafından yazılmış.

💑💓

Eklentiler

• $1402155478943.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 55

Canım 18den sonra annenin sesine tepki veriyolarmış anlamıyorlardır tabiki ama sesine tepki veriyolarmış..

Canım 18den sonra annenin sesine tepki veriyolarmış anlamıyorlardır tabiki ama sesine tepki veriyolarmış..

hadi bakalım ilk hissedenler yazsın da bizde mutlu olalım kardeş....Yarış yapıyoruz kimin bebişi daha önce oynar,tekme atar herkes bebişlere tam gaz versin hadi annem felan diee...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…