cumartesi anneannemizin torununa aldıkları cicileri kızlar...
Eki Görüntüle 1150549 Eki Görüntüle 1150546 Eki Görüntüle 1150547
Eki Görüntüle 1150548 Eki Görüntüle 1150545 Eki Görüntüle 1150562 Eki Görüntüle 1150563 Eki Görüntüle 1150560
Eki Görüntüle 1150564 Eki Görüntüle 1150561 Eki Görüntüle 1150568
Eki Görüntüle 1150566 Eki Görüntüle 1150567
günaydın güzel anneler
17. haftaya girerken sonunda cinsiyetini öğrenebildim. bir kızım vardı oğluşum olacakmış bu sefer. benim içimden hep kız geçiyordu kız kardeşi olsun çok istiyordum. hayırlısı böyleymiş hepsi hayırlı evlat olsunlar inşallah. kıza alıştım değişik gelecek şimdi erkek bebek
Bebişimi görmeye son 2 gün
Çok heycenlymmm
cumartesi anneannemizin torununa aldıkları cicileri kızlar...
Eki Görüntüle 1150549 Eki Görüntüle 1150546 Eki Görüntüle 1150547
Eki Görüntüle 1150548 Eki Görüntüle 1150545 Eki Görüntüle 1150562 Eki Görüntüle 1150563 Eki Görüntüle 1150560
Eki Görüntüle 1150564 Eki Görüntüle 1150561 Eki Görüntüle 1150568
Eki Görüntüle 1150566 Eki Görüntüle 1150567
yarısını görmüşsün canım mesajı düzelttim diğerlerinide ekledimm
çok çok güzellerr ayyy bende sabırsızlanıyorum beee
ayy çok güzelller güle güle girdir bebişine...
ctsi ananişler coşmuş benimki de göğüs pompası falan almış bir sürü şey almış..
bu gidişle bişey almamıza gerek kalmıycak
plesenta yer değiştirebiliyo diye biliyorum ben ama emin değilim..
annem hemşire benim o söylemişti buram ağrıyo demiştim plesenta olabilir orda demişti..
sonuçta kan akışı oradan oluyo ordan besleniyolar ya o yüzden...
yinede doktoruna sor...
gozun aydın cnm Allah analı babalı buyutsun ıns:) bu sene erkek senesı cnm cok fazla var, bnmde oglum olacak ınsallah
evet cok heyecanlı, ıns guzel haberlerını alırsın cnm
cnm cok tatlılar, battanıyelerıne ozellıkle bayıldım
Cicilere bak ya çok güzeeel. Annmde alyr da ankarada oldkları içn göremyrm. İnşllh öğrnym bnde alcm.
bır dahakı gıttıgımde sorucam cunku doktordan gelınce mıyomun rısklerını okurken ogrendım
doktor tabı o kadar bılgı vermedı, nettede baya bı bılgı var ınsanı korkutan
tesekkurler
Eki Görüntüle 1150572
Eki Görüntüle 1150574 Eki Görüntüle 1150576
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
hayırlı olsun canımmm
erkek annesi olma duygusunu da yaşa bakalım ne güzel işte
gozun aydın cnm Allah analı babalı buyutsun ıns:) bu sene erkek senesı cnm cok fazla var, bnmde oglum olacak ınsallah
evet cok heyecanlı, ıns guzel haberlerını alırsın cnm
cnm cok tatlılar, battanıyelerıne ozellıkle bayıldım
ay sorma o battaniylerde çok arada kaldık..
mavi almak istemedik çünkü doktorum cinsiyette kesin konuşamadı benim inat sıpa yüzündennbizde kırmızı aldık geneldeee
kuzum az kaldı son 2 gün bakalım içime kız doğuyor seninnnn
mesaj tekrarııı pardonnn :)))))))))
teşekkür ederim kızlar. kız kardeşin yeri başka oluyor yaa benim kız kardeşim 10 yaş kucuk benden ama iyiki var diyorum cok buyuk destek bana.
cuma gunu dr.a giderken dedimki kız da olsa erkek de olsa bişey alıcam bugun ona. mağazaya girdim kız kıyafeterine alışınca erkek kıyafetlerı değişik geldi :)) kızımın bebekliği cok sakindi buyudukçe çok yramaz oldu erkek gibi bir kız çileden çıkarıyor beni. ben banyodayken ışığı kapatıp kaçıyor köpükler içinde bağırıp sesimi babasına duyurmaya çalışıyorumbabakalım oğlum nasıl olacak :)
ayy yeşil monta bayıldımmm bizde alıcaz böle birşeyyy yerim ye ne kadar tatlılarrr...
tulumda çok güzel canımm..
gülze güle giysinn bebeğinnn maşallahh
yok canım şaşırmazsın onu gördüğün mutlulukla kalırsınnnEveet bana da kız gibi geliyoo.erkek olursa şaşırırm galiba
çok güzellerr canmm..iyi günlerde giysin bebişin
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
teşekkür ederim kızlar. kız kardeşin yeri başka oluyor yaa benim kız kardeşim 10 yaş kucuk benden ama iyiki var diyorum cok buyuk destek bana.
cuma gunu dr.a giderken dedimki kız da olsa erkek de olsa bişey alıcam bugun ona. mağazaya girdim kız kıyafeterine alışınca erkek kıyafetlerı değişik geldi :)) kızımın bebekliği cok sakindi buyudukçe çok yramaz oldu erkek gibi bir kız çileden çıkarıyor beni. ben banyodayken ışığı kapatıp kaçıyor köpükler içinde bağırıp sesimi babasına duyurmaya çalışıyorumbabakalım oğlum nasıl olacak :)
cnm yuzde 50 ındırımle 65 lıra ama o fıyatlardan ucuz bulanabılır mıkıAllaaamm bunlar ne güzel şeyler. Ben biraz baktım mont vs, 60-70 tl 5 ay giyecek yahu, kıyamadımsen ne kadara aldım acaba? uygunsa değerlendirelim.
Günaydın anneler ben yıllık izine çıktım yatagımdan baglaniyorumbugun doktora gidicem cok heycanlıyım dua edin bana öpüyorum hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?