- 31 Ekim 2013
- 8.051
- 6.333
- 198
nasıl yani temizleniyoruz anlamadım duş almayı mı diyorsun.. bide üzerinde kıyafet kalabilir belki ama altında kalamaz muayene için.. sezaryende zaten komple çıkarıp önlük giyiyorsun öyle iniyorsun ameliyathaneye.. özellikle üzerinizde de küpe yüzük fln olmasın
Yani canım sezeryanda bile hani ameliyat olduğun için kan vs. bişiler olur diye düşünüyorum ki normal doğumda zaten tahmin bile edemiyorum nasıl bir durumda olacağımızı.. O yüzden merak ettim... Yani en azından bir duş felan nasıl oluyor o halde ne bilim onlar geldi aklıma..
Diyelim ki doğumu yaptın kordon kesildi,bebeğn eşi de çıktı senden.sonrasnda doğumhanenin wc'sinde duş odaları vr yardım edyolar mı blmyrum ama yönlendiriyolarmş sni temzlenme konusunda oraya.bayılmıştım bayaönce bi pazar günü acilden griş yaptm direk doğumhanenin olduğu k.doğum bölümünde kontrle girdm öylelikle baya gezdim içerleri,o şekilde bilgiedinmş oldum.
Hmm düşündüğüm buydu işte canım.. Yani duş odaları var o zaman di mi? İnşallah yardımcı da luyorlardır tek çok zor olmaz mı ne bilim nerden de geldi aklıma sabah sabah...