- 23 Haziran 2012
- 3.336
- 1.524
- 448
valla ya psikolojimi bozdu bu doktor benim salı günü gittim kese yok dedi tahlil yaptı baktı değer 1000,0 çıktı cuma tekrar çağırdı yine baktı kesebyok kan ver dedi eşim sinirlendi kan verdirmedi cumartedi lekelenmem olunca hemen özele gittik adam cihazı koydu tak gördü nasıl görmez diyede şaşırdı 5+ 3 ken kese boyuna göre 6+2 çıktı erken döllendi sanırım yada doğum papalı daha bir yıl olduya rahim sıkılaşmadığı için çabuk açılıp mı büyüyo bikemedim şimdi diğer doktara sırf meraktan gidiyorum ama seninkide güzel büyümüş maşallah gerçi haftanı bilmiyorum bende telden giriyorum pazartesi dener kalp atışlarını duymayı inşallah duyarsıncanım doğru hatırlamışım ama bebiş deyince inşallah dedim embriyo mu görüncekti acaba diye(telefondan girdğimde aşağıdaki haftalarda çıkmıyor ya)
canım ben de dün gittim kese 1,13 cm olmuş benim de ama ne yolk sac ne başka bişiy yok.DR. kalp atışı duyulmaz erken dedi denemedi hiç.haftaya pazartesi sabahtan randevıum var aç karna gidip tahlil de yaptrıcam hatta.bakalım kısmet artık.
gözünaydın canım ne güzel maşallah kesen çok güzel büyüklüğü falan sen duyarsın inşallah.ama bi hafta önce nasıl görmedi acaba demekki cihaz ii değildi.çünkü bi hafta öncede küçük de olsa görüncek büyüklükte bir kesen olması lazım.
amannnn bu dr.lar ömrümü yedi özeli de devleti de yaşadığımız heyecan ve kaygıyı anlamıyor hep başından savıyor(