2014 Kasım Anneleri

Bizimde cinsiyetleri belli oldu ikiside kızmış herkes için hayırlısı...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bizimde cinsiyetleri belli oldu ikiside kızmış herkes için hayırlısı...

Ayy hayırlı olsun canım seninde mi ikiz..bende daha öğrenmedim..haftaya detaylı var orda artık öğreniriz inşallah cinsiyetleri..

hadi bakalım ilk hissedenler yazsın da bizde mutlu olalım kardeş....Yarış yapıyoruz kimin bebişi daha önce oynar,tekme atar herkes bebişlere tam gaz versin hadi annem felan diee...

Hehe tepki veriyolar da bakalım ne zaman hissedicez

Kizlar suda dogum düşünen var mi?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Evet ikiz galiba sizinle haftamız yakın ben 17 deyim

benimde 17 canım 20 kasım doğum tarihleri ama 1 hafta önde gidiyolardı 2 kontroldür..bakalım haftaya detaylı var inşallah bende öğrenirim cinsiyetlerini sağlıkla...

Amin canimya. Rabbim herkese guzel hayirli dogumlar nasip etsin insallah. Birde ben buraya telefondan giriyorum bunun bebegime bir zarari olur mu hep aklima takliyor sizce varmidir sakincasi

Ben de akilli telefon kullaniorum. Interneti de genelde acik:((gece kapatiorum ama esimin teli acik oluo. Umarim bi sakincasi yoktur. Bilen arkadaslar aydinlatirsa ben de mutlu olurm.

merhaba boğaz acısı için elma sirkesini su ile inceltip gargara yapmanızı tavsiye ederim acıyı yanmayı saat başı yaparsanız 1 gün içinde kesinlikle kesiyor.ben grip olduğumda öyle kurtulmuştum arkadaşlar

Geçmiş olsun dikkat et ıhlamur iç bende hastayım burun akıntım ve baş ağrım var :2::2::2::2::2:

sana da geçmiş olsun canım. Ben de limon suyunu sıcak su ile karıştırdım, içine biraz tuz biraz da şeker atıp içtim. Halsizliğimi aldı ama acaip hapşırmaya başladım ya....

teşekkür ederim canım bu dertten muzdaribim 2 gündür, deneyeyim.

drun uzun dedıgı 70 cmde doğacak degıl merakk etme kullanırsın

rica ederim canım.ama saat başı geçene kadar sürekli sürekli yap.ben 500ml lik şişenin içine hazırlayıp lavobonun yanına koydum sürekli onu yaptım.çalışıyorsan başka bir şişeye hazırla gene onuda yanında götür

Günaydın cici anneler. Bugür karnmda krampla uyandm. 3 hafta geçti 3gün geçmyo bebğmi göremedn raht edemycm.

Gunaydin güzel hanimlarrr biraz sonra annemle carsiya cikacagiz bebeğe battaniye camasir fajan akacagiz çok heyecanlı

Günydn canmm napysnn. Dün hangi mağazlra gittn nasldı fiytlrı faln. Almayp baknca çk güzl şyler bulyrm da alacksm bi türlü istdğmi bulamym

hoşgeldiniz ,hayırlı olsun rabbim tamamına erdirsin inşallah

Ilk bebeğiniz kaç yaşında ve amniyosentez yaptırdınız mı?2'li 3'lü tarama testleri sonuçlarınız nasıl çıktı.bende 39 yaşındayım Kasım 10'da dogum yapacağım.tarama testlerimin sonuçları kötü çıktı.moralim çok bozuk

Ayyyy kızmıymışşş yerim ben onu yaaaaa çok duygulandım valla kendim öğrenmişim gibi canım benim inşallah hayırlı evlat olur

Sonunda öğrendik canım, yine nazlandı ama sonunda açtı bacaklarını. Bacak arasında 2 minik dudak vardı, bizde gördük

Bu arada boyu 20cm olmuş. Doktor şaşırdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…