• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Kasım Anneleri

bende senden farksızım canım bugün çok ağrıdı hatta 1 saat önce baya kötüydü aynen adet ağrısına benziyor benim kide :(((

işyerindeyim evde olsaydım uzanırdım hafiflerdi belki..doktora sorduğumda olabilir dedi gerçii ama bende korktum biraz :((

Kasık ağrılarınız şiddetli ise adet olamadığımız için adet dönemine denk gelen günlerde karında ve kasıkta ağrı oluşabiliyor.Bu cumartesi benimde adet günümdü tabiiki adet olmadığım için o gün şiddetli karın ve kasık ağrısı çektim sonra geçti.:nazar:Ama çok uzun sürüyorsa dra gitmekte fayda var..

kafam iyice karıştı dr.dan da kötü şeyler duyarım diye endişeleniyorum. bugünde bekleyeceğim devam ederse giderim artık.

hıc sevmıyorum cevız mecbur arada yıyorum bende bulantılarlada olmuyor cevız:50:

bana drum ceviz yiyemiyenlerin bebeklerinin beyni gelişmiyor mu zeki olmuyor mu dedi bu kadar aman yemeliyim aman beyni gelişecek diye evhamlanmamam gerektiğini söyledi ve ben şartlayıp yediğim zaman hep çıkardım şimdi canım isteyince yiyorum çok şükür problem yok :34:

ayy bak onu bilmiyorum tatlımm çünkü benim özel sigortam %100 karşılıyor ödemiyorum hiç ücrett
ama gittiğimde sorıym kuruma göre değişiyor ssklı ayrı diğer özel sigortalara göre ayrı fiyat veriyolarlar

anladim. bende oss yok, ssk'dan sorarsan sevinirim. muayene ve dogum ucretini

Sent from my GT-I8150 using Kadınlar Kulübü mobile app

bana drum ceviz yiyemiyenlerin bebeklerinin beyni gelişmiyor mu zeki olmuyor mu dedi bu kadar aman yemeliyim aman beyni gelişecek diye evhamlanmamam gerektiğini söyledi ve ben şartlayıp yediğim zaman hep çıkardım şimdi canım isteyince yiyorum çok şükür problem yok :34:

hıcbırsey sart degılkı yemede fayda var sadece o yuzden dıle getırdım cnm

canım ankaradasın snaırım. hangi hastaneye gidiyorsun? bende ankaradayım. henüz doktor karar vermedim.

Arkadaşlar günaydın benimde dün çamaşırımda kahverengi lekenlenme olmuş sabahta vardı aynı şey endişelendim doktorumun hemşiresini aradım doktor bey kahverengi lekeleri önemsemiyor dedi ama içimi çok rahatlatmadı size öyle lekelenme oldumu hiç aranızda

canım bende gidilmeli benim doktorum en küçük lekelenmede beni bul dedi..

hıcbırsey sart degılkı yemede fayda var sadece o yuzden dıle getırdım cnm

Yanlış bir şey söylemiyorsun sadece biz biraz evhamlıyız aman o da olsun aman şunu da yiyeyim falan diye ve her kafadan bir ses çıkıyor.Drun başka der annen başka :34:

canım ankaradasın snaırım. hangi hastaneye gidiyorsun? bende ankaradayım. henüz doktor karar vermedim.

Evet canım ankaradayım.Benim drum Prof.Dr.Murat Sönmezer Ankara Tıpta hoca tahlillerimi orda yaptırıyor ama usg için muayenesi var çukurambarda oraya gidiyorum.Ben çok memnunum.Ben tüp bebekle hamile kaldım senin doğal yolla mı?:34:

Arkadaşlar günaydın benimde dün çamaşırımda kahverengi lekenlenme olmuş sabahta vardı aynı şey endişelendim doktorumun hemşiresini aradım doktor bey kahverengi lekeleri önemsemiyor dedi ama içimi çok rahatlatmadı size öyle lekelenme oldumu hiç aranızda

Gunaydin benmde var ben alistim artik gelince dinleniyorum geciyo gecen hafta 2 gun geldi bu haftada dun geldi bnm dr umda onemsemiyor kirmiziya donerse ve cok agrin olursa hemen ara dedi oyle degil cok sukur ...stres yapmamaya calis cunku yapinca cogaliyo ben dun hic takmadim simdi yok..

anladim canim, cok gecmis olsun, insallah simdikini saglikla kucagina alirsin. Hastaneyi henuz degistirmedim. Yarin kontrolume gidicem ama degistirmeyi dusunuyorum. Medipole giden arkadasim hem cok memnundu hem de ben diyetisyene de gidiyorum Erdem'de ama c.tesi gunleri calismiyor. Ben de istiyorum ki diyetisyen.ile.dr.um paralel gitsin. Erdem bana da yakin yakin olmasina ama medipolde dogum yapan arkadasim orada yogun bakim unitesi olmadigini soylemisti. Ne.bileyim simdilik.medipole daha sicak bakiyorum. zaten c.tesi.gunleri randevu alirim.

