kızlar kaç kilo ile hamile kaldınızzz...kaç kilo aldınızz..:44::44::44:
boy ve kilolarımızı yazsakk ya fikir olurrr
boyum: 170
hamile kaldığımda kilom 64 idi..
sonra 4 kilo verdim çıkarmaktan 60 oldum..
dün tartıldım 1 ayda 2 kilo geri almışım 62 olmuşumm
cnm ben yenı yenı duzeldım, ıkı gundur cıkarmıyorum ama mutfaga gırebılme durumum 10 gundur falan var
yemek falan yapmıyorm, yınede gıremıyorum hatta kapısı bıle hep kapalı duruyordu, mutfagı gorunce bıle mıdem fena oluyrdu
ıns senınde gecer, ne kadar zor oldugunu yasadıgım ıcın anlayabılıryem
benden varmışş mutlu oldum bak:):)
benm hala kapalı o kapı ama artık evi pislik götürüyor yaa erkek ne anlar birini yapsa birini yapmıyor zaten herşeyde demeyle olmuyor.
sabır diyorum bakalımm buraya girince bi imreniyorum herkese ama:)
cnm hıc bılmıorum hatta olurda alırsan akıl verırsen bıze ıyı olurkızlar nuna markayı nasıl bilirsiniz? http://www.e-bebek.com/indirimler-k...9,90-TL_8322-kampanya?from=slider&stockunit=1
arkadaşım da bu bebek arabasından vardı çok kullanışlı çok kaliteli şimdi indirimde alsam mı karar veremedim? yorumlarınızı bekliyorum
herkes ne güzel şeyler almış biz daha hiç başlamadık alışverişe.. güzel günlerde sağlıkla giydirin inşallah..
canımmm gözün aydın, prensesin geliyormuş, hadi sağlıcakla inşallahAyy sen bana neler dediler bi bilsen :) yüzün güzelleşti o zaman erkek, göbeğin sivri değil yaygın o zaman kız, tatlı yiyorsun erkek, hücre yenileme testine göre erkek, Çin takvimine göre kız. Kafam karışmıştı valla :)) hayırlısı olsun arkadaşım kız oğlan fark etmez. Ama insan merak ediyor.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
cnm ben yenı yenı duzeldım, ıkı gundur cıkarmıyorum ama mutfaga gırebılme durumum 10 gundur falan var
yemek falan yapmıyorm, yınede gıremıyorum hatta kapısı bıle hep kapalı duruyordu, mutfagı gorunce bıle mıdem fena oluyrdu
ıns senınde gecer, ne kadar zor oldugunu yasadıgım ıcın anlayabılıryem
benden varmışş mutlu oldum bak:):)
benm hala kapalı o kapı ama artık evi pislik götürüyor yaa erkek ne anlar birini yapsa birini yapmıyor zaten herşeyde demeyle olmuyor.
sabır diyorum bakalımm buraya girince bi imreniyorum herkese ama:)
ya cnm bnmde aynı, esım yapıyor ama banada takılmadan duramıyor, pasaklı kadın dıyor bana kızdırıo sonra guluo
bende dır dır basımın etını yedın be adam dıyrm
cnm esım zaten 4 ay goreve gıdecek, muhendıs, ben annemde kalıcam, gıtmesını beklıyrm temızlıkcı alıp kapatıcam evımı
sımdı almıyrm yazık olacak cunku koltuklar sıgra kokuyor, balkonda ıcıyr ama uzerınde sıgara koktugu ıcın koltuklara sınıyor
okadar ssıldırcem koltukları yıne kokacak
sabredıyrm sımdılık bı ıkı haftaya alırım
oy cnm sen baya kılo vermıssın
benım boy: 180
hamıle kaldıgım kılo :68,5
kusmaktan ındıgım kılo: 67
suan kılom : 70,5
yanı hamıle kaldııgma gore 2 kılo aldım
Günaydın güzel anneler herkese iyi haftalar :)
Henüz bebeğimin hareketlerini hissetmeye başlamadım ama nerede olduğunu hissedebiliyorum çünkü hangi tarafa geçse inanılmaz baskı yapıyor. Haftasonu rahatım da çalışırken oturarak çalıştığım için ağrısı sancısı bitmiyor sürekli kızımla konuşup sakinleşmesini ve annesinin çalışmasına izin vermesini istiyorum. Hareketlerini hissetmeye başladığımda ne yapacağım bilmiyorum :)
cnm hıc bılmıorum hatta olurda alırsan akıl verırsen bıze ıyı olur
travel sıstem mı ben ısyerınde lınkı acamıyrm
cnm ben haftasonu hıssettım cok mınık hareketler sımdlık
yakında sende hıssedersın zaten uzanıldıgında hıssedılebılıyor :)
teşekkürler canım ben de hanüz başlamadım alışverişe. biriktirmeden almak lazım cok masraf oluyor yoksa
Gözün aydın tatlım hoşgeldin erkek anneleri arasına
hoşgeldin canım erkek annelerine valla etrafımda hep kız oluyodu ama bu siteye bi girdim herkesin oğluşu oluyo harbiden erkek senesiymiş ou anladım hayırlısıyla kucagımıza almayı nasip eder inş. ALLAHIM
cnm hıc bılmıorum hatta olurda alırsan akıl verırsen bıze ıyı olur
travel sıstem mı ben ısyerınde lınkı acamıyrm
canım ben hiç kusmadığım için sadece 4 hafta iştahsızlık yaşadım ve kilo kaybetmedm :)))
boyum: 1.62
hamile kaldığım da kilom : 65
bugün tartildim: 69 kilo olmuşum
Çok sevindim senin adına darısı benim başıma :))
Benim kızım hiç yerinde durmuyor 10 dakikada bir sağa sola geçiyor. Duâlar okuyorum sakin olsun diye ama faydasızinşaallah daha da büyüdüğün de bu kadar hareketli olmaz :)) hareketlerini hissetmeden daha uyuyor mu uyanık mı anlıyorum düşün yani :)))
Evet canım baya verdim ben 2 ayda 4 kilo..
ama sonra düzelincede 1 ayda 2 kilo aldım..
korktum 2 kiloyu görünce..
annemde serumlar falan yapmıştır onu diyor..1 kiloada normal zaten dedi ama ne bilim kaç kilo alınması lazımki şu dönemde..
cnm bende bılmıyordumsizleri okudukça kendi cahilliğime gülüyorumm sizler ne kadar çok şey biliyosunuz yaa araştırmadım bile bişeyy daha doğrusus daha kendime gelemedim.travel sistem ne yaa :):)
evet canım travel sistem.. bebek arabası pahalı olduğu için şimdiden alalım diye düşünüyorum sizin beğendiğiniz tavsiye marka model var mı arkadaşlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?