2014 Kasım Anneleri

Bebeğim ters duruyormuş. Yani kafası yukarda ayaklar aşağıda bi kaç gündür çok ağdım oluyor zaten bebiş çok harketli her harektinde dahada canm acıyo. Karnımda hala çıkmadı önceden takmyordm ama bilmyorm hiç çıkmadı. Bayramda da bi sürü moralmi bozacklar bilyrm :14:

Canım ben de çok kilo almama rağmen göbeğim çıkmadı hamile olduğum belli değildi bu hafta birden büyüdü göbeğim yani hamile olduğum yeni belli oluyo hiç kafana takma takılacak bişey değil ne güzel işte fit bi hamilesin :) ayrıca bebeğin gelişimi haftasıyla uyumluysa sorun yok... Ayrıca arkadaşımın da bebeği ters duruyodu 9 aya kadar dönmedi sezeryanla doğum yaptı moralini bozma böyle şeyler için ;)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bebeğim ters duruyormuş. Yani kafası yukarda ayaklar aşağıda bi kaç gündür çok ağdım oluyor zaten bebiş çok harketli her harektinde dahada canm acıyo. Karnımda hala çıkmadı önceden takmyordm ama bilmyorm hiç çıkmadı. Bayramda da bi sürü moralmi bozacklar bilyrm :14:

İç karnım büyükmüş de geç boşver milleti hiç şimdiden düşünüp strese girme..

birtanem daha döner korkma bebiş..
hem bebeğimiz sağlıkla dünyaya gelsinde normalmi olacak sezeryanmi Rabbim bilir..
karnınada dert etme..benim 2 haftada aldı başını gitti:1::1:

Hayırlısı tabi canm inş bayrama kadar çıkar. Son kontrolde doktorn karnıma bakışnı görmen lazmdı :1: bu napıor burda der gibi

Canım ben de çok kilo almama rağmen göbeğim çıkmadı hamile olduğum belli değildi bu hafta birden büyüdü göbeğim yani hamile olduğum yeni belli oluyo hiç kafana takma takılacak bişey değil ne güzel işte fit bi hamilesin :) ayrıca bebeğin gelişimi haftasıyla uyumluysa sorun yok... Ayrıca arkadaşımın da bebeği ters duruyodu 9 aya kadar dönmedi sezeryanla doğum yaptı moralini bozma böyle şeyler için ;)

Bebek iyi çok şükür kilo boy ayrntılıda hiç sorursz geçti tek tesellm zatn bebişm sağlıklı hayırlısı artk beklyecz baklm döner inşallh :emir_bebek:

canım kim senin moralini neden bozsun aynı haftada gidiyoruz benimde gobişim küçük daha teyzesi hem 26 haftaada ve ondn sonra çıkıyor genelde heleki ilk bebişse ondan sonra biz tutamıcaz zaten:49:

Bebek iyi çok şükür kilo boy ayrntılıda hiç sorursz geçti tek tesellm zatn bebişm sağlıklı hayırlısı artk beklyecz baklm döner inşallh :emir_bebek:

İnşallah döner daha çok var doğumuna zaten :) genelde dönüyomuş bebek; canım bebeğinin boyu kilosu normalse sağlıklıysa gerisi önemli değil zaten hiç karnın çıkmasa ne olcak ki ;)

Bi anda çıkar diyolarda ne bilym hiç yok yani. Doktr dedi ters diye dönebilir daha var doğuma dedi ama dönmezse sezeryan oluyor. Korkyrm azck sezryandan da:18:

ayy canım yapma Allah aşkına daha 22. haftada sezeryanmı bilinmez :20:
benimkiler başaşağı duruyodu esas o sorun kafalarını doğum kanalına sokmaya çalışıyolardı..
seninki anca rahmini tepikler biraz acı çekersin..
ayrıca 20. haftalarda en sevdikleri favori pozisyonlarında oluyolarmış..
30. haftalardan sonra hormonlarında etkisiyle aşağı döner daha şimdiden bunları dert etme kendine lütfen..
ayrıca karnın da daha önce dediğim gibi iç karnın geniştir...
soranlara laf sokanlara "iç karnım geniş o yüzden göbeğim çok çıkmadı ne güzel hala fitim" de gül geç sakın moralini bozdurtma!!!

Kızlar Türk Jinekoloji ve Obstetrik Derneğinin yaptığı açıklamayı paylaşıyorum...
$10537394_824657510907115_9019531375717278595_n.webp

Kızlar Türk Jinekoloji ve Obstetrik Derneğinin yaptığı açıklamayı paylaşıyorum...
Eki Görüntüle 1190939
calla canım en son ben karataylının sahurda ekmeğin arasına bol bol tereyağ sürün yeyin demesinden sonra inancım kalmadı..
bu kolestrolu ne hale getiri bilgisi varmı acaba...

Kızlar sıra geldi yorgana, bebek yorganı olarak asla elyaf düşünmüyorum öncelikle bunu söylemek isterim. Pamuk yorgan mı alsam acaba? Hiç yorgan mevzusu açılmadı galiba, ben de karar vermekte zorluk çekiyorum şuan.

CootonBox pamuk bebek yorganı, fiyatı da 78.90 TL

$23944_buyuk_zoom.webp

Kızlar sıra geldi yorgana, bebek yorganı olarak asla elyaf düşünmüyorum öncelikle bunu söylemek isterim. Pamuk yorgan mı alsam acaba? Hiç yorgan mevzusu açılmadı galiba, ben de karar vermekte zorluk çekiyorum şuan.

Eki Görüntüle 1190949

canım benim annem kendisi yüm yorgan dolduracak ağır olmayacak şekilde istediği kalınlıkta..onuda diktirtecek..
elyaf yada pamuk istemedik bizde..

canım benim annem kendisi yüm yorgan dolduracak ağır olmayacak şekilde istediği kalınlıkta..onuda diktirtecek..

Benim de kayınvalidem yünden yapacak biz evde de yün yorgan kullanıyoruz terletmiyor üşütmüyor bebişide yün kullanıcam..

Yün yorganlar içerisinde çok fazla mayt denen ev tozu bulunduruyormuş, bu da bebekte öksürüğe ve alerjiye sebep olabiliyormuş. Okuduklarıma göre en sağlıklı pamuk veya kaz tüyü. Kaz tüyü asla ama asla düşünmediğim için, sanırım pamuk alacağım bende.

Eki Görüntüle 1190949

ben mothercare in yorganını cok beğeniyorum canım. mağazası varsa bulundugun yerde bakmanı tavsiye derim. fiyatını hatılamıyorum ama verilen paraya değer bence. kızıma polar battaniye almıştım mothercare den. kucuk kare battenıyeler gıbı değil biraz daha uzun ve geniş en cok ısımı goren uyku urunu oldu diyebılırım kızım 3 yaşını geçti hala kullanıyorum. kışın uyku tulumu giydirip onu örttüğüm çok oldu bebekken de. geniş oldugu ıcın cocuk hemen atamıyor üzerinden . memlekete gıderken bıle taşıyorum yanımda hala. şimdi oğluma da alıcam erkek versıyonunu.

Back
X