Sent from my GT-I8150 using Kadınlar Kulübü mobile app

sağol canım inş.bunda keseyi ve kalp atışlarını gördük allahın izni ile bakalım medipolde doğum yapan arkadaşın falan varmı yani doktor önerebilecek.erdem de yeşim hanımı çok övüolardı kontrole gittiğinde doktora sor bence yoğun bakım ünitesini rabbim inş.gerek duymaz da dediğin gibi her önlemi almak lazım.ama şuda var bu tarz şeylerde napıo peki doktorlar anlaşmalı yerleri falan vardır riski göze alabilirlermi sence.bende medicana ya sıcak bakıodum ama akşam doktor deyince vazgeçtim bide eşim erkek istemio bende aynı şekilde bakalım artık nolcak medipol nerde demiştin.

Evet canım ankaradayım.Benim drum Prof.Dr.Murat Sönmezer Ankara Tıpta hoca tahlillerimi orda yaptırıyor ama usg için muayenesi var çukurambarda oraya gidiyorum.Ben çok memnunum.Ben tüp bebekle hamile kaldım senin doğal yolla mı?:34:

normal canım evet. ikinci gebeliğim benim. doğumu ankara tıptamı düşünüyorsun?

canım bende kahverengi leke önemli die biliorum keseyi falan gördün mü bilmiorum ama ben geçen yıl bu lekeyi gördüğümde dış gebelikten ameliyat olmuştum lekelenme onun belirtisiydi yani korkutmak gibi olmasın bi doktoruna görün derim en ufak lekede gidilmeli ve bakılmalı bence.

normal canım evet. ikinci gebeliğim benim. doğumu ankara tıptamı düşünüyorsun?

Doktorumu değiştirmeyi düşünmüyorum büyük olasılıkla özelde olacak hrs de transferi orda yapmıştı ama bilmiyorum ozamana çok var maddi imkanlar şartlar ne getirecek bilmiyorum.İlk gebelik olunca bide tedaviyle falan oldu ...neye karara vericem bilemedim :18:

canım bende kahverengi leke önemli die biliorum keseyi falan gördün mü bilmiorum ama ben geçen yıl bu lekeyi gördüğümde dış gebelikten ameliyat olmuştum lekelenme onun belirtisiydi yani korkutmak gibi olmasın bi doktoruna görün derim en ufak lekede gidilmeli ve bakılmalı bence.

geçen hafta gitmiştim doktora keseyi falan gördüm kalp atışlarını daha erken duyamayız dedi tahlil için kan falan aldılar 20 gün sonra gel dedi problem yok dedi ama akşamdan beri uyku girmedi gözüme endişeden eşimde bir gün daha bekleyelim diyor bende şaşırdım ne yapacağımı

canım bende de oluyor ara ara ama çok yoğun değil açık kahve rengi akıntı ama önemli değil demişti doktorum.Eğer taze kırmızı kan gelirse sıkıntı olurmuş hemen gitmemiz gerekirmiş allah korusun..
ama tabi yine de bi doktoruna gözük istersen için rahat etsin bencee ;)

Canim sakin pes etme. Benimde ikizler 5. haftada kese gözükmedi. 6. haftada bir tane kese ama cok cok kucuk dedi. BIr tanede nokta vardi. Kanamam oldugu icin kann pihtisi dedi. Aslinda bizi ümitlendirmek istememis oyle dedi. 7. haftanin sonunda 2 kese ve Embryo gözuktu. DOktor gelisimleri 1 hafta geri ama cogul gebeliklerde normal dedi. 12. haftaya Kadar yakalarlarmis. Sende ucuzler eminim kendilerini daha gec gösterirler. INsallah bir dahaki kontrolde Allahin izniyle ucunude görürsünüz.:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Sagolasin canim hamd olsun devlete gittim acele etme yolk saci gorunuyor ama 3z degil belki 2zdir dedi bakalim 2hafta sonra kontrole gidicem ozeldeki doktor psikolojimi altust etti tahlil bile yapmadan kurtaj dedi manyak insan bi hcg takibi bile yapmadi :(

Back
X