• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Kasım Anneleri

Kuzum sen hergün böyle menüler hazırlıyormusun hakkaten?

Genelde evet, ama örneğin bu akşam dün akşamdan kalanları yiyeceğiz. Yani kalan yemek olduğunda yapmıyorum tabi ki. Ama benim eşim genelde böyle bir sofra ister. Çorbası-yemeği-pilavı yada makarnası-salatası falan. Herşeyi de bana bırakmaz , dün akşam patates salatasını o yaptı, sofrayı o hazırladı ve de tatlının mikserle çırpılma işini o halletti. Bazen de , sen yorulma der akşam yemeğinde kahvaltı ederiz. Kısacası eğer yemek yapıyorsam bu şekilde olur. Ve de hafta içi ne yemek yapacağımı hafta sonundan planlarım, hazırlığımı yaparım. Örneğin tavuklarım ayıklanmış hazırdı, çorbam için domatesim rendelenmişti, patates salatası için de patateslerim haşlanmıştı zaten.

Canım ben ilk gün giyeceğim kıyafetin yanına bi tane koydum elimin altında olsun diye..ama hastanede kaç gün kalacağım belli olmadığından ve de hastane eve uzak olduğundan paketi komple koydum...

Ya kızlar konuşulmuş ben de şunu merak ediyorum... Hani sezeryan tabi planlı olur da mesela normal doğum düşünen arkadaşlar.. Sancınız tuttu ya da hastaneye gittiniz doğum anında ne giyiyorsunuz yine bize o hastane önlüklerinden mi giydiriyorlar tüm kıyafetlerimizi çıkarıyor muyuz? Yoksa kendimiz bir daha kullanmamak üzere bişi mi giyiyoruz orası geldi aklıma sabah sabah...

Bu arada kocaman günaydın herkeslereee :KK3:

Ya kızlar konuşulmuş ben de şunu merak ediyorum... Hani sezeryan tabi planlı olur da mesela normal doğum düşünen arkadaşlar.. Sancınız tuttu ya da hastaneye gittiniz doğum anında ne giyiyorsunuz yine bize o hastane önlüklerinden mi giydiriyorlar tüm kıyafetlerimizi çıkarıyor muyuz? Yoksa kendimiz bir daha kullanmamak üzere bişi mi giyiyoruz orası geldi aklıma sabah sabah...

günaydın peri.. normal kıyafetimi giyip gidicem orda muayene vs. için önlük verirler zaten..

kızlar benim kız iki gündür daha az hareketli sanki.allah şükür haraket ediyor ama daha cılız hareketler.normal midir acaba? haftaya salı günü randevum daha erken mi gitsem?

Planlı sezeryanda olsa,hastaneye sancılı olark normal doğum içn acilde gtmiş olsan doğumhananeye girmeden hemsireler hastane önlüğünü sna giydryolar dvlet hastanelernde böyleymiş düzen ablacm.Bn gördüm doğuma giren bi kadına denk geldm üstünde yeşil boydan elbise gbiydi ve arkadan ipleri vardı

kızlar benim kız iki gündür daha az hareketli sanki.allah şükür haraket ediyor ama daha cılız hareketler.normal midir acaba? haftaya salı günü randevum daha erken mi gitsem?
Canım arada olur öyle benimde o haftalarda öyleydi valla şimdi iyice büyüdü yeri daraldı sopa gibi vuruyo maşallah:-) merak etme ufakta olsa hissediyosan bence sıkıntı yoktur

yeri daralmıştır normal dediler bna aynı soruyu bnde sormuştm aldığm cevp bu oldu.eskisi kdar kuvvetli ve seri olmaması normalmiş :)

günaydın peri.. normal kıyafetimi giyip gidicem orda muayene vs. için önlük verirler zaten..

İlkheyecan sağol tatlım...

Hmm yani sezeryan da olsa normal doğum da olsa üstümüzde hiçbir kıyafet kalmıyor o zaman yine önlük giyiyoruz ayy sevemiyorum ben de öyle çırılçıplak :KK47: E sonrasında sanırım temizlenebiliyoruz di mi temiz kıyafetlerimizi giyebilmek için.. Ay hiçbişi bilmiyorum ya ne acemiyim :KK64:

Canım arada olur öyle benimde o haftalarda öyleydi valla şimdi iyice büyüdü yeri daraldı sopa gibi vuruyo maşallah:-) merak etme ufakta olsa hissediyosan bence sıkıntı yoktur

bende öyle düşündüm cnm ama 2 günde değişince tedirgin olmadım değil:) hissediyorum allahtan sabah falan hareketliydi ama derinden vuruyor sanki:)

Hmm yani sezeryan da olsa normal doğum da olsa üstümüzde hiçbir kıyafet kalmıyor o zaman yine önlük giyiyoruz ayy sevemiyorum ben de öyle çırılçıplak :KK47: E sonrasında sanırım temizlenebiliyoruz di mi temiz kıyafetlerimizi giyebilmek için.. Ay hiçbişi bilmiyorum ya ne acemiyim :KK64:
nasıl yani temizleniyoruz anlamadım duş almayı mı diyorsun.. bide üzerinde kıyafet kalabilir belki ama altında kalamaz muayene için.. sezaryende zaten komple çıkarıp önlük giyiyorsun öyle iniyorsun ameliyathaneye.. özellikle üzerinizde de küpe yüzük fln olmasın

bende öyle düşündüm cnm ama 2 günde değişince tedirgin olmadım değil:) hissediyorum allahtan sabah falan hareketliydi ama derinden vuruyor sanki:)
Dur canım dur birazcık daha büyüsün arada öyle bi kıpraşcakki içinde deli olursun toto bi yandan ayaklar biyandan:-)

yeri daralmıştır normal dediler bna aynı soruyu bnde sormuştm aldığm cevp bu oldu.eskisi kdar kuvvetli ve seri olmaması normalmiş :)

normalde hiç pimpirikli biri değilim ama söz konusu bebek olunca insan korkuyor:) ama artık büyüdü minikler söylediğin gibi yerleri daraldığı için böyle olması normaldir sanırım.

Diyelim ki doğumu yaptın kordon kesildi,bebeğn eşi de çıktı senden.sonrasnda doğumhanenin wc'sinde duş odaları vr yardım edyolar mı blmyrum ama yönlendiriyolarmş sni temzlenme konusunda oraya.bayılmıştım bayaönce bi pazar günü acilden griş yaptm direk doğumhanenin olduğu k.doğum bölümünde kontrle girdm öylelikle baya gezdim içerleri,o şekilde bilgiedinmş oldum.

Back
X