bebefix de 12'li paket 50 lira bakmak isteyenlere
ben baktım ürün stokta yoktur diyor bitmiş sanırım...
Kizlar cok şükür kontrol iyi gecti. Gordum kuzumu. Bize de bir pasa geliyorrrr
Veee işte bizde öğrendikkkkk , kızlar bir prensesim oluyorrrrrrrrrr
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hayrli olsn canm cok ssukuriyi gectgne sevndm pasayada slm verelim:)))Kizlar cok şükür kontrol iyi gecti. Gordum kuzumu. Bize de bir pasa geliyorrrr
Nazeninnazmiyesu bi senle ikimiz kaldık galiba netlesmeyen bide zeyy ikizleri ben 17 haftalik oldum bugün doktora gittim sırtı dönük oturuyordu bebeğim doktor popoyu net göremiyorum kız gibi dedi. Sen kaç hafta oldun sana nasıl erkek gibi dedi
aaa gerizekalıya bak...görememiş bastırmış usg yi..kendi becereksizliğini sana vurmuş..
canım merak etme özeldede var bu tipler..
bence doktoruna düşeceksin devlet özel fark etmiyor..
Hareket etmiyor diye ortalığı karıştırdım, en çok zararı da kendime ve de bebeğime verdim tabi. Zavallım stresten büzüşmüş. Neyse şu an iyiyiz, yarın tekrar gidicez, renkli ultrasona giricez. İnşallah cinsiyeti öğreniriz.
Cok cok gecmis olsun canim nazar degdi sana bize pozitiflik aailarken kendin strese gitmissinneyse bundan sonra dikkatli olursun. Kizin oldugunu ogrendin cok sükür annenler ucmustur mutluluktan:') isim ne düşünüyorsunuz?
Biraz fazla stres yaptım durduk yere işte, pozitif olmaya çalışırken, kendi kendime ağla ağla gözlerim şişirdimBebeğim iyi ya onu görmek yetti bana.
Aynen artık daha olmaya karar verdim. Umarım bu karara uyabilirim
Biz zaten fiyat olarak 2000 gibi bir rakamı hazırlamıştık, Bursa yine fiyat konusunda iyi, İstanbul daha feci bir durum da. Bir tarama testinde 2'li ben 60 TL, aynı hastanenin İstanbul şubesi 350-400 diyor. Doğumda fiyat farkı nasıl olur bilemiyorum.
Sizileri de ağlattım kendimle beraber bugün, bundan sonra üzülmek yok. Hep beraber güzel şeyler paylaşacağız inşallah. Eşim iş yerinden izin almış geldi, bana 2 tane hamile pantalonu 2 tane hamile tişörtü almış, hediye olarak. Birazdan da E-Bebek mağazasına gidicez, oradan sinemaya. Rahatlayalım bakalım biraz.
Özel hastaneler böyle, biz az çok tahmin ediyorduk zaten.Benim bebeğim de bağdaş kurmuştu bugün, bakalım yarın ne şımarıklıklar yapacak.
Duymayım sakın heee
Dün bende devlete gittim canım zeynep kamile, hastane beklediğimden daha iyiydi açıkçası ancak doktor tam bir oküs çıktı..
soru sordum o kadar tek kelime cevap vermedi.. Ne bebekle ilgili bir şey söyledi ne bana şunu yap bunu yap dedi.. baktı baktı ultrasona, bilgisayarına bişeyler kaydetti, sonra elime usg çıktılarını verip yolladı.
Allah akıl fikir versin bu doktorlara..
Canım 4,5 yaşında bir oğlum var, Allah birde kız nasip etsin istiyorum..
Bakalım pazartesi belli olur inşallah cinsiyeti ve inşallah kız olur :)
Anliyorum cnm. Aslinda normal dogum cok istiyorum fakat beniim dogustan kalca cikigim vardi ameliyatsiz bir sekilde bebekken duzelmisim. Daha doktora sormadim ama cevremden duydugum kadariyla sezeryan olur diiyorlar
Hahh hayırlı olsuunn süslüü püslüü olsun
gözün aydın canım......... kız gibi malın olsun demişler ......... hehe
Kizlar dun yazamadım coluk cocik yemek sinav falan derken.guzel dua ve dilekleriniz icin Allah razi olsun inşallah Rabbim sizlerede gonlunuzdekini nasip etsin. Canim ben 16+5 tim dun daha küçük dedi doktor zaten gicikti ta canımı yskti bebege nasıl bastirdiysa çocuk oynuyordu ama bu denli canimi yakmamisti dahainsallah en kisa zamanda bizde netlesiriz
Canim kendi doktorum cok iyi ama onlar kendo bakmiyo her defasında ultrosanda baska doktora denk geliyosun ama bu drfa ki bebege bakmama bile musade etmedi:'(
Insallah pazartesi öğrenirsin cinsiyetini Canim ben temmuz ayına kaldım artik:') oda gosterirsebenim doktorum çok iyi ama onun odasinda ultrosan yok o bakamiyo o yüzden. Bu arada beraber olurken canim acıyor dedim anlattım durumu pepentan krem sur tahriş oluyodur dedi onu da halledip rahatladım cok şükür. Bugunde sinavi atlattim yarin bakalım onu da atlatsam rahatlayacagim. Canim sen kiz istiyorsun ya bak bakalim sol gözünde v seklinde damar var mı ve sol göğsün daha büyük mu? Benim kızım da bunlar tutmuştu ve gene ayni bakalım bide hastahanede bi kadın soyledi erkegin sag testisi erkek hormonu salgiliyormus erkek isteyen sol testisi baglarsa ( bu nasil olur hiç anlamis degilim) erkk olurmuş doğruluk değeri varmi bilmiyorum ama sizlerle paylaşayım dedim
Cnm foto koy :)
Riskli durumlarda sezaryen en mantiklisi zaten.yarabbim hepimize saglikli dogumlar nasip etsin.
güzel anneler benim de kızım olacakmış inşallah.. ama o kadar çok değişen duydum ki ayrıntılıyı bekliyorum kesin olması için..
bugün randevu alırken ayrıntılı ultrason(doppler) ve renkli ultrason(4lü ultrason)un farklı şeyler olduğunu öğrendimradyolojide çekilen ayrıntılı ultrason bu organlara fln bakılacak olan renksiz oluyormuş.. renkli ise peritanolog tarafından çekiliyormuş ki o çok daha pahalı.. ne yapsam karar veremedim? sizler ne yapacaksınız?
Teşekkür ederim kızlar. Yine çok nazlandı ama kaçamadı bu sefer
güzel anneler benim de kızım olacakmış inşallah.. ama o kadar çok değişen duydum ki ayrıntılıyı bekliyorum kesin olması için..
bugün randevu alırken ayrıntılı ultrason(doppler) ve renkli ultrason(4lü ultrason)un farklı şeyler olduğunu öğrendimradyolojide çekilen ayrıntılı ultrason bu organlara fln bakılacak olan renksiz oluyormuş.. renkli ise peritanolog tarafından çekiliyormuş ki o çok daha pahalı.. ne yapsam karar veremedim? sizler ne yapacaksınız?
Benim de belli degl cinsiyet. Ben de çarşamba gdicem 3lu teste. Muhtemelen risk ckack herkeste cikiyor 3lu de.. umarm cinsiyetimizdd belli degl.. bebekler kacinci haftada duyuyor bilen var mi.
Canım 18den sonra annenin sesine tepki veriyolarmış anlamıyorlardır tabiki ama sesine tepki veriyolarmış..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?