• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    222
Canım ilk günler zaten çok çok olmuyor sonradan anlıyorsun süt gelirken göğüslerin ağrıyor şişiyor benim. Öyle oluyor sütün geldiğini anlıyorsun göğsün ağırlaşıyor 😃
Yaa öyle mii tamam o zaman bekleyelim biraz 😌 Ilık ılık akar bişey dediler içinden, hissetmeyince korktum

Sedasyon da veriyoruz bazen eğer hasta spinali tolere edemiyor geriliyor veya vital bulguları anormalleşiyorsa sakinleştirmek amacıyla 🥲
Ayy bende birşey merak ettim bende kanama bozukluğu var ona bağlı bir ilaçmıydı yoksa bu spinal ile alakalı bir şeymi bilmiyorum ama . Benim kalbim e birşeyler oldu,bebek çıktı içeri götürdüler kalbim çok ağrımaya hızlanmaya başladı öyleki omuzlarım yandı . Başımdaki anestezist nefes alma verme yaptırdı benimle. Sürekli konuşarak oyaladı ,İlaç böyle tepki yaptı dedi sakin ol vs sonra başka birşey verince ben normale döndüm ben kalp krizi geçiriyorum sandım

Son düzenleme:
Ayy bende birşey merak ettim bende kanama bozukluğu var ona bağlı bir ilaçmıydı yoksa bu spiralle alakalı bir şeymi bilmiyorum ama . Benim kalbim bebek çıktı içeri götürdüler kalbim çok ağrımaya hızlanmaya başladı öyleki omuzlarım yandı . Başımdaki anestezist nefes alma verme yaptırdı benimle. İlaç böyle tepki yaptı dedi sakin ol vs sonra başka birşey verince ben normale döndüm ben kalp krizi geçiriyorum sandım
Spinal anestezideki ilaç çökme eğilimi olan bi ilaçtır yani yaptırıp sağ tarafınıza yatsanız ilaç vücudunuzun sağ tarafını uyuşturur bazen ilaç hastanın pozisyonundan dolayı akciğerlere kadar yükselebiliyor seviye artması diyoruz o bu durumu yaratmış olabilir 🥲

Kızlaaarr ben doğurdummm 🥹🌸🌸 1 gibi hastaneye geldik 4.35te Yusuf Beram kollarımdaydıııı darısı bekleyenlerin başınaaaa 🌸🌸🌸🌸🌸💙💙💙💙
Öyleydi böyleydi derken doğurdun bak cnm Allah analı babalı saglikli büyütsün 🌹
Kızlar benim boğazım yine hafiften kuru gibi hastalanacak gibiyim . Bebişi emzirmeye devam edin diyorlar antikorlar geçiyormuş ama nasılmolacak böyle oladar sinir oldumki .
Hicbisey olmaz şekerim hatta dediğin gibi annede oluşan antikorlar bebegede fayda sağlar.
Kim kaldı ki, ben daha doğurmadım bu arada 🤤😃 durdurmaya çalışa çalışa çocuk içeri kaçtı iyice 😃 @honeydukes ikimiz mi kaldık 😃
🤣🤣🤣Bebek içerde rahat gelmeye niyeti yok 🙂
Aşkolsun ben varım bir de hepinizi dogurtup hayırlısıyla en son dogurcam inş 😊Şuan 36 haftaligim Perşembe gideceğim ve günüm belli değil şuan 😊

Öyleydi böyleydi derken doğurdun bak cnm Allah analı babalı saglikli büyütsün 🌹

Hicbisey olmaz şekerim hatta dediğin gibi annede oluşan antikorlar bebegede fayda sağlar.

🤣🤣🤣Bebek içerde rahat gelmeye niyeti yok 🙂
Aşkolsun ben varım bir de hepinizi dogurtup hayırlısıyla en son dogurcam inş 😊Şuan 36 haftaligim Perşembe gideceğim ve günüm belli değil şuan 😊
Yaa sorma elhamdulillah hala idrak edemedim olayın şokundayım ama çok şükür 🥹

Spinal anestezideki ilaç çökme eğilimi olan bi ilaçtır yani yaptırıp sağ tarafınıza yatsanız ilaç vücudunuzun sağ tarafını uyuşturur bazen ilaç hastanın pozisyonundan dolayı akciğerlere kadar yükselebiliyor seviye artması diyoruz o bu durumu yaratmış olabilir 🥲
Yaa öyle birşey oldu ozaman sonra birşey sıktılar damar yolundan normale döndüm 😂

O zaman taptaze anne olarak ilk sorumu soruyorumm 😂 Şimdi bebikim beni emiyor emerken canım çok acıyor o ayrı konu. Acaba sütüm var mıdır boşa emiyor olabilir mi öyle birşey mümkün mü ?? Nerden anlarım 🙄
Ben de sormuştum aynısını çünkü başka insan ayrımını yapamıyor. Ama emdipinse süt gelmese ağlardı sinirlenirdi dediler bana 😁

Benim de ameliyat esnasında sağ omzumda batma hissi oldu. Doğumdan sonra da 3 gün bıçak sağlanması gibi hissettim, bir yara yerim de o gibiydi ama bugün biraz geçti 😅

Kızlar 40 haftayi bitirdim ama daha gelen giden yok 40.haftayi.bitiren ve daha dogurmayan varmı aranızda

Back
X