:) ben de burda çok telaşlanıyorum herkesler alışverişe başlamış.. ben de bilmiyordum travel sistemi canım ürünü inceleyince anladım :) puseti aynı zamanda oto koltuğu da oluyor bebek arabasına takabiliyorsun..
cnm ınsan gercekten cok heves edıyr
bnm dusuk tehlıkem oldugu ıcın bırsey almayacagım dedım ama aldım
napayım kotuyu cagırmamak lazımmm
sende cıkar bakarsın
oy cnm sen baya kılo vermıssın
benım boy: 180
hamıle kaldıgım kılo :68,5
kusmaktan ındıgım kılo: 67
suan kılom : 70,5
yanı hamıle kaldııgma gore 2 kılo aldım
oo canım o zaman da baya uygunmuş.. şimdi tek araba 600.. oto koltuğuyla beraber 750.. zaten onu da istiyordum ben çok amaçlı evde de kullanılır ama tek dezavantajı puseti oldukça ağır bebek de içine girince bi bayanın dışarda taşıması imkansız :) ben de arabasına takarım daha kolay olur diye düşünüyorum..
Evet canım biz baktığımızda gerçekten çok uygunmuş ama tek araba tabi
travel sistem daha mantıklı seninde baktığın kampanya fiyatı iyi geldi bana çünkü puset fiyatları 300den başlıyordu orada
bende alacağım zaman kesinlikle kampanyalı bir fiyattan alıcam çünkü arada oluyormuş sorduk biz sadece takip etmek gerek ve markayla ilgili sıkıntı yok sürekli bulunuyormuş
Ben de seveceğimi sanmıyorum ama bacak krampları berbat hele o sinir bozucu göz seyirmesimagnezyum içmekten nefret ediyorum yaa..suyun içine salıosunn bbböğğğğ
benimde 22. haftada acaba 20. haftayamı alsam randevuyuuu
Haftaya bir daha göreceksin yani kuzunu, ne güzelTeşekkürler
Onu yiyecek çok insan var sırada bekleyen, sağlıkla doğsunda herkes yiyebilir
Yok canım birşey demedi, 4'lü tarama için kan verdim cumartesi günü bir de kan sayımı istedi. Bi de ben cuma günü fena olunca tansiyonum çıkmıştı, cumartesi gittiğimizde de yüksekti. Tansiyon takibi istedi, hafta sonu tekrar gidicem hem tahlil sonuçları çıkmış olacak, o zaman konuşurum doktorla. Nerede yaptıracaksın organ taramasını?
magnezyum içmekten nefret ediyorum yaa..suyun içine salıosunn bbböğğğğ
benimde 22. haftada acaba 20. haftayamı alsam randevuyuuu
gecmıs olsun cnm neden dusuk tehlıken vardı sonra ne dedı doktoraman canım aynen kötüyü çağırma ben 2 kez yattım düşük tehlikesi ile biri 15. haftadaydı yani..
sıkıntı ettikçe daha çok geriliyor..
düşünmeyelim canımm
arkadaşım hellobabyden almış ama şuan orada nuna markaya rastlayamadım.. bilemedim ki şimdi bu kampanyadan alsam mı yoksa daha çok indirime girer mi?
biz bu hafta sonu cinsiyetimizi öğrenmeye gidicez inşallahhh ayy cok heyecanlııı
kızlar kaç kilo ile hamile kaldınızzz...kaç kilo aldınızz..:44::44::44:
boy ve kilolarımızı yazsakk ya fikir olurrr
boyum: 170
hamile kaldığımda kilom 64 idi..
sonra 4 kilo verdim çıkarmaktan 60 oldum..
dün tartıldım 1 ayda 2 kilo geri almışım 62 olmuşumm
benim baktığımda araba 450 idi pusetlerde 300den başlıyordu yani senin fiyatla aynı geliyor daha fazla indirim olacağını sanmam
ama bulunduğun şehirde e-bebek varsa gidip görmeni denemeni tavsiye ederim ve görevli diğer araçlarla kıyaslayarak anlatıyor
bizim içimize sindi ama kararını kendin ver canım
Ben de seveceğimi sanmıyorum ama bacak krampları berbat hele o sinir bozucu göz seyirmesi
Benim doktorum 24.haftaya kadar yapmak lazım taramayı dedi. Kalbi de 16-24 haftalar arası iyi takip etmemiz lazım dedi.
