Günaydınnn güzellikler sevimli bebişler:)ben okuldayım bu saat boşum yaqzılıları falan çektirdim dayanamadım bi de size bakınayım dedim:)
İnşallah her şey yolundadır
ahhhh canımmmm bilirim ya ben ilk 3-4 gün tuvalete çıkamadım karnım davul gibiydi dokunamaıyodum.şimdi bol yeşillik sebze kayısı gün kurursu yiyorum ama şimdide tuvalet düzenim yok her saçma sapana yerlerder geliyor

((sabah arabayla okula gelene kadar kendimi sıkıyorum:))
ayyyy çook heyecanlı canım ya:)Rabbim güzel haberlerle dönmeyi nasip etsin inşallahhh.valla ben şimdiden senin adına sabırsızlandım:)
benim Allah razı olsun ailem arkadaşlarım komşularım hepsi o kadar sıcak samimi ve anlayışlı ki:)kayınvalidem bile taaa amasyalardan sarma yapıp yolladı valla.komşular ne istersen söyle yapalım diyolar.arkadaşlarım benden heyacanlı nerdeyse:))ama işte daha kalp atışım bile yok

(ben de ona üzülüyorum
canım benim öncelişkle Rabbim hakkında hayırlısını versin inşallah.Malesef adet belirtileri ve gebelik belirtitleri aynı oluyor.ben de biraz farklı olarak aşırı gaz oldu.karnım şiş gezdi öğrenmeden önce.bi de batma tarzı sancılarım oldu.sanki karnımdan bişey dışarı doğru baskı yapıyor gibi de his geliyordu.ben predictor ile öğrendim gebeliğimi adetimin geciktiği 6.gün yaptım testi.2.çizgi kıpkırmızıydı nerdeyse pembe bile değildi yani.sen de eğer adetlerin düzenliyse durma yap idrarda da bakabilirsin ama sakın dandririk teslerden alma.
ben bebe time ile 3 ay farklı zamnlarda yanlış 2.çizgi gördüm

(ve yıkıldım sonra