canım ben eskiden hemşireydim şimdi bıraktım ama

o yüzden yaptığım araştırmalar ve sunumları anlıyorum latince bildiğimden dolayı.
burda kanama pıhtılaşması olan arkadaşlardan da edindiğim bilgiye(her dr açık anlatmıyor çünkü malum) dr umu sıkıştırmaya başladım dozun belki de yetersiz olduğunu söyledim tabii onlarda bilmiyor herşey olabilir.çünkü bizim bu kullandığımız iğne tedavisi tamamen tesadüf bulunmuş kanıtlanabilirliği yok
dr dediim 0,6 clexan mı yoksa 0,4 clexan günde 2 kez mi hangisi doğru olur kararsız kaldık en sonunda 0,6 lık başladık
benim gibi düşükle çözüm alamayanlar yüksekle çözüm bulmuş el mahkum güveneceğiz napalım.bazıları aynı dozu uyguladığı halde sağlıkla kucağına almış
kimisinde de çok fazla pıhtılaşma faktörü çıkmış olmasına rağmen 0,2 lik iğneyle çözüme ulaşmış
bu durum maalesef çok karışık ama dr da ben de çok umutluyuz bu kez Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağımıza almak nasip etsin benimde 5. de yüzümü güldürsün inşallah

bir de ben dekort kullanıyorum bağışıklık sistemim baskılansın diye belki vücut bebeği mikrop olarak algılıyor da olabilir dedi(o da çok mantıklı geliyor çünkü ne zaman kalbi atsa kısa bi süre sonra vücudum onun gelişimini durduruyor ve atmıyor dışarı benim hiç kanamam olmuyor yani)