- 6 Mayıs 2024
- 1.236
- 793
- 43
- 27
Yok olmadı. Hangi marka sizinki?Sizinkinde de plastikleri bulaniklasti mi? Benimkiler mi bir anormallik var acaba diye dusunuyorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok olmadı. Hangi marka sizinki?Sizinkinde de plastikleri bulaniklasti mi? Benimkiler mi bir anormallik var acaba diye dusunuyorum.
Emerken de oluyor mu sizde? Tazyikli sütten dolayıAlya da aşı olurken öyle olmuştu acıdandır dedim ama az önce ağlarken yine oldu o morarıp kitlenme. Yüzüne üflüyorum normale dönüyor hemen ama aklıma takıldı simdi doktoruna yazdım. Türlü türlü gariplikler olmasa şaşırırdım zaten
İnşallah benim ilk kızım emmemişti bakalım bu emecek mi? Ben o yüzden de biraz emzirmenin üzerinde duruyorum.Evet evet çok tatlı birisi, benim bebiş biraz zor emdi gitti geldi denedi çok uğraştı. İnşallah doğumunuza da denk gelir![]()
Momcozy markasi. Amazon’dan almistim oradaki yorumlara donup bakacagim yeniden.Yok olmadı. Hangi marka sizinki?
Adet olmuş olabilirsiniz canm burda bi iki arkadaştada olmuştu sankiiKızlar bugün doğum yapalı 39 gün oldu kanamam doğumdan bi kaç gğn sonra azalmıştı on günde falan tamamen bitmişti şimdi birden kahve leke geldi ama baya fazla birazda adet sancısı gibi ağrım var. Normal mi bu yaşayan var mı yarın kontrolüm var
NeeeAdet olmuş olabilirsiniz canm burda bi iki arkadaştada olmuştu sankii
Biz kullanıyoruz BLİC BLM-35 yazıyor üzerindeKızlar kameralı bebek telsizi kullanan ve memnun olan var mı? Ve hangi marka model acaba
Bir kaç kere benim kızımda da oldu aşırı ağladığında bir de bugün gaz çıkarmak için omzuma aldığımda kafasını sağa sola atarken yüzünü omzuma vurdu o zaman öyle ağladı çok korktumKızlar bebeğinde ağlarken morarma kitlenme gibi bi durumla karşılaşan oldu mu hiç?
Ikınıp garip sesler çıkartıyor benimki
Canım ıkınır gibi yapıyor ayaklarınıkatlıyor bazen böyle sankii koşucak gibi yapıyor ağlıyorr kıpkırımızı oluyorr
yaa o zaman benimkinde de var demek ki doktoruma damla sorayım ben deBoyle surati sekilden sekile giriyor. Iki yana salliyor kafasini, ellerini kafasina goturuyor ayni anda. Sanki kulaklarini koparivercekmis gibi yapiyor. Bacaklarini da kendine dogru cekiyor hareket ettiriyor yapabilmek icin.
Nefes alamadığı oldu ama morarmadı emerkenEmerken de oluyor mu sizde? Tazyikli sütten dolayı
Yüzüne üfle hemenBiz kullanıyoruz BLİC BLM-35 yazıyor üzerinde
Bir kaç kere benim kızımda da oldu aşırı ağladığında bir de bugün gaz çıkarmak için omzuma aldığımda kafasını sağa sola atarken yüzünü omzuma vurdu o zaman öyle ağladı çok korktum![]()
Bizimki de bir ara cok kusuyordu ama herhalde bizim hatamizdi. Besledikten sonra d vitaminini verdigimizde, altini degistirdigimizde hemen kusuyordu. Sonradan bir sure mide bolgesini rahat biraktik cocugun, sikistiracak bir hareket ve besledikten sonra biraz kucakta tuttuk sutler tam midesine iner diye dusundukoyle olunca gecti kusmasi.
Bir haftada kaç gram almış canım? Günlük ne kadar yada
Ayyyy çok sevindim vallahi canım geçmiş olsun. Bizim bebekler kusmuklu demek ki yapacak bisey yok. Evin her köşesinden mendil cıkıyor bizim, bi kıyafet maksimum 3 saat giyiliyor
Emzirirken silikon uç takmayı denedin mi tazyik zayıflayınca kusmalar bi tık azalıyor
Bizimki de birebir böyle. Ağzını da açıyor mu aç gibi ?Boyle surati sekilden sekile giriyor. Iki yana salliyor kafasini, ellerini kafasina goturuyor ayni anda. Sanki kulaklarini koparivercekmis gibi yapiyor. Bacaklarini da kendine dogru cekiyor hareket ettiriyor yapabilmek icin.
Kızlar bugün doğum yapalı 39 gün oldu kanamam doğumdan bi kaç gğn sonra azalmıştı on günde falan tamamen bitmişti şimdi birden kahve leke geldi ama baya fazla birazda adet sancısı gibi ağrım var. Normal mi bu yaşayan var mı yarın kontrolüm var
Kesildi mi peki devam ettimi ay enfeksiyon falan olmasında sonraBenimde aynısı oldu canım aynı günlerde. Bakalım doktorun ne diyecek burayada yazar mısın