- 25 Şubat 2008
- 1.434
- 657
- 448
Günaydın anneler ben yıllık izine çıktım yatagımdan baglaniyorumbugun doktora gidicem cok heycanlıyım dua edin bana öpüyorum hepinizi
Günaydın anneler ben yıllık izine çıktım yatagımdan baglaniyorumbugun doktora gidicem cok heycanlıyım dua edin bana öpüyorum hepinizi
ben onun yeşil montunu yerim ya benimde erkek olduğunu ögrendigimde dedim güzel giysiler bulamicam ama neler varmış erkek içinde bayılıyorum herşeyin küçüğü çok güzel zaten bayıldım herşeyine güle güle kullanayy yeşil monta bayıldımmm bizde alıcaz böle birşeyyy yerim ye ne kadar tatlılarrr...
tulumda çok güzel canımm..
gülze güle giysinn bebeğinnn maşallahh
heheheh cadıya bak sennn tam eğlenme zamanları işte dur yapmadan anlamaz
benim erkek kardeşim var ve ben çok mutluyum çok şükür erkek kardeşim olduğu için..
dertleşirken falan olaylara erkek gözüye bakabiliyo çok destek oluyo yeri geliyo abilik yapıyo...
güzel bence...
yok canım şaşırmazsın onu gördüğün mutlulukla kalırsınnn
saol canımm inşşş
kız kardeşin yeri kesinlikle başka ama erkek kardeşte çok güzel birşey yaa..
ne güzel 1 kızmış şimdi birde oğlan gelio maşallahh
senin o prensese bakk yaaa...tam şimdi yaramazlık zamanları oyy yerimm
Eki Görüntüle 1150572
Eki Görüntüle 1150574 Eki Görüntüle 1150576
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
günaydın güzel anneler
17. haftaya girerken sonunda cinsiyetini öğrenebildim. bir kızım vardı oğluşum olacakmış bu sefer. benim içimden hep kız geçiyordu kız kardeşi olsun çok istiyordum. hayırlısı böyleymiş hepsi hayırlı evlat olsunlar inşallah. kıza alıştım değişik gelecek şimdi erkek bebek
cumartesi anneannemizin torununa aldıkları cicileri kızlar...
Eki Görüntüle 1150549 Eki Görüntüle 1150546 Eki Görüntüle 1150547
Eki Görüntüle 1150548 Eki Görüntüle 1150545 Eki Görüntüle 1150562 Eki Görüntüle 1150563 Eki Görüntüle 1150560
Eki Görüntüle 1150564 Eki Görüntüle 1150561 Eki Görüntüle 1150568
Eki Görüntüle 1150566 Eki Görüntüle 1150567
Eki Görüntüle 1150572
Eki Görüntüle 1150574 Eki Görüntüle 1150576
ben onun yeşil montunu yerim ya benimde erkek olduğunu ögrendigimde dedim güzel giysiler bulamicam ama neler varmış erkek içinde bayılıyorum herşeyin küçüğü çok güzel zaten bayıldım herşeyine güle güle kullan
kız kardeşin yeri kesinlikle başka ama erkek kardeşte çok güzel birşey yaa..
ne güzel 1 kızmış şimdi birde oğlan gelio maşallahh
senin o prensese bakk yaaa...tam şimdi yaramazlık zamanları oyy yerimm
Gözün aydın tatlım hoşgeldin erkek anneleri arasına
Maşallah kızlar güzel günlerde giysin bebişleriniz hepsi ayrı güzel darısı bizim başımıza hala çıkamadık alışverişe benimde annem çok heyecanlı
Bende istiyorum yıllık izin modundannnnn çok özendim
iyi dinlenmeler tatlım
ohh yatışşş süperssinnn valla...
hadi güzel haberlerle gell şekerimmm bebeğinide öp bizim içinnn
hayırlı haberlerle gelirsin inş
Ohhhh i love turkey i love şiş kebab.
Yat bakalım :)
İyi şanslar bebek
ıns guzel haberlerını alırsın cnm
ohhhhh dinlen güzelce hayırlı haberlerle gel...
bende düşünüyorum yıllık izin alsam mı diye...
biraz daha bekliyim de ramazanda alırım belki...
Maşallah kızlar güzel günlerde giysin bebişleriniz hepsi ayrı güzel darısı bizim başımıza hala çıkamadık alışverişe benimde annem çok heyecanlı
iyi dinlenmeler tatlım
Hepinize tesekkürler iyi dilekleriniz için..3 hafta izin aldım sahalardan uzaklaştım haftasonu fethiyeye gidiyorum şu stresi üzerimden atayım bi rahatlıyım artık..insallah sizde en kısa zamanda izne çıkarsınız
Bende aldım artık izin çok yoruldum seneye miniklerimizle tatile gideriz insallah
ohh ne güzel bende çıkabilsem keşke yıllık izine tadının çıkar
Ooo super yaaa,bebısın ultrason goruntusuunude koy gelınce
kız kıyafetlreının yerı ayrı ama cnm, ayrı bı guzeller, bunlarıda canlı bı gorsen tam herıf seylerı, pantalonun bel kısmına boxer gorunumu vermısler, sankı ıcınden boxerı cıkmıs gıbı oyle tatlı kı,
cok tesekkurler :)
erkek kardeşimde var 1 yaş var aramızda ıkız gibi buyuduk birbirimizi yerdik sürekli şimdi iyiyizikisi de lazım ama bu şartlarda 3.cocuk cok zor
lilipit kanz'dan mı canım bunlar monta bayıldım. cok iyi almışsın. eskiden güneşli de kanz outlet mağazsı vardı kızıma cok alırdım ordan kapatmışlar mağazayı cok da uygun du fıyatları. yıka yıka yepyeni kalıyorlar. hiçbirşey olmuyor. montu 3-6 ay mı aldın?
günaydınn gzel anneler sabahları ne kadar kalabalık oluyosunuz
bu gün okulu astımm yattım valla azcık şöyle göz gezdirdimde ne güzel cicişler alınmış bebişlere bizde bişey yokk valla
carputi yatışa geçmiş valla kıskandım şimdi 3 hafta sonra bende geçicemm okul bitiyo şükürr 2 ayy yatışş:):):)
bu arada kızlarr ben hala çıkarıyorum yaa mutfağa giremiyorum varmı benim gibi cinsi aranızda:)
Bende aldım artık izin çok yoruldum seneye miniklerimizle tatile gideriz insallah
İnsallah gelince eklerim guzel bi poz verirse
iyi dinlenmeler tatlım
aman aman ne güzel paşalar,prensesler bir bir geliyorlar yaşasın..... gözünüz ayıdn
Hayrli olsn canm cok ssukuriyi gectgne sevndm pasayada slm verelim:)))
Beklediğim haberler gelmiş hayırlı olsun kızlar ikinizide tebrik ediyorum
Allah hayırlı evlatlar yetiştirmeyi nasip etsin inş.
hayırlı olsun canımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?