ya cnm bnmde aynı, esım yapıyor ama banada takılmadan duramıyor, pasaklı kadın dıyor bana kızdırıo sonra guluo
bende dır dır basımın etını yedın be adam dıyrm
cnm esım zaten 4 ay goreve gıdecek, muhendıs, ben annemde kalıcam, gıtmesını beklıyrm temızlıkcı alıp kapatıcam evımı
sımdı almıyrm yazık olacak cunku koltuklar sıgra kokuyor, balkonda ıcıyr ama uzerınde sıgara koktugu ıcın koltuklara sınıyor
okadar ssıldırcem koltukları yıne kokacak
sabredıyrm sımdılık bı ıkı haftaya alırım
tabiki canım en doğrusu eş gidince yaptır sonra temiz temiz girersin eve zaten doğuma az kalıyor hareketler çok sınırlaşır yapılmaz çok bişey.
bende düşünüyorum aslında ama işte aileden uzağım ben kendiminde ayakta olması lazım oda daha zorr azcık daha zaman geçsin bakalımm
ayyy canımm ben benim kızı hiç hissedemedim daha yaaa
yatıyo heralde hepp yada ben çok ruhsuzum yaa
Cnm ıkıncı trımasterda 3-6 kılo arası sanırım alınması gerekıyor toplamda
yanı 6 ay bıttıgında maksımum 6 kılo almıs olmamız lazım
canımmm gözün aydın, prensesin geliyormuş, hadi sağlıcakla inşallahnazar:
Beklediğim haberler gelmiş hayırlı olsun kızlar ikinizide tebrik ediyorum
Allah hayırlı evlatlar yetiştirmeyi nasip etsin inş.
cnm bende bılmıyordumyenı ogrendım dun kanzdada gorevlı anlattı bıze ınceledım
doll marka harıka 949 lıra
puset ve bebek arabası beraber cnm
pusetı takıyorsun mekanızmaya ılk aylar
alımınyumdan yapılmıs ve ınanılmaz hafıf
katlanıyor cok pratık hantal degıl
cocugun oturdugu yer cıkıp yıkanabılıyor
yıkanmayan var o 850 lıra
arka tekerler buyuk on tekerlek kucuk ve 360 derece donebılıyor
travel sıstemı sıddetle onerdı satıcı nette de baktım travel sıstemler daha ıyı
Canım ben hiç kusmadığım için sadece 4 hafta iştahsızlık yaşadım ve kilo kaybetmedm :)))
Boyum: 1.62
Hamile kaldığım da kilom : 65
Bugün tartildim: 69 kilo olmuşum
Doğru söylüyorsun canım bu ay artık yavaştan başalayacağım inş. annem sıkıştırıyor çünkü bir taraftan
düşününce o kadar çok şey var ki alınacak Allah herkesin yardımcısı olsun gerçekten masraflı bir süreç bizleri bekliyor
Boy 170
hamile kaldığım kilo 75 idi
20.haftadayım kilo 76
bu zamana kadar iyi gitti ama bundan sonra kilo artışları hızlanacakmış bakalım neler olacak
benimde boyum:165 50kiloyla hamile kaldım 18 haftalık hamileyim 4kilo aldım hakim olamıyorum kilo almaya çok mutsuzumişimden dolay devamlı yiyim oturuyorum ne yapacagım bilmem 9ayda neolurum acaba:18:
boy: 1.63
hamile kaldığım kilo: 55
çıkarmaktan indiğim kilo:51.5
şu anki kilom :54
Çok şükür öğrendik bizde, teşekkürler canım. Listede yerimizi aldık artık bizde, topiğimize nazlı bir kız geliyor inşallah..
Herkese günaydın, sabahtan beri bilgisayarımda bir sorun vardı, sürekli donuyordu anlamadım bende. Geç bir günaydın oldu ama, idare edin artık. Kızım ve ben Bursa'dan sevgilerimizi yolluyoruzzzzzz
Teşekkür ederim canım, sağlıkla alalım kucaklarımıza inşallah.
sizleri okudukça kendi cahilliğime gülüyorumm sizler ne kadar çok şey biliyosunuz yaa araştırmadım bile bişeyy daha doğrusus daha kendime gelemedim.travel sistem ne yaa :):)
kızlar nuna markayı nasıl bilirsiniz? http://www.e-bebek.com/indirimler-k...9,90-TL_8322-kampanya?from=slider&stockunit=1
arkadaşım da bu bebek arabasından vardı çok kullanışlı çok kaliteli şimdi indirimde alsam mı karar veremedim? yorumlarınızı bekliyorum
herkes ne güzel şeyler almış biz daha hiç başlamadık alışverişe.. güzel günlerde sağlıkla giydirin inşallah..
