• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Kasım Anneleri

bugün çok zor bigün geçirdim ve çok korkuyorum geçen hafta yapılan tahlillerimde alt ve ast degerlerlerim yüksek çıkmıştı bugün doktor tekrardan yaptırdı ve sonucum dahada yüksek çıktı dahiliyeye sevketti karacigerimde sorun varmış özeldeki dahiliye doktoruna gittim o dahada korkuttu bizim yapabilecegimiz bişey yok araştırma hastanesine gitmelisin bian önce dedi daha 9. haftada bu degerin bukadar çıkarsa senin sonun çok kötü dedi bian önce araştırmada yatırılıp araştırılman lazım dedi çok korkuyorum :43:

bugün çok zor bigün geçirdim ve çok korkuyorum geçen hafta yapılan tahlillerimde alt ve ast degerlerlerim yüksek çıkmıştı bugün doktor tekrardan yaptırdı ve sonucum dahada yüksek çıktı dahiliyeye sevketti karacigerimde sorun varmış özeldeki dahiliye doktoruna gittim o dahada korkuttu bizim yapabilecegimiz bişey yok araştırma hastanesine gitmelisin bian önce dedi daha 9. haftada bu degerin bukadar çıkarsa senin sonun çok kötü dedi bian önce araştırmada yatırılıp araştırılman lazım dedi çok korkuyorum :43:

Çok geçmiş olsun. İnşallah önemli bir şey yoktur. Nerde oturuyorsun bilmiyorum ama kadın doğum hastaneleri bu konularda tecrübeli oluyor, Ankara'da Zekai Tahir Burak var Istanbulda da sanırım Zeynep Kamil var, yani bunun gibi çok vakaya karşılaşılan bir hastaneye ve doktora git. Tecrübesi olmayan doktorlar çok korkutuyor emin ol.

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Çok geçmiş olsun. İnşallah önemli bir şey yoktur. Nerde oturuyorsun bilmiyorum ama kadın doğum hastaneleri bu konularda tecrübeli oluyor, Ankara'da Zekai Tahir Burak var Istanbulda da sanırım Zeynep Kamil var, yani bunun gibi çok vakaya karşılaşılan bir hastaneye ve doktora git. Tecrübesi olmayan doktorlar çok korkutuyor emin ol.

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kadın doğuma gidiyorum zaten cnm doktorumda tecrübeli bi doktor bakalım neler olucak nelerle karşılaşıcam bakalım tek tesellim bebegimin ii olması ama inş onuda etkilemez bu durum

günaydın herkese sağlıklı, mutlu bereketli bir gün diliyorum..

bu arada bugün bayram, çok uyumayınnn erken kalkınn çocuklarrrrrr :72:
herkesin bayramı kutlu olsun, bir dahaki 23 nisanda kuzularımızı da bayrama götürebilmek dileğiyle..:nazar::nazar:

allah yardımcın olsun canım arkadaşların dediği gibi doktorun tecrübesi çokkk önemli, yaklaşımı bile gösteriyor ki başka bir doktora ihtiyacın var, iyi araştır canım

bak su yaramaza :1: annisin karnini rahat bulmus oooohhh keyif yapiyor. Anlasilan cok hareketli bir bebek olucak. Ama saglikla sihhatle gormussunya buda guzel. Haftaya yine bulusursunuz.

Evet o açıdan mutluyum haftaya bi daha göreceğim :emir_bebek: allah herkese nasip etsin inşallah hepimizin bebeği sağlıklı sıhhatli doğar tek dileğim bu :49::nazar:

Canım allah şifa versinn inşallah bir an önce durur yükselen değerlerin :nazar:

hayırlı olsun, inşallah testte güzel çıkar. Darısı başımıza.

Amin teşekkürler.

bende suda doğum yapmak istiyorum araştırma yaptın mı acaba ben çok istiyorum

Suda doğumun yararları kolaylığı konusunda araştırma yaptım, hastane konusunda pek yapamadım. Doktoruma da 7. aylarda sorucam çünkü kendi doktorumun doğumu yaptırmasını istiyorum, o istemezse de yapamam tabi :) Yurtdışında birçok bayan evinde küvetinde doğum yapmış videoları var hep :)

Gunaydin kizlar guzel bi gun gecirmeniz dilegimle hepimizn hayrli sonuclar almasi dilegimle

