merhaba kızlar;biraz zor geçiyor günlerim;Annemler tarafından sıkıntılarım da var.cumartesi ve pazartesi hafif kanamalarım oldu.gerçi yoğunu nasıl bilmiyorum ama şakır şakır olmadıgından bu yorumu yapıyorum.doktorum hoş bir durum olmadıgını söyledi ve 1 hafta 10 gün istirahat verdi.
kan uyuşmazlığını çok yorumlamıştı.bunla ilgili sandık ama benim ilk bebeğim negatifti o sebepten iğne yapılmadı.üzerinde çok durmayın dinlen dedi.baska doktordan randevu aldım ama bugün tahlil için kan aldırmaya gittiğim 2 ebe de aynı şeyi söyledi.baska doktor sadece aklını karıştıracak.gerekli ilacı kullanıyosun;rahmini dikecek halleri yok dedi.yani ben de zaten gitsem de yeni tanısıcam ve bastan anlatıcam durumu..mantıklı olan ilaçlarımı içip evimde kımıldamadan yatmak dedim ve randevumu iptal edicem.bugün kanamam;lekelenmem olmadı şimdilik.bu arada kesemin etrafı tertemiz ve kalp atışı var.9 hafta 3 günlük oldu bebek.erkeklerde bu tarz kanamalar olabiliyor diye yorumladı ebe.eğer düşük olursa da sakın üzülme dedi.vücut atıyorsa vardır bir sebebi dedi.ben de aynı şeyi düşünüyorum.ve ne burda ne de face grubunda bu durumu atlatana kadar hiçbirşey yazmamaya karar verdim.kimseyi etkilemek istemiyorum.çünkü biliyorum ki olumsuz;üzücü bir yazı herkesi mutsuz ve tedirgin ediyor.aklınızda ve dualarınızda olayım yeter.
haftaya çarşamba kontrole gidicem.hepinizi seviyorum..özleyeceğim.bana kızmayın..bu hafta içinde aranızda olursam ne keyifle sohbet edebilcem ne de sohbetinize güzellik katıcam..sabah akşam agrım var kanamam var;lekelenmem var yazmak hoş olmayacak