oo canım baya iyi almışsın kilo..
ama 6 kiloya kadar normalmiş sıkıntı yok yanii
çok iyi yaa sadece 1 kilo süper valla tebriklerrrr
canım 6 kiloya kadar normalmiş 6. ayın sonuna kadar..
yani sıkıntı yokk..zaten boyun ile kilon arasındaki orantı iyiymiş çok sırıtmazzz..
sende bendensin baya kilo vermişsinn..ben sonunda 2 kilo aldım sen birazcık daha fazla almışsın bendenn
Herkese günaydın, sabahtan beri bilgisayarımda bir sorun vardı, sürekli donuyordu anlamadım bende. Geç bir günaydın oldu ama, idare edin artık. Kızım ve ben Bursa'dan sevgilerimizi yolluyoruzzzzzz
Teşekkür ederim canım, sağlıkla alalım kucaklarımıza inşallah.
aslında oturupda iştahlaa yemek yemiyorumm ama ıvır zıvırla karın doyuyorum yoksa midemde kazınıyo sürekli bişeyler ağzıma alma ihtiyacı hissediyorum.bende diyorum bu kilo nasıl oldu diyee bu halde böyle alıyosam birde yersem kaç kilo alırım allah bilir:)bak tuttum senii benimde serumdandırr azcık da ödemm vardırr şişmişimdirr:):):)
sizleri okudukça kendi cahilliğime gülüyorumm sizler ne kadar çok şey biliyosunuz yaa araştırmadım bile bişeyy daha doğrusus daha kendime gelemedim.travel sistem ne yaa :):)
tabiki canım en doğrusu eş gidince yaptır sonra temiz temiz girersin eve zaten doğuma az kalıyor hareketler çok sınırlaşır yapılmaz çok bişey.
bende düşünüyorum aslında ama işte aileden uzağım ben kendiminde ayakta olması lazım oda daha zorr azcık daha zaman geçsin bakalımm
yaa ben annemle aynı sıtede oturuyrm sagol utumu falan hep o yapıyorsenın ıcın daha zor cnm ya ıns atlatırsın kolaylıkla rahatlarsın
saol canım bu bilgiye ihtiyacım vardı..
şimdi toplamda 2 kilo aldım ben..o zaman 6. ayın sonuna kadarda 2 alsam tamamdır
cnm 6 ya kadar yolu var korkma
tatlı, abur cubur, hamur ısı yemedıkce sıkıntı yok
cahilliğin gözü kör olsunn
hiç çarşıya çıkamadık daha herşeyi yaza bırakıyorum benn toplu halde alırız diye hoşş oda çok zor olcak ama.
bu arada şimdiden araba koltuğuna ihtiyaç varmı kızlar puset zaten o görevi yapmıyormu
cnm puset baya bı sure araba koltugu olarak kullanılıyormus
Kızlar bu arada göz seyirmelerim ve bacak kramplarım için magnezyum verdi doktorum. 1 kutu içip bırakabilirsin dedi.
Bir de elevit ekledi ama haftada iki gün içecekmişim sadece.
İnşallah canım
2 hafta sonra radyolojiye gideceğiz organ taraması için, sana da dedi mi doktorun?
Arkadaşım bizde 3 aylıkken eşimle e-bebek mağazasına gitmiştik ve bu arabaya karar vermiştik ama almadık o zaman çok erken diye petrol mavisi rengini
görevli 15 dk anlattı bize kullanması o kadar rahatki denedim onun dışında katlanınca çok az yer kaplıyor yada pazar arabası gibi çekebiliyorsun
tutma yeri annenin boyuna göre ayarlanabiliyor bizim çok hoşumuza gitti o zaman tek arabanın fiyatı 600tlden 450tl inmişti
hayırlı olsun canımm bir prenses daha:):):9
senin kızını yerimm bennnnçok sevindim canım kız istiyordun zaten gönlüne göre olduuu
İnşallah canım
2 hafta sonra radyolojiye gideceğiz organ taraması için, sana da dedi mi doktorun?
Teşekkürler
Onu yiyecek çok insan var sırada bekleyen, sağlıkla doğsunda herkes yiyebilir
Yok canım birşey demedi, 4'lü tarama için kan verdim cumartesi günü bir de kan sayımı istedi. Bi de ben cuma günü fena olunca tansiyonum çıkmıştı, cumartesi gittiğimizde de yüksekti. Tansiyon takibi istedi, hafta sonu tekrar gidicem hem tahlil sonuçları çıkmış olacak, o zaman konuşurum doktorla. Nerede yaptıracaksın organ taramasını?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?