2014 Kasım Anneleri

Sonunda öğrendik canım, yine nazlandı ama sonunda açtı bacaklarını. Bacak arasında 2 minik dudak vardı, bizde gördük

Bu arada boyu 20cm olmuş. Doktor şaşırdı

Darısı başımıza kardeş

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kızlar merhaba uzun zamandır sitedeyim hatta sizide takipteyim ama yeni geldim aranıza :) bende kasım annesiyim :) çok merak ettiğim bir konu var bebeklerinizi hissediyormusunuz ya da ne zaman hissetmeye başladınız :::::::::)

göğüsleriniz ne durumda kızlar benimki hala acıyor ve uçları sürekli dökülüyor, krem kullanmaya başlayanınız var mı? ben artık kullanmak istiyorum yoksa çok tahriş olacaklar

Şaşkınlıkla dün göğüslerimin çatladığını gördüm. Uç harici yerler kızarık ve tam iki göğsümün birleştiği çizgide leke oluştu. Vay anaamm...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ben hissedeedim yada hissettim de anlamıyorum bileiyorum

Öyle duydum canim sanki.. yanlis alintilamadim. Yanls mi biliyorum ki :)

Hayırlısı kızlar ctsi ayrıntılı da gösterirler diye umuyorum inşallah sağlıkı olsunlarda ilk Size yazıcam

Iyi akşamlar anneler iki gündür mide ağrısı kramp şeklinde ve mide yanması çekiyorum ne yaptiysam geçmedi öneriniz varmı acil?

Bebek göbek cizgisinin altına kadar yükselir deniyor bu haftalarda ama ben kıpırdamayı bazen gobege yakın,genelde alt kısımda hissediyorum.sizde nasıl?

Nllcim hayirli olsun yazilarini takip ediyorum.
hayirli saglikli olsun insallah. Bende yarin gidcem doktora bakalim bende ogrnbilcekmyim

Teşekkür ederim canım, hayırlısıyla inşallah kucaklarımıza da alırız. Öğrenince haber ver

Ohh maşallah önden gidiyo herhalde seninkide sonra haftasıyla uyumlu hale gelir..yada boyunuz uzunsa onunda uzun olcak olabilir

Canım doktorum normali 15-16 cm dedi, kafa ölçümü, karın ölçümü hepsi hafta ile uyumlu ama boyu uzun. Eşimde bende uzun boylu olduğumuz için, doktor normal olduğunu söyledi, ama kısa zamanda bu kadar boy atmasına da şaşırdı

Merhaba 17. haftamız. 123 mm çok uzun bi bebek olcak dedi ama normali ne kadar bilmiyorum. Sadece doktorun söylediği kadar bilgiye sahibim

Hayırlı olsun canım çok sevindim senin adına

Teşekkürler canım.Canım altta hamilelik takvimi göremedim o yüzden bilemiyorum tam olarak kaçıncı haftadasın yada benimle aranda ne kadar fark var ama. Ben 17 haftayı bitirdim bugün itibariyle, yarın 18+0 olucam. Cumartesi 20 cm'di bebeğim, normali 15-16 cm dedi doktor. Eşimde bende uzun boylu olduğumuz için normal olduğunu söyledi. Çünkü diğer tüm gelişimi haftasını ile uyumlu. 123mm dediğin 12.3 cm oluyor ki, bu çokta değil sanki. Normal boyutlarda herhalde. Aman işte bizde bildiğimizden değil, bana doktorum 15-16 dediği için, senin bebeğin boyu bana normalmiş gibi geldi.

Darısı başımıza kardeş

Amin arkadaşım, sağlıklı, hayırlı evlatlar olsunlar gerisi sadece bizim merakımız.

