kızlar ben de çalışıyorum, işim oturarak ama yine de belim çok ağrıyor, daha keseyi görmeye gitmedik..çok tedirgin oluyorum..rapor mu alsam diye...tedaviyle olduğu için midir nedir çok kasıyorum kendimi bir şey olcak diye...çalışan var mı aranızda...biraz beni rahatlatın kızlar yaa

(
Ben de çalışıyorum. Hem de geceli gündüzlü, mesaili, toplantılı koşturmalı, hafta sonu bile gelmeli, gecenin 10'undan evden çağırmalı filan :)
Tedirgin olmayın hiç, bebeciğiniz sağlıklıysa, bişeycik olmaz, size sımsıkı tutunur. Sakin olun, içinizi ferah tutun. Haftalar ilerledikçe belki bel ağrınız azalır. Benim çok kasık ağrım, azıcık da bel ağrım oluyordu, şimdi 8. haftaya girdim, geçti gibi bişey.
Kanamanız yoksa rapor almanız için çok gereklilik yok gibi sanki. Yine siz bilirsiniz tabi ama normal hayata ne kadar devam edersek ruh ve beden sağlığımız için o kadar iyi olurmuş, doktorum öyle söylemişti.
Benim beş tane halam var, hepsinde altışar yedişer çocuk, hepsi dağlarda tepelerde çay, fındık toplayıp, ot kesip inek bakıp doğurmuşlar :)
Bebecik tutunduysa bir kez, sağlığı yerindeyse çalışmanız ona olumsuz etki yapmaz. Tam tersine zaman daha kolay geçer, günler daha rahat akar sizin için. Ha özel bir sağlık durumu olur, doktor istirahat verir, o zaman başka.
Keseyi ve bebeğinizi görünce endişeleriniz biraz yatışır bence :) Ben keseyi görünce biraz rahatlamıştım.
Burdayız, birbirimize destek oluyoruz. Siz de yazın, paylaşalım, içiniz açılır.