2014 Kasım Anneleri

ayy çok güzelller güle güle girdir bebişine...
ctsi ananişler coşmuş benimki de göğüs pompası falan almış bir sürü şey almış..
bu gidişle bişey almamıza gerek kalmıycak

Gunaydn kizlar biz dun alisverise cikamdk yaa(misafir geldi valla ben hissedyrm bebisimi ozellikle aksm guzl haftlr dilyrm

gozun aydın cnm Allah analı babalı buyutsun ıns:) bu sene erkek senesı cnm cok fazla var, bnmde oglum olacak ınsallah

Bebişimi görmeye son 2 gün
Çok heycenlymmm

evet cok heyecanlı, ıns guzel haberlerını alırsın cnm

cnm cok tatlılar, battanıyelerıne ozellıkle bayıldım

çok çok güzellerr ayyy bende sabırsızlanıyorum beee

ayy çok güzelller güle güle girdir bebişine...
ctsi ananişler coşmuş benimki de göğüs pompası falan almış bir sürü şey almış..
bu gidişle bişey almamıza gerek kalmıycak

daha güzelleri sizin bebişlerinn olsun güzeller..
evet zeyy anneler çoştuu annemi ben tuttum şunuda al bunuda al..
artık anne dur dedimm yanii...

bır dahakı gıttıgımde sorucam cunku doktordan gelınce mıyomun rısklerını okurken ogrendım

doktor tabı o kadar bılgı vermedı, nettede baya bı bılgı var ınsanı korkutan

tesekkurler

ay sorma o battaniylerde çok arada kaldık..
mavi almak istemedik çünkü doktorum cinsiyette kesin konuşamadı benim inat sıpa yüzündenn bizde kırmızı aldık geneldeee

Cicilere bak ya çok güzeeel. Annmde alyr da ankarada oldkları içn göremyrm. İnşllh öğrnym bnde alcm.

kuzum az kaldı son 2 gün bakalım içime kız doğuyor seninnnn

bır dahakı gıttıgımde sorucam cunku doktordan gelınce mıyomun rısklerını okurken ogrendım

doktor tabı o kadar bılgı vermedı, nettede baya bı bılgı var ınsanı korkutan

tesekkurler

canı benimde plesanta bebekten önce geliyor ama doktorum bunun düzelebileceğiniz söyledi 20 li haftalarda..

kızlar bende dun kanzdan alısverıs yaptım kıslıklar yuzde 50 ındırımde, 65 lıraya falan mont aldım, kadıfe tulumlar 27,5 lıra
eve gelınce netten baktım kıdycıty dıye bı sıte var ordada satılıyorlar, ozellıkle salopetlere bakın cok guzeller

tabı erkek bebekler ıcın agırlıkla ındırımdekıler

patıklı kadıfe altlarıda 9,90 dan aldım,

cok kalıtelı guzeller hemde uygun

hayırlı olsun canımmm
erkek annesi olma duygusunu da yaşa bakalım ne güzel işte

teşekkür ederim kızlar. kız kardeşin yeri başka oluyor yaa benim kız kardeşim 10 yaş kucuk benden ama iyiki var diyorum cok buyuk destek bana.

cuma gunu dr.a giderken dedimki kız da olsa erkek de olsa bişey alıcam bugun ona. mağazaya girdim kız kıyafeterine alışınca erkek kıyafetlerı değişik geldi :)) kızımın bebekliği cok sakindi buyudukçe çok yramaz oldu erkek gibi bir kız çileden çıkarıyor beni. ben banyodayken ışığı kapatıp kaçıyor köpükler içinde bağırıp sesimi babasına duyurmaya çalışıyorum babakalım oğlum nasıl olacak :)

Eveet bana da kız gibi geliyoo. erkek olursa şaşırırm galiba

heheheh cadıya bak sennn tam eğlenme zamanları işte dur yapmadan anlamaz
benim erkek kardeşim var ve ben çok mutluyum çok şükür erkek kardeşim olduğu için..
dertleşirken falan olaylara erkek gözüye bakabiliyo çok destek oluyo yeri geliyo abilik yapıyo...
güzel bence...

ayy yeşil monta bayıldımmm bizde alıcaz böle birşeyyy yerim ye ne kadar tatlılarrr...
tulumda çok güzel canımm..
gülze güle giysinn bebeğinnn maşallahh

Allaaamm bunlar ne güzel şeyler. Ben biraz baktım mont vs, 60-70 tl 5 ay giyecek yahu, kıyamadım sen ne kadara aldım acaba? uygunsa değerlendirelim.

Eveet bana da kız gibi geliyoo. erkek olursa şaşırırm galiba
yok canım şaşırmazsın onu gördüğün mutlulukla kalırsınnn

çok güzellerr canmm..iyi günlerde giysin bebişin

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

saol canımm inşşş

kız kardeşin yeri kesinlikle başka ama erkek kardeşte çok güzel birşey yaa..
ne güzel 1 kızmış şimdi birde oğlan gelio maşallahh

senin o prensese bakk yaaa...tam şimdi yaramazlık zamanları oyy yerimm

Günaydın anneler ben yıllık izine çıktım yatagımdan baglaniyorum bugun doktora gidicem cok heycanlıyım dua edin bana öpüyorum hepinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…