2014 Kasım Anneleri

Günydn canmm napysnn. Dün hangi mağazlra gittn nasldı fiytlrı faln. Almayp baknca çk güzl şyler bulyrm da alacksm bi türlü istdğmi bulamym

Canim dodoriye gittik.oradan ince battaniye aldik civike gittik oradan da 5 ki hastane cikisi zibin ve tulum aldik... Peluş battaniye polar battaniye yine ince battaniye bunlarda kemerinin altındaki büyük bebe magazasindan alfik bence en güzel şeyler buradaydi canim...civilde güzel ama çok kakabalikti ve battaniyeler sanki kilullanilmis gibi yipranmisti ellerin değmesi yüzünden...

Sonunda öğrendik canım, yine nazlandı ama sonunda açtı bacaklarını. Bacak arasında 2 minik dudak vardı, bizde gördük

Bu arada boyu 20cm olmuş. Doktor şaşırdı
Nllcim hayirli olsun yazilarini takip ediyorum.
hayirli saglikli olsun insallah. Bende yarin gidcem doktora bakalim bende ogrnbilcekmyim

Sonunda öğrendik canım, yine nazlandı ama sonunda açtı bacaklarını. Bacak arasında 2 minik dudak vardı, bizde gördük

Bu arada boyu 20cm olmuş. Doktor şaşırdı

Ohh maşallah önden gidiyo herhalde seninkide sonra haftasıyla uyumlu hale gelir..yada boyunuz uzunsa onunda uzun olcak olabilir

Canım yaştan dolayı direk risk çıkar zaten testleri boşver ayrıntılı ultrasona git mutlaka...

ikili testte bır yastan dolayı risk kısmı var bırde kan sonucuna göre sizde hangisi riskli cıktı detaylı ultrasonbu konuda tam sonuç vermez eger bır sorun olursa aldırırım dıyosanız amnıyosentez yaptırın bence bırde yenı bır test cıkmıs harmony testı dıye amnıyosentezınb yerıne kanla bakılıyor düşük riski fln yok bence onu bır söyleyın dra

16. haftada gitmiştim doktora 142 santim demişti normali ne ki acaba

Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin canım inşallah. Bende bilmiyorum işte doktorlar bazen bişeyler söylüyo ve neden öyle dedi normal mi değil mi diye düşünüyorum bende . Aman sağlıklı olsunlar da

16. haftada gitmiştim doktora 142 santim demişti normali ne ki acaba

14.2 olmalı

sadece ikili test yaptırdım canım, normal çok şükür ama onu bile yaptırmayabilirdik, bence bebğini allaha teslim et ve bol dua et, testler adı üstünde risk değerlendiriyor, kesinliği yok, örneğin ikili testte 1/250 down sendromu riskinin yüksek olduğu anlamına taşıyor, ama gerçek hayatta bu hiç de yüksek bir olasılık değil! bence kalbini ferah tut, ortadaki sadece bir risk, oysa senin stresin kanıtlanmış bir negatif etki verecek bebeğine, allahım korusun hepimizin yavrularını

eşi de kendisi çok uzun bir arkadaşımla konuştum kızlar, 0-3 aylıklar bana çok küçük gözüktü, onun oğlu 53 cm doğmuş ve rahatlıkla kullanmış onları, sadece ayklılar konusunda uyardı onlardan fazla alma dedi, ben de ayaksızlardan daha çok alacağım inşallah

zeyy seni çoğumuz kız hissediyoruz merakla bekliyorum cinsiyetlerinizi

göğüsleriniz ne durumda kızlar benimki hala acıyor ve uçları sürekli dökülüyor, krem kullanmaya başlayanınız var mı? ben artık kullanmak istiyorum yoksa çok tahriş olacaklar

göğüsleriniz ne durumda kızlar benimki hala acıyor ve uçları sürekli dökülüyor, krem kullanmaya başlayanınız var mı? ben artık kullanmak istiyorum yoksa çok tahriş olacaklar

benim acı agrı yok 2. aydan sonra gitti ama dediğiniz gii dökülüyor krem olarak bişey kullanmıyorum sebamed bebe yagı almıştım çatlak için gögüslerime de sürüyorum ondan ihtiyaç duymuyorum

canımm benimde çok kaşınıyor acıyor da ben yağlıyorum bol bol...zeytinyağı veya bebe yağı değişmeli sürüyorum biraz olsun ii geliyor

yenidoğandan aldım ıslak mendil pamuk ve su sadace

Oo masallhh hosgeldi sefa geldi prensesimz hayrli olsn canm benm

Bende varım daha cinsiyetini bilmeyen perşembe randevum var dua edin öğrenelim bizdeeee(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…