Günaydın 😊güzel bie gün olsun inşallah,kızlar bişey soracağım size benim Pazartesi günü falan midem bulanıyordu ama iki gündür bir şey yok ,hoş zaten yeni başlamıştı bulantılarım ama şimdi böyle yok olunca endişelendim.sizde böyle gelip gittiği oluyormuş bulantıların?offf çok pimpirikliyim sanırım😔

Gunaydin kizlar guzel bi gun gecirmeniz dilegimle hepimizn hayrli sonuclar almasi dilegimle

Günaydın 😊güzel bie gün olsun inşallah,kızlar bişey soracağım size benim Pazartesi günü falan midem bulanıyordu ama iki gündür bir şey yok ,hoş zaten yeni başlamıştı bulantılarım ama şimdi böyle yok olunca endişelendim.sizde böyle gelip gittiği oluyormuş bulantıların?offf çok pimpirikliyim sanırım😔
Canim uzulme zaten 11.haftaya girmisin haftaya hic kalmicak bulantin gayet normal.benim iki uc gun iyi gidiyo sonra berbat duruma geliyorum bazen kesiliyo bazen artiyo.takma yani tadini cikar bulantisiz anlarinin gunlerinin

Guzel anneler ve kuzucuklari gunaydinlarrr
Kuzucuklarimizin ilk bayrami bizle beraber 23 nisan bayramlari kutlu olsun kuzularimizin:emir_bebek::nazar:

aynıyım ben de geçen hafta perşembe başladı 11. haftaya girerken, bayaa kötüydü, tamam dedim anneme benzeyeceğim heralde 9 ay bulanırmış onun, pazartesiye kadar sürdü pazar iyice artmıştı, 2 gündür yok tabii olmadığı günlerde de kasık ağrısı oluyor, içimizde birşeyler oluyor da biz ancak bulantıyla batmayla hissediyoruz birşeyler, herkesin belirtileri o kadar farklı ki sadece allahıma emanet diyorum, vesveselere kapılmamaya çalışıyorum, o korusun hepimizi:nazar::nazar::nazar:

Canim uzulme zaten 11.haftaya girmisin haftaya hic kalmicak bulantin gayet normal.benim iki uc gun iyi gidiyo sonra berbat duruma geliyorum bazen kesiliyo bazen artiyo.takma yani tadini cikar bulantisiz anlarinin gunlerinin

Bebişleri hissedemediğimizden bu kuruntularımız hep😊aramızdaki tek bağlantı bulantı ve kasık ağrısı olunca böyle oluyorum sanırım .hava bugün çok güzel çıkalım bari azıcık tadını çıkaralım😊

aynıyım ben de geçen hafta perşembe başladı 11. haftaya girerken, bayaa kötüydü, tamam dedim anneme benzeyeceğim heralde 9 ay bulanırmış onun, pazartesiye kadar sürdü pazar iyice artmıştı, 2 gündür yok tabii olmadığı günlerde de kasık ağrısı oluyor, içimizde birşeyler oluyor da biz ancak bulantıyla batmayla hissediyoruz birşeyler, herkesin belirtileri o kadar farklı ki sadece allahıma emanet diyorum, vesveselere kapılmamaya çalışıyorum, o korusun hepimizi:nazar::nazar::nazar:

Aynıymışız gerçekten canım ,benimde pazar ve Pazartesi çok kötüydü .neyse Cumartesi kontrole gitcem inşallah iyidir bebeiş😊salı Günü'de ikili test var inşallah oda güzel çıkar belki cinsiyette öğreniriz😄😄senin ne zaman ikili canım?

Herkese Merhabaa
Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız Kutlu olsun!!!

Seneye artık küçük tosbaaalarla kutlarız :52::52:

Son düzenleme:

cok gecmis olsun canim. İnsallah biran once duzelir degerlerin. Bence ozel yerine birde devlet hastanesi dene. Sonucta ordaki doktorlar cok daha fazla hastayla karsilastiklarindan seni durumunu daha net anlarlar. Lutfen uzulme. İnsallah bebeginde sende iyi olursunuz.

bazı doktorlar neyi nasıl söyleyeceklerini bilmiiyorlar. Canını sıkma en kısa zamanda başka bi doktora görün. Ne hastalıklara sahip insanlar doğum yapıyor. Geçmiş olsun.

Ekim annelerinin neredeyse hepsi öğrenmiş cinsiyetleri,darısı bizlere inşallah bir kaç haftaya kaynar topiğimiz güzel haberlerle😊😊

Back
X