• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Kasım Anneleri

Benim doğum yapacağım hastanede normal doğum olması durumunda 1 gece kalınıyor dedi doktorum, sezaryen olursam ne zaman duş alabilirim dedim. Sabahtan alırsak akşam duş alırsın rahat ol dedi. Normal doğumda da kendini iyi hissettiğin an girebilirsin duşa dedi. O yüzden dilersen hastaneye kendi özel banyo malzemelerini de getir dedi.
bizde eğer gündüz erken saat doğum olmuşsa akşam evine gönderiliyor.. sezaryen biraz ağrılı bi işlem zaten çok kanaman olmuyor genelde hastaların aklına duş almak hiç gelmiyor..

Ahh be canım bence o an en son düşüneceğin şey temizlenmek olacak bence. Normal doğum olsa yorgun olacaksın, sezaryen olsa yine kendine gelme zamanı var. O sırada bence düşüneceğin tek şey bebeğini görmek olacak, onun nasıl olduğu olacak. Zaten biraz toparlandığın an hemşireler de giyinmemizi söyleyecektir.
aynen öyle sonun sonu hatta duş almak..

Magnezyum iciyomusun, bir ara bende kalca agrimdan yatakta dönemiyordum bile.. simdi cok sukur tek problemim öksürük benimm. Doktorda antibiyotik verdi, antibiyotik ve suruba devamm..
Lanet iltihaplari sökecez.

inşallah sökecez başka yolu yok :)
bi rhaftadır içiyorum antibiyotik olunca tüm ilaçlarım kesildi yarın başlayacağım inşallah

hayırlı sabahlar ablalar canlar ballar :KK68: yine yatılı misafirim geliyor evim çok kirli ve ben hastayım:KK30::KK1:

tırnaklarınız da olası bir morar mı olur mu diye bakılıyor O2 için.. o yüzden tırnaklar görünür olmalı renkli oje olmamalı doğuma giderken
Hadiyaa..
inşallah öyle bi durum gerçekleşmez hç brimizde.Doğumdan yıpranmış ve şapşirik vaziyette aynen böyle = :confused: çıkıp kendime gelene kdar o hal içinde bulunmak+etrafmdakilere hele ki kocama öyle görünmk istemem doğrusu (:

annecan sana da artık burdan günaydın diyelim
tam okuyamadım ama cuma günü bebekle ilgili birşeyler mi var bakalım?
bu arada yemek konusunda da yine tebrikler yani
bende programlı olmaya çalışıyorum ama elim hep kendime göre yapmaya alışmış sanırsam yemekler hemen bitiyo :KK43:

Oyyy kuzum hoşgeldinn, cuma değil de cumartesi randevum var doktorda. Ama işte haftanın son günü ya cuma, tatil fikri bile enerjimi arttırmaya yetiyor. Zaten bu hafta sonu Allah kısmet ederse, aksilik olmazsa bebeğin kıyafetlerini yıkayacağım, yerleştireceğim dolabına. Bavulumu da hazırlarsam aklımda birşey kalmayacak.

Yemek konusunda gelince, zamanla alışırsın mutlaka kasma kendini çok. Bakalım bu hamarat dediğiniz Nil bebek gelince ne yapacak:KK48:Gerçi en azından ilk günler için buzluğuma bir ton şey koydum ama yine de , alışma ve belli bir düzen kurma döneminde zorlanacağım kesin.

Hadiyaa..
inşallah öyle bi durum gerçekleşmez hç brimizde.Doğumdan yıpranmış ve şapşirik vaziyette aynen böyle = :confused: çıkıp kendime gelene kdar o hal içinde bulunmak+etrafmdakilere hele ki kocama öyle görünmk istemem doğrusu :-)
sen eşinin yanına bi mucize ile dönüceksin o an ne halde olursan ol dünyanın en güzel kadını olarak görecek seni merak etme..

inşallah sökecez başka yolu yok :)
bi rhaftadır içiyorum antibiyotik olunca tüm ilaçlarım kesildi yarın başlayacağım inşallah
geçmiş olsun bende grip oluyorum genelde çok nadir oluyorum ama bol ateşli geçiyor tedirgin olmaya başladım sağlık ocağına mı gitsem acaba yani tam başlamadı ama önlemini olmak için yani

geçmiş olsun bende grip oluyorum genelde çok nadir oluyorum ama bol ateşli geçiyor tedirgin olmaya başladım sağlık ocağına mı gitsem acaba yani tam başlamadı ama önlemini olmak için yani

saol canımcım hay allah
için rahat edecekse önlemini al bence de

Oyyy kuzum hoşgeldinn, cuma değil de cumartesi randevum var doktorda. Ama işte haftanın son günü ya cuma, tatil fikri bile enerjimi arttırmaya yetiyor. Zaten bu hafta sonu Allah kısmet ederse, aksilik olmazsa bebeğin kıyafetlerini yıkayacağım, yerleştireceğim dolabına. Bavulumu da hazırlarsam aklımda birşey kalmayacak.

Yemek konusunda gelince, zamanla alışırsın mutlaka kasma kendini çok. Bakalım bu hamarat dediğiniz Nil bebek gelince ne yapacak:KK48:Gerçi en azından ilk günler için buzluğuma bir ton şey koydum ama yine de , alışma ve belli bir düzen kurma döneminde zorlanacağım kesin.
nil o yemekleri yaptın mı yaptıysan yedin mi yediysen mutfağı temizleyebildin mi temizleyebildiysen gece rahat uyuyabildin mi ??? :KK45: buzlığuna neler attın bana tüyo verebilirmisin ben konserve yaptım :KK30:

Atesi ihmal etme önemli, gecmiş olsun.

oha diyeyim bari
ne yatılısı kız biz kendimiz yatamayacak haldeyiz kimmiş o densiz
:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70: eşimin halası bi sıkıntısı var sanırım ne için geldiğini bilmiyorum ama öyle gerçekten ayaklarımın üzerine basamıyorum

Back
X