2014 Kasım Anneleri

Günaydın güzel anneler!

Yeni bir haftaya başlangıç yaptık.. Bebişlerimiz ve bizler için sağlıklı ve mutlu bir hafta olsun.
Çünkü bu hafta daha çok hissetmeye başlayacağız.

Kontrolleri olanlara bol ferahlık ve güzel haberler almalarını diliyorum.

Artık yemenize içmenize dikkat edin!
Kilolar gelmeye başlıyor. :)

Yürüyüşleri sakın ihmal etmeyelim. Hem rahat doğum hemde doğum sonrası fitlik için!

Telefonları çok kullanmamaya dikkat edin. Birini ararken ya kulaklık kullanın ya da karşı taraf açınca kulağınıza tutun. Radyasyona daha az maruz kalmamız lazım.

Şimdiye kadar topuklu ayakkabı giyenler varsa artık giymemeye çalışsınlar. Çünkü bu hafta itibariyle bel,sırt ve kalça ağrıları yoğunlaşacak.
Doktorlar bu haftadan sonra artık ortopedik,ayağı yormayacak ayakkabılara geçilmesini istiyor.

Canı tatlı isteyenler çikolatadan ve benzeri şeylerden uzak dursun. Onun yerine bol meyve veya dondurma :) çikolata bebeği mutlu etmiyor, içindeki kafein rahatsız ettiği için oynuyor.

Prof.lardan edindiğim küçük ama önemli bilgileri sizinle paylaşarak haftaya giriş yapmak istedim.
Benim için çok önemli şeyler.. Eminim sizin için de öyle!
:)

Bu arada babalar günü için eşime bebekle alakalı kitap alacağım. Baba olma sanatı'nı veya benzer bir kitabı daha önce alan,okuyan var mı? :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

günaydınnn güzelliklerrrrr güzel musmutlu bir hafta olsun hepimize inşşş

Günaydın güzel annişlerrr

Gunaydin kizlar dun sag tarafimda inanilmaz bir agri yasadim. Bence orasi bebisimin oldugu yerdi. Niye oyle bir agri oldu anladim:( cok surmedi gecti ama hala panik bir haldeyim:((

sağlıklı, hayırlı, bereketli yeni bir gün, yeni bir hafta dileğiyle, günaydınlarrrrrrr

Günaydın güzellikler

günaydınnn güzelliklerrrrr güzel musmutlu bir hafta olsun hepimize inşşş

günaydın kızlaaaaarrrr

Sanki öyle okudum ön sayfalarda.

yok canım benim daha belli değil

wayyy ne güzel bilgiler vermişsin valla...
ama çoğu benim için geçerli değil

günaydın güzel anneler

17. haftaya girerken sonunda cinsiyetini öğrenebildim. bir kızım vardı oğluşum olacakmış bu sefer. benim içimden hep kız geçiyordu kız kardeşi olsun çok istiyordum. hayırlısı böyleymiş hepsi hayırlı evlat olsunlar inşallah. kıza alıştım değişik gelecek şimdi erkek bebek

hayırlı olsun canımmm
erkek annesi olma duygusunu da yaşa bakalım ne güzel işte

Gunaydin kizlar dun sag tarafimda inanilmaz bir agri yasadim. Bence orasi bebisimin oldugu yerdi. Niye oyle bir agri oldu anladim:( cok surmedi gecti ama hala panik bir haldeyim:((

günaydın canım..
plesentanın olduğu yerde olabilir orası..
ters bir hareket yaptıysan ya da üzerine yattıysan ondan ağrımış olabilir..

Veee işte bizde öğrendikkkkk , kızlar bir prensesim oluyorrrrrrrrrr

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kizlar cok şükür kontrol iyi gecti. Gordum kuzumu. Bize de bir pasa geliyorrrr

Beklediğim haberler gelmiş hayırlı olsun kızlar ikinizide tebrik ediyorum
Allah hayırlı evlatlar yetiştirmeyi nasip etsin inş.

mesaj tekrarııı pardonnn :)))))))))

Eklentiler

• $IMG_20140607_142537.webp
    25,2 KB · Görüntüleme: 44
  • $IMG_20140607_142529.webp
    25,5 KB · Görüntüleme: 36
  • $IMG_20140607_142514.webp
    41,2 KB · Görüntüleme: 33
  • $IMG_20140607_142454.webp
    36,6 KB · Görüntüleme: 45
  • $IMG_20140607_142601.webp
    22,3 KB · Görüntüleme: 40
  • $IMG_20140607_143021.webp
    35,9 KB · Görüntüleme: 41
  • $IMG_20140607_142834.webp
    31,9 KB · Görüntüleme: 29
  • $IMG_20140607_142900.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 37
Son düzenleme:
günaydın canım..
plesentanın olduğu yerde olabilir orası..
ters bir hareket yaptıysan ya da üzerine yattıysan ondan ağrımış olabilir..

gunaydın, plesantanın oldugu yer agrı yapar mı? bırde plesanta bebek gıbı hareket edebılen yer degıstıren bırsey mı zeyy bılıyor musun??

ben korkuyorum, mıyomum oldugu ıcın, plesanta ıle yanyana gelıp kan alıs verısı yaparsa plesanta oluyormus netten okudum

plesenta yer değiştirebiliyo diye biliyorum ben ama emin değilim..
annem hemşire benim o söylemişti buram ağrıyo demiştim plesenta olabilir orda demişti..
sonuçta kan akışı oradan oluyo ordan besleniyolar ya o yüzden...
yinede doktoruna sor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…