Günydn canmm napysnn. Dün hangi mağazlra gittn nasldı fiytlrı faln. Almayp baknca çk güzl şyler bulyrm da alacksm bi türlü istdğmi bulamym
rica ederim canım.ama saat başı geçene kadar sürekli sürekli yap.ben 500ml lik şişenin içine hazırlayıp lavobonun yanına koydum sürekli onu yaptım.çalışıyorsan başka bir şişeye hazırla gene onuda yanında götür
Nllcim hayirli olsun yazilarini takip ediyorum.Sonunda öğrendik canım, yine nazlandı ama sonunda açtı bacaklarını. Bacak arasında 2 minik dudak vardı, bizde gördük
Bu arada boyu 20cm olmuş. Doktor şaşırdı
Sonunda öğrendik canım, yine nazlandı ama sonunda açtı bacaklarını. Bacak arasında 2 minik dudak vardı, bizde gördük
Bu arada boyu 20cm olmuş. Doktor şaşırdı
Ilk bebeğiniz kaç yaşında ve amniyosentez yaptırdınız mı?2'li 3'lü tarama testleri sonuçlarınız nasıl çıktı.bende 39 yaşındayım Kasım 10'da dogum yapacağım.tarama testlerimin sonuçları kötü çıktı.moralim çok bozuk
mrblar tubahakan. öncelikle maşallah çekeyim bebeğine :) doktor kaç cm dedi merak ettim.
Merhaba 17. haftamız. 123 cm çok uzun bi bebek olcak dedi ama normali ne kadar bilmiyorum. Sadece doktorun söylediği kadar bilgiye sahibim
Veee işte bizde öğrendikkkkk , kızlar bir prensesim oluyorrrrrrrrrr
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Merhaba 17. haftamız. 123 cm çok uzun bi bebek olcak dedi ama normali ne kadar bilmiyorum. Sadece doktorun söylediği kadar bilgiye sahibim
123cm mı dedın nasıl yanı
Ilk bebeğiniz kaç yaşında ve amniyosentez yaptırdınız mı?2'li 3'lü tarama testleri sonuçlarınız nasıl çıktı.bende 39 yaşındayım Kasım 10'da dogum yapacağım.tarama testlerimin sonuçları kötü çıktı.moralim çok bozuk
bende dedım noluyoz123 mm yazamam gerekiyodu pardonnnnnnnnnnnnnnnnn
16. haftada gitmiştim doktora 142 santim demişti normali ne ki acaba
bende dedım noluyozeger tedırgınsenız 3-6 alın alıncakları
16. haftada gitmiştim doktora 142 santim demişti normali ne ki acaba
göğüsleriniz ne durumda kızlar benimki hala acıyor ve uçları sürekli dökülüyor, krem kullanmaya başlayanınız var mı? ben artık kullanmak istiyorum yoksa çok tahriş olacaklar
göğüsleriniz ne durumda kızlar benimki hala acıyor ve uçları sürekli dökülüyor, krem kullanmaya başlayanınız var mı? ben artık kullanmak istiyorum yoksa çok tahriş olacaklar
Heheh Allah mı söyletti yanlışmı alıntıladın canım ben daha öğrenmedim cinsiyetleri haftaya gidicem doktora
Cnm foto koy :)
yenidoğandan aldım ıslak mendil pamuk ve su sadace
Oo masallhh hosgeldi sefa geldi prensesimz hayrli olsn canm benm
Kizlar dun yazamadım coluk cocik yemek sinav falan derken.guzel dua ve dilekleriniz icin Allah razi olsun inşallah Rabbim sizlerede gonlunuzdekini nasip etsin. Canim ben 16+5 tim dun daha küçük dedi doktor zaten gicikti ta canımı yskti bebege nasıl bastirdiysa çocuk oynuyordu ama bu denli canimi yakmamisti dahainsallah en kisa zamanda bizde netlesiriz
Canim kendi doktorum cok iyi ama onlar kendo bakmiyo her defasında ultrosanda baska doktora denk geliyosun ama bu drfa ki bebege bakmama bile musade etmedi:'(
Insallah pazartesi öğrenirsin cinsiyetini Canim ben temmuz ayına kaldım artik:') oda gosterirsebenim doktorum çok iyi ama onun odasinda ultrosan yok o bakamiyo o yüzden. Bu arada beraber olurken canim acıyor dedim anlattım durumu pepentan krem sur tahriş oluyodur dedi onu da halledip rahatladım cok şükür. Bugunde sinavi atlattim yarin bakalım onu da atlatsam rahatlayacagim. Canim sen kiz istiyorsun ya bak bakalim sol gözünde v seklinde damar var mı ve sol göğsün daha büyük mu? Benim kızım da bunlar tutmuştu ve gene ayni bakalım bide hastahanede bi kadın soyledi erkegin sag testisi erkek hormonu salgiliyormus erkek isteyen sol testisi baglarsa ( bu nasil olur hiç anlamis degilim) erkk olurmuş doğruluk değeri varmi bilmiyorum ama sizlerle paylaşayım dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?