2014 Kasım Anneleri

Günaydın anneler ben yıllık izine çıktım yatagımdan baglaniyorum bugun doktora gidicem cok heycanlıyım dua edin bana öpüyorum hepinizi

hayırlı haberlerle gelirsin inş

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ayy yeşil monta bayıldımmm bizde alıcaz böle birşeyyy yerim ye ne kadar tatlılarrr...
tulumda çok güzel canımm..
gülze güle giysinn bebeğinnn maşallahh
ben onun yeşil montunu yerim ya benimde erkek olduğunu ögrendigimde dedim güzel giysiler bulamicam ama neler varmış erkek içinde bayılıyorum herşeyin küçüğü çok güzel zaten bayıldım herşeyine güle güle kullan

Günaydın anneler ben yıllık izine çıktım yatagımdan baglaniyorum bugun doktora gidicem cok heycanlıyım dua edin bana öpüyorum hepinizi

ohh yatışşş süperssinnn valla...
hadi güzel haberlerle gell şekerimmm bebeğinide öp bizim içinnn

kız kardeşin yeri kesinlikle başka ama erkek kardeşte çok güzel birşey yaa..
ne güzel 1 kızmış şimdi birde oğlan gelio maşallahh

senin o prensese bakk yaaa...tam şimdi yaramazlık zamanları oyy yerimm[/QUOTE]

erkek kardeşimde var 1 yaş var aramızda ıkız gibi buyuduk birbirimizi yerdik sürekli şimdi iyiyiz ikisi de lazım ama bu şartlarda 3.cocuk cok zor

lilipit kanz'dan mı canım bunlar monta bayıldım. cok iyi almışsın. eskiden güneşli de kanz outlet mağazsı vardı kızıma cok alırdım ordan kapatmışlar mağazayı cok da uygun du fıyatları. yıka yıka yepyeni kalıyorlar. hiçbirşey olmuyor. montu 3-6 ay mı aldın?

ohhhhh dinlen güzelce hayırlı haberlerle gel...
bende düşünüyorum yıllık izin alsam mı diye...
biraz daha bekliyim de ramazanda alırım belki...

Gözün aydın tatlım hoşgeldin erkek anneleri arasına

Maşallah kızlar güzel günlerde giysin bebişleriniz hepsi ayrı güzel darısı bizim başımıza hala çıkamadık alışverişe benimde annem çok heyecanlı

Bende istiyorum yıllık izin modundannnnn çok özendim
iyi dinlenmeler tatlım

kız kıyafetlreının yerı ayrı ama cnm, ayrı bı guzeller, bunlarıda canlı bı gorsen tam herıf seylerı, pantalonun bel kısmına boxer gorunumu vermısler, sankı ıcınden boxerı cıkmıs gıbı oyle tatlı kı,

cok tesekkurler :)

erkek kardeşimde var 1 yaş var aramızda ıkız gibi buyuduk birbirimizi yerdik sürekli şimdi iyiyiz ikisi de lazım ama bu şartlarda 3.cocuk cok zor

lilipit kanz'dan mı canım bunlar monta bayıldım. cok iyi almışsın. eskiden güneşli de kanz outlet mağazsı vardı kızıma cok alırdım ordan kapatmışlar mağazayı cok da uygun du fıyatları. yıka yıka yepyeni kalıyorlar. hiçbirşey olmuyor. montu 3-6 ay mı aldın?[/QUOTE]

plannera kanzdan aldım cnm, cok cesıt mont var ve bana uygun geldı, ıcı falan yunlu cok guzel gercekten, aldıklarımı hep 3- 6 aldım 0-3 hızlı gectıgı ıcın bıde bunlar dısarı kıyafetlerı, ondan oyle dusundum

bırgencım tesekkur ederım

ohh yatışşş süperssinnn valla...
hadi güzel haberlerle gell şekerimmm bebeğinide öp bizim içinnn

hayırlı haberlerle gelirsin inş

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ohhhh i love turkey i love şiş kebab.
Yat bakalım :)
İyi şanslar bebek

ıns guzel haberlerını alırsın cnm

ohhhhh dinlen güzelce hayırlı haberlerle gel...
bende düşünüyorum yıllık izin alsam mı diye...
biraz daha bekliyim de ramazanda alırım belki...

Hepinize tesekkürler iyi dilekleriniz için..3 hafta izin aldım sahalardan uzaklaştım haftasonu fethiyeye gidiyorum şu stresi üzerimden atayım bi rahatlıyım artık..insallah sizde en kısa zamanda izne çıkarsınız

Ooo super yaaa, bebısın ultrason goruntusuunude koy gelınce

günaydınn gzel anneler sabahları ne kadar kalabalık oluyosunuz
bu gün okulu astımm yattım valla azcık şöyle göz gezdirdimde ne güzel cicişler alınmış bebişlere bizde bişey yokk valla
carputi yatışa geçmiş valla kıskandım şimdi 3 hafta sonra bende geçicemm okul bitiyo şükürr 2 ayy yatışş:):):)
bu arada kızlarr ben hala çıkarıyorum yaa mutfağa giremiyorum varmı benim gibi cinsi aranızda:)

plannera kanzdan aldım cnm, cok cesıt mont var ve bana uygun geldı, ıcı falan yunlu cok guzel gercekten, aldıklarımı hep 3- 6 aldım 0-3 hızlı gectıgı ıcın bıde bunlar dısarı kıyafetlerı, ondan oyle dusundum

bırgencım tesekkur ederım[/QUOTE]

teşekkürler canım. ben de bakayım. kızım mayıs ortası doğmuştu 1 aydan sonra çıplak gezdık evde resmen. şimdi kış olacak sanki hiç bebek alışverişi yapmamış gibiyim.

cnm ben yenı yenı duzeldım, ıkı gundur cıkarmıyorum ama mutfaga gırebılme durumum 10 gundur falan var

yemek falan yapmıyorm, yınede gıremıyorum hatta kapısı bıle hep kapalı duruyordu, mutfagı gorunce bıle mıdem fena oluyrdu

ıns senınde gecer, ne kadar zor oldugunu yasadıgım ıcın anlayabılıryem

Bende aldım artık izin çok yoruldum seneye miniklerimizle tatile gideriz insallah

İnsallah gelince eklerim guzel bi poz verirse

ıns cnm,

teşekkürler canım ben de hanüz başlamadım alışverişe. biriktirmeden almak lazım cok masraf oluyor yoksa

kızlar kaç kilo ile hamile kaldınızzz...kaç kilo aldınızz..:44::44::44:
boy ve kilolarımızı yazsakk ya fikir olurrr

boyum: 170
hamile kaldığımda kilom 64 idi..
sonra 4 kilo verdim çıkarmaktan 60 oldum..
dün tartıldım 1 ayda 2 kilo geri almışım 62 olmuşumm

aman aman ne güzel paşalar,prensesler bir bir geliyorlar yaşasın..... gözünüz ayıdn

Hayrli olsn canm cok ssukuriyi gectgne sevndm pasayada slm verelim:)))

Beklediğim haberler gelmiş hayırlı olsun kızlar ikinizide tebrik ediyorum
Allah hayırlı evlatlar yetiştirmeyi nasip etsin inş.

hayırlı olsun canımm

Çok sağolun kızlar, çok teşekkür ederim
Allah kuzularımıza uzun ömürler versin, sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…