2014 Kasım Anneleri

ayyy canımm ben benim kızı hiç hissedemedim daha yaaa
yatıyo heralde hepp yada ben çok ruhsuzum yaa

Kaç haftalıksin? Hiç baskı hissetmiyor musun? yada dokundugunda sertlikten yer değiştirip değiştirmedigini de anlayabilirsin. Hoş benimki dokunmadan belli ediyor da :))) bir de benim hiç iç karnım yokmuş 16 haftaligiz ama 25 haftaliktan farkım yok :)))

Cnm ıkıncı trımasterda 3-6 kılo arası sanırım alınması gerekıyor toplamda

yanı 6 ay bıttıgında maksımum 6 kılo almıs olmamız lazım

saol canım bu bilgiye ihtiyacım vardı..
şimdi toplamda 2 kilo aldım ben..o zaman 6. ayın sonuna kadarda 2 alsam tamamdır

Herkese günaydın, sabahtan beri bilgisayarımda bir sorun vardı, sürekli donuyordu anlamadım bende. Geç bir günaydın oldu ama, idare edin artık. Kızım ve ben Bursa'dan sevgilerimizi yolluyoruzzzzzz

canımmm gözün aydın, prensesin geliyormuş, hadi sağlıcakla inşallah nazar:

Teşekkür ederim canım, sağlıkla alalım kucaklarımıza inşallah.

Beklediğim haberler gelmiş hayırlı olsun kızlar ikinizide tebrik ediyorum
Allah hayırlı evlatlar yetiştirmeyi nasip etsin inş.

Çok şükür öğrendik bizde, teşekkürler canım. Listede yerimizi aldık artık bizde, topiğimize nazlı bir kız geliyor inşallah..

cahilliğin gözü kör olsunn
hiç çarşıya çıkamadık daha herşeyi yaza bırakıyorum benn toplu halde alırız diye hoşş oda çok zor olcak ama.
bu arada şimdiden araba koltuğuna ihtiyaç varmı kızlar puset zaten o görevi yapmıyormu

Canım ben hiç kusmadığım için sadece 4 hafta iştahsızlık yaşadım ve kilo kaybetmedm :)))

Boyum: 1.62
Hamile kaldığım da kilom : 65
Bugün tartildim: 69 kilo olmuşum

oo canım baya iyi almışsın kilo..
ama 6 kiloya kadar normalmiş sıkıntı yok yanii

çok iyi yaa sadece 1 kilo süper valla tebriklerrrr

benimde boyum:165 50kiloyla hamile kaldım 18 haftalık hamileyim 4kilo aldım hakim olamıyorum kilo almaya çok mutsuzum işimden dolay devamlı yiyim oturuyorum ne yapacagım bilmem 9ayda neolurum acaba:18:

canım 6 kiloya kadar normalmiş 6. ayın sonuna kadar..
yani sıkıntı yokk..zaten boyun ile kilon arasındaki orantı iyiymiş çok sırıtmazzz..

boy: 1.63
hamile kaldığım kilo: 55
çıkarmaktan indiğim kilo:51.5
şu anki kilom :54

sende bendensin baya kilo vermişsinn..ben sonunda 2 kilo aldım sen birazcık daha fazla almışsın bendenn

senin kızını yerimm bennnn çok sevindim canım kız istiyordun zaten gönlüne göre olduuu

sizleri okudukça kendi cahilliğime gülüyorumm sizler ne kadar çok şey biliyosunuz yaa araştırmadım bile bişeyy daha doğrusus daha kendime gelemedim.travel sistem ne yaa :):)

:) ben de burda çok telaşlanıyorum herkesler alışverişe başlamış.. ben de bilmiyordum travel sistemi canım ürünü inceleyince anladım :) puseti aynı zamanda oto koltuğu da oluyor bebek arabasına takabiliyorsun..

Arkadaşım bizde 3 aylıkken eşimle e-bebek mağazasına gitmiştik ve bu arabaya karar vermiştik ama almadık o zaman çok erken diye petrol mavisi rengini
görevli 15 dk anlattı bize kullanması o kadar rahatki denedim onun dışında katlanınca çok az yer kaplıyor yada pazar arabası gibi çekebiliyorsun
tutma yeri annenin boyuna göre ayarlanabiliyor bizim çok hoşumuza gitti o zaman tek arabanın fiyatı 600tlden 450tl inmişti

aslında oturupda iştahlaa yemek yemiyorumm ama ıvır zıvırla karın doyuyorum yoksa midemde kazınıyo sürekli bişeyler ağzıma alma ihtiyacı hissediyorum.bende diyorum bu kilo nasıl oldu diyee bu halde böyle alıyosam birde yersem kaç kilo alırım allah bilir:)bak tuttum senii benimde serumdandırr azcık da ödemm vardırr şişmişimdirr:):):)

Kızlar bu arada göz seyirmelerim ve bacak kramplarım için magnezyum verdi doktorum. 1 kutu içip bırakabilirsin dedi.
Bir de elevit ekledi ama haftada iki gün içecekmişim sadece.

İnşallah canım
2 hafta sonra radyolojiye gideceğiz organ taraması için, sana da dedi mi doktorun?

aynen aynen canım serum ve ödem o

sizleri okudukça kendi cahilliğime gülüyorumm sizler ne kadar çok şey biliyosunuz yaa araştırmadım bile bişeyy daha doğrusus daha kendime gelemedim.travel sistem ne yaa :):)

travel sistem çok güzel tatlım kesin ondan al arabanın içindeki oturagı çıkıp oto koltuğu yada ana kucağı i oluyo çok kolay katlanabiliyor. ikisine ayrı ayrı para vermiyosun yani

magnezyum içmekten nefret ediyorum yaa..suyun içine salıosunn bbböğğğğ
benimde 22. haftada acaba 20. haftayamı alsam randevuyuuu

oo canım o zaman da baya uygunmuş.. şimdi tek araba 600.. oto koltuğuyla beraber 750.. zaten onu da istiyordum ben çok amaçlı evde de kullanılır ama tek dezavantajı puseti oldukça ağır bebek de içine girince bi bayanın dışarda taşıması imkansız :) ben de arabasına takarım daha kolay olur diye düşünüyorum..

hayırlı olsun canımm bir prenses daha:):):9

Teşekkürler
senin kızını yerimm bennnn çok sevindim canım kız istiyordun zaten gönlüne göre olduuu

Onu yiyecek çok insan var sırada bekleyen, sağlıkla doğsunda herkes yiyebilir

İnşallah canım
2 hafta sonra radyolojiye gideceğiz organ taraması için, sana da dedi mi doktorun?

Yok canım birşey demedi, 4'lü tarama için kan verdim cumartesi günü bir de kan sayımı istedi. Bi de ben cuma günü fena olunca tansiyonum çıkmıştı, cumartesi gittiğimizde de yüksekti. Tansiyon takibi istedi, hafta sonu tekrar gidicem hem tahlil sonuçları çıkmış olacak, o zaman konuşurum doktorla. Nerede yaptıracaksın organ taramasını?

cnm kızın mı olacak

Allah tamamına erdırsın gozun aydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…