Hayırlı olsun canım, hoşgeldin aramıza. Kaç haftalıksın şu an? Ben 14. haftadan beri falan hissediyorum, o yüzden hissedemeyince de soluğu doktorda alıyorum, ağlayarak...Şu ara oldukça hareketli, hele dondurma karşısında adeta takla atıyor

Son düzenleme:
arkadaşlar aramızda antalya da yaşayan kasım anneleri var mı acaba...eğer varsa tanışmak isterim

Son düzenleme:
.[/B]Canım altta hamilelik takvimi göremedim o yüzden bilemiyorum tam olarak kaçıncı haftadasın yada benimle aranda ne kadar fark var ama. Ben 17 haftayı bitirdim bugün itibariyle, yarın 18+0 olucam. Cumartesi 20 cm'di bebeğim, normali 15-16 cm dedi doktor. Eşimde bende uzun boylu olduğumuz için normal olduğunu söyledi. Çünkü diğer tüm gelişimi haftasını ile uyumlu. 123mm dediğin 12.3 cm oluyor ki, bu çokta değil sanki. Normal boyutlarda herhalde. Aman işte bizde bildiğimizden değil, bana doktorum 15-16 dediği için, senin bebeğin boyu bana normalmiş gibi geldi.

Aynen canım benim de bi bilgim yok ne derlerse onu biliyoruz . Sağlıkla kucağımıza alalım da uzunmuş kısaymış zamanla zaten biz güzel bakarız güzel güzel büyürler inşallah

Bişey dyeyimmi ben senin bebişi 19 haftayı bitiriyor gibi biliyordum aa şaşırdım valla benle aynısın yarın 18+0oluyoruz ama ben yeni yeni pıtpıtlar hissetmeye başladım üstelik 3.çocuğum :18:çoğu kişi bu kızdır o zaman diyor bakalım perşembeye randevum var inşallah gösterir birde benim karnım çıkmadı diyebilirim azıcık çıktı bu yüzden de kız diyorlarr

göğüsleriniz ne durumda kızlar benimki hala acıyor ve uçları sürekli dökülüyor, krem kullanmaya başlayanınız var mı? ben artık kullanmak istiyorum yoksa çok tahriş olacaklar

canım bende henüz tahriş ya da herhangi bir durum yok,ama şimdiden kullanmak istiyorum,geçenlerde almıştım zaten kremimi...bugün yarın başlarım bende sürmeye..

canım bende henüz tahriş ya da herhangi bir durum yok,ama şimdiden kullanmak istiyorum,geçenlerde almıştım zaten kremimi...bugün yarın başlarım bende sürmeye..

gögüs ucu kremi mi süreceksiniz 36. haftadan onra sürmek lazımmış erken sürülürse erken doğuma neden oluyormuş

Ayy sen bana neler dediler bi bilsen :) yüzün güzelleşti o zaman erkek, göbeğin sivri değil yaygın o zaman kız, tatlı yiyorsun erkek, hücre yenileme testine göre erkek, Çin takvimine göre kız. Kafam karışmıştı valla :)) hayırlısı olsun arkadaşım kız oğlan fark etmez. Ama insan merak ediyor.

Iyi akşamlar anneler iki gündür mide ağrısı kramp şeklinde ve mide yanması çekiyorum ne yaptiysam geçmedi öneriniz varmı acil?

Gavıscon al canım mide yanmana en iyi çözüm bide cok uzun aç kalma hafif mide ağrısı yapıyor az we öz ye yağlı şeylerden uzakdır.eger gecmezse tabii dr ara danış

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bebek göbek cizgisinin altına kadar yükselir deniyor bu haftalarda ama ben kıpırdamayı bazen gobege yakın,genelde alt kısımda hissediyorum.sizde nasıl?

Ben sabahları sırt üstü yatınca 1 2 gün 3 weya 4 tane böyle bi dokunma hıssettım elımı karnıma koyunca ama gunduz hiç hissetmıyorum 18+1 olucam yarın ilk bebilim belkım o yüzden

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Gunaydin kizlar dun sag tarafimda inanilmaz bir agri yasadim. Bence orasi bebisimin oldugu yerdi. Niye oyle bir agri oldu anladim:( cok surmedi gecti ama hala panik bir haldeyim:((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…