Haftaya bir daha göreceksin yani kuzunu, ne güzel
Benim de holter sonucuma göre çarpıntı çıktı, ama normal dedi kardiyoloji doktoru. Ödemlerin de ayaklarından bacaklarına da çıkarsa kesin haberimiz olsun dedi. Onun haricinde doğum için sakınca yokmuş çok şükür
Doktorum 3lü teste de gerek duymadı. Burun kemiği olayını da sordum, gördüm ama önemli olmadığı için yazmadım ikili testin sonucuna dedi
Organ taraması için doktorum bir arkadaşını tavsiye etti bize, fsm de ultramed diye biyer. 325 tl'mişSenin fiyatlar hakkında bilgin var mı peki canım?
325 mi
ben doruktan randevu aldım 30 haziran 75tl-siyah beyaz 90tl-renkli dediler
4 boyutlu ultrasonda radyoloji uzmanı bakacak hepsi aynı aletle aynı incelemeyi yapıyor sonuçta ama bu nasıl bir fiyat farkıdır anlamadım :44:
doruk ist.da mı canım? benim gideceğim de 150 siyah beyaz..
325 mi
4 boyutlu ultrasonda radyoloji uzmanı bakacak hepsi aynı aletle aynı incelemeyi yapıyor sonuçta ama bu nasıl bir fiyat farkıdır anlamadım :44:
Ben de seveceğimi sanmıyorum ama bacak krampları berbat hele o sinir bozucu göz seyirmesi
Benim doktorum 24.haftaya kadar yapmak lazım taramayı dedi. Kalbi de 16-24 haftalar arası iyi takip etmemiz lazım dedi.
Haftaya bir daha göreceksin yani kuzunu, ne güzel
Benim de holter sonucuma göre çarpıntı çıktı, ama normal dedi kardiyoloji doktoru. Ödemlerin de ayaklarından bacaklarına da çıkarsa kesin haberimiz olsun dedi. Onun haricinde doğum için sakınca yokmuş çok şükür
Doktorum 3lü teste de gerek duymadı. Burun kemiği olayını da sordum, gördüm ama önemli olmadığı için yazmadım ikili testin sonucuna dedi
Organ taraması için doktorum bir arkadaşını tavsiye etti bize, fsm de ultramed diye biyer. 325 tl'mişSenin fiyatlar hakkında bilgin var mı peki canım?
kaçıncı haftada ayrıntılı ultrasonu yaptıracaksınız kızlar doktorum bana 22. hafta dedi. ben de bir kaç yer aradım coğu tlf la bilgi vermedi. avrupa yakasındayım. fatih meical park 310tl dedi. sgk anlaşması yokmuş ayrıntılıda.
kaçıncı haftada ayrıntılı ultrasonu yaptıracaksınız kızlar doktorum bana 22. hafta dedi. ben de bir kaç yer aradım coğu tlf la bilgi vermedi. avrupa yakasındayım. fatih meical park 310tl dedi. sgk anlaşması yokmuş ayrıntılıda.
cnm bende ıcıyrm sen neden ıcıyorsun onu??
bende dusuk tehlıkesı oldugu ıcın kasılma olmasın dıye yazdı
gecmıs olsun cnm neden dusuk tehlıken vardı sonra ne dedı doktor
bır daha sıkıntı yasamazsın ıns
cnm kızın mı olacak
Allah tamamına erdırsın gozun aydın
canım ama doruktaki sgk'lı fiyattır, burada sgk yok. Benim özel sigortam var, %80'ini karşılıyor. Aslında bana da 65 tl'ye malolmuş olacak. Ben başka yerlere hiç fiyat sormadım, doktorum orayı tavsiye etti diye direkt oradan randevu aldım, umarım memnun kalırım:26:325 mi
Benim ayrıntılı ultrasona gittiğim gün tam 18+0 olacak haftam. 16-14 haftalar arasında yapılıyormuş, o yüzden haftası çok farketmiyor heralde cnm. İşte seninki de sgk anlaşması olsa 60-70 tl civarına denk gelirdi. Neden anlaşma yok acaba bu ultrasonda:26:kaçıncı haftada ayrıntılı ultrasonu yaptıracaksınız kızlar doktorum bana 22. hafta dedi. ben de bir kaç yer aradım coğu tlf la bilgi vermedi. avrupa yakasındayım. fatih meical park 310tl dedi. sgk anlaşması yokmuş ayrıntılıda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?