• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Kasım Anneleri

arkadaşlar boşta kaldıkça ekim annelerini okuyorum oarada birşey okudum

bebeğin gelişimi 4 hafta geriye düşmüş doktor yediklerinle bir alakası yok demiş:KK64:

bebeğin gelişimi 4 hafta geriye düşmüş doktor yediklerinle bir alakası yok demiş:KK64:
canım kaçıncı sayfada okudun bir de hersey normal giderken son aylara yakın gerileme neden olur ki acabao_O

canım kaçıncı sayfada okudun bir de hersey normal giderken son aylara yakın gerileme neden olur ki acabao_O

kaçıncı sayfa dikkat etmedim canım rastgele okuyorum

bir de çatısı dar olanın ilk gecesi de zahmetli geçer diye bişeyler okudum
amanın o tıopıcte ne çok bilgi varrrrr:63:

Bende okudum :KK43: benim bi tanidigimin da son aylarinda aynisi oldu kilosunu takip etmiyormus son zaman fark etmis doktor bebege giden damar tikanmis sebep oymus. O yuzden kiloda artis yoksa yada dusuyorsa hemen mudahale ediliyor onun bebegi 1700 dogdu bu yuzden:110:

Kızlar ateş ölçer olarak ne aldınız ? Ben daha almadım ve çok kararsızım. Fikirleriniz neler.
Canım benim arkadaşlar civarı olanı almamı istediler en sağlıklı maksattan bununla ölçmek dediler ben weewel digital aldım bide eczaneden civalı olanı alcam

Canım ben kullaniyorum ki antibiyotik..
6gun kullandim, iyi gibi olunca biraktimda, bugun gittim, 5 gun daha kullanackmisim,tekrar basladim..
5gun snra kontrole gidicem..

Canım antibiyotiğin özelliğidir, kutu bitene kadar kullanacaksın. İyi oldum zannedip bıraktığında hastalık tekrarlıyor.O yüzden hep aynı saatte atlamadan devam et.

Canım benim arkadaşlar civarı olanı almamı istediler en sağlıklı maksattan bununla ölçmek dediler ben weewel digital aldım bide eczaneden civalı olanı alcam
Canım çok sağol verdiğin bilgi için. Weewel lere bir bakayım bende. Civalı olanlar uzun sürmüyor mu ölçmesi ? Pek tecrübesizim bu konuda.

Bende okudum :KK43: benim bi tanidigimin da son aylarinda aynisi oldu kilosunu takip etmiyormus son zaman fark etmis doktor bebege giden damar tikanmis sebep oymus. O yuzden kiloda artis yoksa yada dusuyorsa hemen mudahale ediliyor onun bebegi 1700 dogdu bu yuzden:110:

Allah korusun ya

Kızlar benim bi konuda fikrinize ihtiyacım var. Ben kompedan dan çok şık ekru renk sabahlıklı pijama takımı aldım dantel detayları var. Ben bunu alırken hastahane de kullanabilir mıyım diye düşünemeden aldım. Şimdi hastahnede kullanmak için sabahlıklı bi takım daha mı almalıyım? Yoksa bu pijama takımını hastahanede kullanabilir mıyım? Cevaplarınızı benim için çok önemli

Back
X